Contact met Vaartland.nl

 

De Hyundai I40, is het de juiste auto voor jou?

De I40 is een bekend model van Hyundai. Hij is beschikbaar als stationwagen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 177pk uit een benzine en diesel motor. Je ziet de I40 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de I40 goed mee. De prijs voor een gebruikte I40 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Hyundai ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de I40 goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over het Hyundai I40 model? Lees dan vooral verder.

Hyundai I40
 
 
 
 
 

Een Hyundai I40 stationwagen

De Hyundai I40 is onder andere beschikbaar als station. De Hyundai I40 is perfect als gezinsauto. De lengte van de Hyundai I40 zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de I40 wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 116pk tot 177pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Hyundai I40 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Hyundai I40 specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Hyundai I40? Dan is het handig om de I40 specificaties in te kunnen zien. De Hyundai I40 komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 116pk tot 177pk uit een benzine en diesel motor. De Hyundai komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Hyundai I40 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De I40 heeft geen hoge instap. Interesse in een Hyundai i40 2019, Hyundai i40 2012 of Hyundai i40 2018?

Bekijk huidige aanbod Hyundai i40

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl