Contact met Vaartland.nl

 

Jaguar – Aandacht voor luxe en vakmanschap

Het merk Jaguar vindt zijn oorsprong in de jaren 20 in Engeland waar het bedrijf zijspancombinaties maakte. Pas na de oorlog veranderde de naam in Jaguar en deed het in 1935 zijn intrede op de auto markt. Na een zware tijd in de tweede wereldoorlog maakte Jaguar na de oorlog naam in de racesport. Pas in 1961 kwam de Jaguar E-type op de markt, de eerste stadsauto. Vanaf 1990 viel Jaguar onder de Premier Automotive Group, waar ook Volvo, Land Rover en Aston Martin onder vallen. Vanaf de 2008 Jaguar valt het bedrijf onder de Indiase autoproducent Tata.

 
 
 
 
 

Sportief karakter bij de nieuwe én oude modellen

Jaguar heeft nog veel oldtimers die populair zijn maar gaat desondanks goed met zijn tijd mee. Als je kijkt naar de huidige jaguar modellen vind je auto’s met veel luxe opties die gemaakt zijn voor de zakelijke markt of juist een heel sportief karakter hebben. De auto’s zijn stuk voor stuk mooi ontworpen en genieten van een superieure kwaliteit. Deze premium auto’s worden bovendien allemaal op bestelling gebouwd en zijn daardoor een voorbeeld van vakmanschap en kwaliteit.

Welke populaire Jaguar modellen zijn er verkrijgbaar?

In 1963 kwam de Jaguar E-type op de markt. Dit model is tot op de dag van vandaag nog populair en verkrijgbaar als oldtimer. Het model zelf wordt al jaren niet meer gemaakt en als je er nu nog één vindt dan zie je hier ook de duidelijk het Jaguar 1970 design in terugkomen.

De huidige modellen van Jaguar auto bestaan uit SUV modellen die gericht zijn op zakelijk en dagelijks rijden, de jaguar sport modellen waar het allemaal ooit mee begon voor Jaguar, Jaguar Cabrio modellen en de premium zakelijke modellen. Ben je op zoek naar een huidig model zoals een Jaguar 2018, jaguar 2019 of een 2020 Jaguar dan zul je bij één van de onderstaande Jaguar modellen uitkomen.

De compacte E-Pace en F-Pace zijn de SUV modellen van Jaguar. Beiden bieden 5 zitplaatsen aan en veel ruimte, dit maakt het de ideale gezinsauto als je houdt van luxe en rijden op status. De prijzen van een jaguar SUV model liggen een stuk lager ten opzichte van de andere modellen.

Jaguar f-pace modellen vaartland

Meer een sportieve rijder? Dan kies je voor een F-Type die zowel in coupe versie als, als cabriolet versie is uitgebracht. Deze auto ademt jaguar sportwagen, zowel in opties als in uiterlijk. In beide gevallen heeft de auto 2 zitplaatsen en is dus meer op de plezier rijder ingespeeld dan op een gezin. Vervoer je wel graag meer mensen maar houd je wel van sportauto’s dan sluit de Jaguar XE aan aan je wensen. Deze sedan heeft de ruimte die je nodig hebt maar het rijgedrag van een sportauto.

Op de zakelijke markt heeft Jaguar een groot aandeel. Het zijn niet alleen prettige auto’s om zelf in te rijden maar ook zeker om in gereden te worden. De modellen die hier op aansluiten zijn de Jaguar XF en XJ, allebei een echte zakelijke jaguar soort.

Jaguar biedt een ruim assortiment aan met jaguar diesel modellen, jaguar elektrisch modellen en jaguar benzine modellen. De benzinemotoren zijn goed voor kortere ritten terwijl de dieselmotoren meer gemaakt zijn voor de langere en/of sportievere stukken. Een Jaguar motor heeft een hoge kwaliteit die je mag verwachten van dit merk.

Bekijk huidige aanbod Jaguar

Plus- en minpunten van het Jaguar merk

+ Engelse status en kwaliteit
+ Duidelijk aanbod
+ Auto’s met raceauto geschiedenis
+ Sportief rijgedrag

- Duur in aanschaf en onderhoud

Jaguar is een merk wat je wilt rijden. Niet alleen voor de kwaliteit die echt meer dan goed is maar zeker om de naam die het merk heeft. Engelse status en een luxegevoel krijg je wanneer je deze auto voorbij ziet rijden. De modellijn van Jaguar is duidelijk en bevat voor iedereen een geschikt model, uiterst sportief tot high-end zakelijk is allemaal verwerkt bij deze Jaguar modellen. De auto’s zijn duurder in aanschaf en ook het onderhoud is niet goedkoop, maar daarvoor rijd je wel in een Jaguar.

Jaguar Vaartland

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl