Contact met Vaartland.nl

 

Is de Jaguar X-type een goede auto voor jou?

Een Jaguar X-type is een bekend model welke beschikbaar is als sedan en estate. Je ziet de X-type modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 231pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de X-type goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte X-type is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Jaguar ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Jaguar X-type? In dit artikel lees je het.

Jaguar X-type
 
 
 
 
 

Een Jaguar X-type sedan

De Jaguar X-type is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Jaguar X-type modellen. Het X-type model is als sedan gemaakt met 130pk tot 231pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De X-type kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Jaguar X-type kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de X-type op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Jaguar X-type specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Jaguar X-type? Dan is het handig om de X-type specificaties in te kunnen zien. De Jaguar X-type komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 130pk tot 231pk uit een benzine motor. De Jaguar komt uitgevoerd met een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Jaguar X-type kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de X-type heeft een relatief lage instap. Interesse in een Jaguar X-Type 2003, Jaguar X-Type 2002, Jaguar X-Type 2004 of Jaguar X-Type 2005?

Bekijk huidige aanbod Jaguar X-Type

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl