Contact met Vaartland.nl

 

Jaguar F-Pace – Dynamische SUV waarmee je de aandacht trekt

Deze middelgrote SUV brengt Jaguar op de markt in 2016. De Jaguar F-Pace 2016 is de eerste SUV die Jaguar uitbrengt en hij wordt direct een succes. In 2017 krijgt de auto ook nog eens de titel wereldauto van het jaar. Deze krachtige auto is niet alleen geschikt om lange ritten met de hele familie mee te maken maar zeker ook om goed sportief het gaspedaal mee in te trappen.

In de jaren 60 brengt Jaguar zijn eerste auto uit. Deze is zelfs nu nog een veel gevraagde oldtimer. Dit geeft de weergaloze populariteit van het van oorsprong Engelse merk aan. Engelse klasse is wat het merk Jaguar uitstraalt en wat ondersteund wordt de kwaliteit. Een auto waar je graag in gezien wordt, en zo ook in deze cross-over SUV F-Pace auto.

 
 
 
 
 

Welke Jaguar F-pace modellen zijn er te koop?

Deze auto wordt gelabeld als cross-over. Dit is een model die qua hoogte tussen een traditionele SUV en een normale auto in zit. De auto is pas sinds 2016 op de markt en zit momenteel nog in de eerste generatie. Sinds de eerste dag is de auto populair. Ondanks zijn hoge prijskaartje is het toch één van de goedkopere modellen van Jaguar. Deze SUV geeft je dan niet alleen de mogelijkheid om met het Jaguar merk de weg op te gaan maar ook nog eens het hele gezin mee te nemen door zijn ruimte.

De F-pace is een echte performance SUV en het sport DNA is terug te vinden in deze auto. Strak en ergonomisch design zorgen niet alleen voor een goed uiterlijk maar ook voor nog meer snelheid.

Lichte en wendbare SUV

Het speciale aan de F-Pace is is dat hij vrij licht is, zeker in vergelijking met andere SUV’s. De carrosserie van deze auto bestaat namelijk voor 80% uit aluminium wat een grote gewichtsbesparing met zich meebrengt. De achterzijde bestaat daarbij voor een groot gedeelte uit magnesium wat nog eens een extra gewichtsbesparing met zich meebrengt. Dit alles zorgt dat de F-Pace een stuk lichter op weg ligt en manoeuvreert wat zijn rijgedrag ten goede komt.

De F-Pace is dus wendbaar en snel. Zijn motoren zorgen niet alleen voor kracht maar ook voor efficiency. Deze auto doet er 10,2 seconden over om op  de 100 km per uur te zitten, en de sportvariant, de F-Pace S, doet hier slechts 4,3 seconden over. De auto wordt zowel handgeschakeld als automatisch geleverd en zorgt in beide gevallen voor veel grip op de weg en sportief rijgedrag.

f-pace modellen vaartland

F-Pace motoren 

Verschillende benzine motoren worden er bij deze auto aangeboden. De 2.0 turbo motoren hebben een vermogen van 250 of 300 pk. Door hun lichte gewicht zijn ze efficiënter dan de andere motoren in zijn soort. Ook de diesel motoren zijn gemaakt van aluminium en uitgerust met start-stop technologie. Daarbij bevatten ze Smart Regenrative Charging waardoor ze bij elke rem actie de accu meteen weer opladen. De top 3.0 turbo dieselmotor levert daarbij zelfs tot 300 PK.

Jaguar F-Pace specificaties

Omdat de auto Jaguar F-Pace nog relatief jong is, zijn zowel de nieuwste modellen als de gebruikte varianten voorzien van de meeste geavanceerde opties. De touchscreen navigatie in deze auto kan alles bekijken in 3D of op ware grootte. Uiteraard heeft de auto wifi en in sommige varianten kan je de auto zelfs op afstand bedienen door de temperatuur bijvoorbeeld alvast in te stellen via de app.

jagfpacesvr550psawdfirenzered230419058.jpeg

De Jaguar F-Pace 2018 of Jaguar F-Pace 2019 is niet te missen met zijn strakke uiterlijk. Mooi design laat zich niet alleen van buiten maar ook van binnen zien. Standaard wordt de F-Pace uitgerust met o.a.

  • 18" lichtmetalen velgen
  • Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel 
  • 8-voudig handmatig verstelbare voorstoelen met bekleding in stof
  • 10" Touch Pro

De F-pace prestige, portfolio of de sportmodellen R-Sport & S plussen niet alleen de prijs maar voegen ook opvolgend steeds meer luxe hierbij op. De Edition versie beginnen bij 100.000 euro en voegen hier nog meer sportiviteit aan toe. De absolute top van deze auto ligt bij de F-Pace SVR waarbij alle opties van een hogere kwaliteit zijn zoals de 550 PK motor welke in 4,3 accelereert naar 100 km/u 

Het zijn niet alleen de specificaties aan de binnenkant die indruk maken. Zo beschikt de auto over traffic sign recognition. Hij herkent verkeersborden, snelheidsborden en reageert hierop. Mede hierom krijgt hij ook nog eens 5 sterren als het gaat om veiligheid.

 


Bekijk huidige aanbod Jaguar F-Pace

Plus- en minpunten van de Jaguar F-Pace auto 

+ Jaguar kwaliteit
+ Lichte maar zeer krachtige auto
+ 650 liter kofferbak

– Hoge vanaf prijs
- Het interieur kan kraken

Het Jaguar F-Pace model ziet er uit als een Jaguar en is niet te missen op de weg. Ook zijn rijprestaties zijn hiernaar, dynamisch en sportief. Sterke motoren zorgen dat deze auto een plezier is om in te rijden zowel voor zakelijke lange ritten maar ook voor autovakanties met het hele gezin. Ben je op zoek naar dit type auto maar van een ander merk? Kijk dan eens naar een Audi Q7.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl