Contact met Vaartland.nl

 

Is de Jaguar Mk-ii de juiste auto voor jou?

De Mk-ii is een bekend model van Jaguar. Hij is beschikbaar als sedan. Dit populaire Engelse model is geproduceerd met maximaal 220pk uit een benzine motor. Je ziet de Mkii modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Mk-ii goed mee. De prijs voor een gebruikte Mk-ii is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Jaguar ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de mk ii goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over de Jaguar mark 2? Lees dan vooral verder.

Jaguar Mk-ii
 
 
 
 
 

Een Jaguar Mk-ii sedan

De Jaguar Mk-ii is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Jaguar Mk-ii modellen. Het Mk-ii model is als sedan gemaakt met 120pk tot 220pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Mk-ii kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Jaguar Mk-ii kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Mk-ii op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Jaguar Mk-ii specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Jaguar mk2? Het is dan goed om de MK-II kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 120pk tot 220pk. De Jaguar beschikt over een handgeschakelde transmissie met 4 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Mk-ii kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Zeker gezien de leeftijd van dit model. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan kun je een MKii beter links laten liggen met zijn lage instap. De Jaguar Mk-ii is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Jaguar Mk-ii

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl