Contact met Vaartland.nl

 

Is de Jaguar S-type een goede auto voor jou?

Een bekend model van Jaguar is de S-type welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de S-type modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de S-type goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 207pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de S-type volgens de voorschriften van Jaguar? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte S-type is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Jaguar ook nog goed. Meer weten over het Jaguar S-type model? Lees dan vooral verder.

Jaguar S-type
 
 
 
 
 

Een Jaguar S-type sedan

De Jaguar S-type is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Jaguar S-type modellen. Het S-type model is als sedan gemaakt met 200pk tot 207pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De S-type kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Jaguar S-type kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de S-type op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Jaguar S-type specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Jaguar S-type modellen. Dan helpt het als je de Jaguar S-type kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de S-type kiezen uit een benzine en diesel motor met 200pk tot 207pk. Ook beschikt de Jaguar over een automatische transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Jaguar S-type kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een S-type aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De S-type heeft namelijk geen hoge instap. De Jaguar S-type is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Jaguar S-type 2002, Jaguar S-type 2000, Jaguar S-type 2003 of Jaguar S-type 2004?

Bekijk huidige aanbod Jaguar S-Type

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl