Contact met Vaartland.nl

 

Amigo Campers

De campermodule waarmee je in enkele minuten een gewone bus in een volwaardige camper verandert, en andersom.

 Waarom kiezen, als je beide kunt hebben? Het innovatieve ontwerp van Amigo biedt moeiteloos de luxe van een camper, verpakt in het gemak van je dagelijkse vervoer. De uitneembare module is uitgerust met een keuken, bank, dubbele koeling, ruime opbergruimte en een vast bed. En dat voor slechts €27.850, inclusief ombouw, papierwerk en elektra.

Amigo Brochure bekijken

Amigocamper module
 
 
 
 
 

Ontworpen voor jouw avonturen!

Met de Amigo campermodule combineer je het beste van twee werelden: de functionaliteit van een praktische bus en het comfort van een camper. Binnen enkele minuten bevestig je de module voor een avontuurlijke reis, of maak je hem los voor dagelijkse ritten.

Dankzij het compacte design, berg je de module gemakkelijk op. Eenmaal uit de bus, bestaat de module uit drie losse elementen. Het basis element bevat o.a. de keuken en is tegelijk de basis voor het bed. Dit is een universele maat voor elk type bus. De camperbank en de hangkast zijn aparte items, speciaal op maat gemaakt voor jouw bus. Zo weet je zeker dat alles perfect past!

Amigo Brochure Bekijken

_A178614.jpg

Een complete keuken en een royaal bed voor ultiem comfort.

Schuif de keuken open voor een ruime kookomgeving. Twee gaspitten, dubbele koelkast, uitneembare wasbak en een geïntegreerde snijplank zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt om heerlijk te koken, waar je ook bent. Ontspan op de comfortabele zitplekken binnen of buiten. En als de dag ten einde komt, wacht er een royaal bed van 210cm x 180cm om je een diepe, verkwikkende slaap te bieden voor het volgende avontuur.

 

Meer weten over de oneindige mogelijkheden van Amigo?

Neem een kijkje op de website van Amigocampers. Op de website kan je nog veel meer video's en informatie vinden over Amigo en de Campermodule. Als je vragen hebt kan je makkelijk contact opnemen via de Vaartland of Amigo website.

 

Bekijk Amigo Brochure

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl