Contact met Vaartland.nl

 

Hét autobedrijf voor jouw occasion in Drachten

In Drachten een tweedehands auto kopen


In het oosten van Friesland ligt de plaats Drachten, een centraal gelegen plek met goede aansluitingen op de snelwegen. Niet alleen de Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op slechts 30 kilometer afstand, ook ‘schaatsmekka’ Heerenveen bevindt zich in de buurt. Ben je een van de trotse inwoners van de Friese plaats Drachten en ben je op zoek naar een occasion? Dan zit je bij Vaartland.nl helemaal goed. Vaartland.nl is hét autobedrijf voor jouw occasion in de regio Drachten.

 

De tweedehands auto die bij jou past

Zoek je een auto voor het hele gezin of juist een klein autootje voor jou alleen? Is jouw huidige auto aan vervanging toe? Of wil je het openbaar vervoer inruilen voor een eigen vervoermiddel? Wat de reden ook is om een nieuwe auto te kopen, op Vaartland.nl vind je gegarandeerd een tweedehands auto die bij je past. Kijk op Vaartland.nl of bezoek een showroom in de omgeving van Drachten. Het aanbod van gebruikte auto’s dat Vaartland.nl bij jou in Drachten kan leveren, is indrukwekkend groot. Maak, om jouw favoriete tweedehands auto te vinden, gebruik van onze handige filters en specificaties. Op deze manier is de zoektocht naar een occasion zo gedaan en rijd je zeer binnenkort al in jouw ‘nieuwe’ auto.

De voordelen van Vaartland.nl

Wanneer je een occasion bij een vestiging van Vaartland in de buurt van Drachten koopt, bied je dat vele voordelen:

Je krijgt 6 maanden Autotrust garantie, dé garantie die je beschermt tegen onverwachte reparatiekosten van jouw auto.
We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Drachten of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in Drachten.
Wij leveren jouw auto inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie. Zo weet je precies wat je koopt.
Ben je niet tevreden? En heb je minder dan 500 kilometer gereden? Dan krijg je jouw geld terug. Ervaar de voordelen van Vaartland zelf en kom naar een van onze showrooms in de regio Drachten.

 
 
 
 
 

Ervaar en beleef jouw auto: maak een proefrit

Tevreden klanten staan bij Vaartland.nl hoog in het vaandel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jouw auto te ervaren, te ruiken, te beleven. Daarom bieden we jou een Proefreis van 14 dagen aan. Je hebt 2 weken de tijd om jouw nieuwe auto uit te proberen, om te ervaren of deze past bij jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Is het toch niet jouw droomauto? Geen probleem, want wanneer je minder dan 500 kilometer met de auto hebt gereden, krijg je gewoon jouw geld terug. Dát is Vaartland.nl.

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Heerenveen

Wil je een tweedehands auto kopen en kom je uit Drachten? Kom dan naar onze dichtstbijzijnde showroom in Heerenveen. Door het ruime aanbod van jonge en betaalbare occasions is Vaartland Heerenveen uitgegroeid tot een groot autobedrijf in Friesland. Niet alleen de aankleding van deze showroom kent Friese accenten, ook de verkoopadviseurs en medewerkers spreken jouw taal. 

De koffie staat voor je klaar!

Bekijk online direct de voorraad van Vaartland.nl Heerenveen of kom tijdens onze openingstijden (van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur, zaterdag van 09.00 – 17.00 uur en op donderdag hebben we koopavond tot 21.00 uur) naar onze showroom aan de Chroomweg. De verkoopadviseurs informeren je onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee graag over de occasions in Heerenveen waarin jij bent geïnteresseerd.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl