Contact met Vaartland.nl

 

Occasion kopen in Flevoland bij Vaartland.nl

Jij zoekt een auto in Flevoland! Na lang zoeken heb je een leuke occasion gevonden, maar heeft toevallig te veel km gelopen. Dat is nooit leuk, daarom helpt Vaartland.nl jou met de zoektocht naar jouw droom-occasion. Samen gaan we op zoek naar de tweedehands die ideaal bij je past. Mocht je wensen hebben of voorwaarde, laat het weten en wij gaan voor jou opzoek naar de perfecte occasion!

Bekijk alle occasions

Wij helpen je in jouw zoektocht!

De zoektocht naar een occasion in Flevoland is soms lastiger dan gedacht, wij van Vaartland.nl helpen je graag in jouw zoektocht. Je kijkt in de krant of zoekt auto advertenties in foldertjes. Of je zoekt op internet naar tweedehands auto’s Flevoland. Soms hebben mensen al een specifiek merk en model in gedachten. Maar om deze eisen om te zetten naar een echte occasion is lastig. Bij vaartland.nl heb je een ruime keuze uit tweedehands auto’s. Door ons brede assortiment occasions zit er bijna altijd een auto voor jou tussen. In Flevoland zijn veel occasiondealers, maar je komt natuurlijk niet alleen voor de prijs bij een tweedehandsautodealer in Flevoland terecht. Wij vinden service en garantie ook heel belangrijk. Kom eens langs bij één van onze vestigingen of bekijk onze online voorraad. Bekijk jouw droom-occasion in de virtuele showroom en als dit eenmaal bevalt. Kan je deze ook gewoon thuis laten bezorgen. Online kopen wordt steeds populairder.

Als je in Flevoland woont kan je gemakkelijk naar één van onze vestigingen komen. Maar online staan wij ook ons mannetje, duidelijk in beeld wat je van ons mag verwachten en welke service wij leveren. Een auto verkopen met een glimlach is erg belangrijk, het is namelijk niet iets wat je elke dag doet… een occasion kopen in Flevoland. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen goed wordt geholpen en zijn wensen of eisen te verzilveren. Mocht jouw droom-2dehands auto niet beschikbaar zijn, neem vrijblijvend contact op en wordt op de hoogte gehouden over ons aanbod. Ons aanbod veranderd constant waardoor het altijd interessant is om ons of onze website in de gaten te houden. Je bent van harte welkom in onze showrooms en laat je vrijblijvend informeren en adviseren. Zo hopen wij dat we jou optimaal kunnen helpen. Als dit niets voor jou is… koop hem dan online. Snel en gemakkelijk een occasion kopen in Flevoland.

 
 
 
 
 

Hulp op maat

Weet je nog niet exact wat voor auto je zoekt? Bel dan eens op naar ons klantcontactcentrum. Zij kunnen jou precies vertellen welke auto voldoet aan jouw wensen en hierbij je helpen naar de juiste occasion. Met een bereikbaarheid van 08:00 uur tot 23:00 uur zijn onze medewerkers van het klantcontactcentrum bijna altijd bereikbaar. Zij kunnen ook een persoonlijke afspraak inplannen om je te helpen de juiste auto te vinden. 

Ook is het mogelijk om direct online je auto te bestellen waarbij je na bestelling begeleid wordt in het aflevertraject. Hierbij hoef je nooit een locatie van Vaartland.nl te bezoeken en krijg je na aflevering 14 dagen of 500 km om de auto uit te proberen. De auto wordt volledig klaargemaakt en vervolgens is het streven om de auto binnen 60 uur bij je thuis wordt bezorgd of een locatie naar keuze. 

Wil je liever niet op bezoek naar een showroom waar je wordt aangesproken voor een nieuwe auto. Kijk dan op onze website en bestel je auto online. Gemakkelijk en snel kan je bij Vaartland.nl een auto bestellen waarna die volledig klaargemaakt bij jouw thuis wordt bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je 14 dagen of 500 km proefrit hebt. Mocht je in deze proefperiode niet het juiste gevoel bij de auto hebben dan kan je deze gewoon aan ons terug geven bij de dichtstbijzijnde vestiging en krijg je gewoon je geld terug. Door onze professionele fotostudio laten we onze auto's zo gedetailleerd mogelijk zien op onze website. Zo krijg je een duidelijk beeld of er eventuele kleine optische minpunten aan de auto zit en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook is het altijd mogelijk om in overleg middels ons klantcontactcentrum om de auto naar jouw wensen klaar te maken. Zodra jij de eerste bestelling voor de auto hebt gedaan zal er contact met je opgenomen worden over de verdere procedure om de auto zo snel mogelijk bij jouw thuis te bezorgen. 

 

Voordelen Online:

- Virtuele Showroom

- Nationaal Auto Rapport

- Thuis afgeleverd

- All-in prijs

- Gemakkelijk en snel

 

Voordelen Showroom:

- De auto echt zien

- Verkopers kunnen opties verder uitleggen en voordoen/instellen

- Advies over je keuze

- proefzitten

- maatwerk makkelijker bespreekbaar

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl