Contact met Vaartland.nl

 

Vaartland.nl: dé occasion specialist regio Dronten

In Dronten een tweedehands auto kopen

Woont en/of werkt u in het mooie Dronten? Een prachtige plaats in Flevoland die zich kenmerkt door de uitgestrekte stranden en de bossen van Roggebotzand of het Spijkbos? Niet alleen veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te sporten, maar ook om met een nieuwe tweedehands auto rond te toeren. Bent u op zoek naar een tweedehands auto in Dronten? Neem dan een kijkje in de uitgebreide virtuele showroom van Vaartland.nl. In ons uitgebreide en diverse aanbod occasions vindt u gegarandeerd de auto waarnaar u op zoek bent.

 

Nummer één autobedrijf in regio Dronten

Bespaar tijd en benzine: u hoeft namelijk helemaal de deur niet uit om uw favoriete tweedehands auto in Dronten te vinden. Ga naar Vaartland.nl en zoek de occasion die bij u past. Vul het zoekfilter in op Vaartland.nl, met uw persoonlijke wensen ten aanzien van uw nieuwe occasion. Van een simpele maar degelijke compacte auto voor u alleen tot een luxe gezinswagen voor het hele gezin. Heeft u een occasion die aan uw wensen voldoet gevonden? Dan betaalt u vervolgens 250 euro aan. Daarna heeft u de tijd om de verzekering en eventuele financiering in orde te maken. Als dat is geregeld, wordt de occasion bij u thuis afgeleverd. Of eventueel bij een vestiging naar uw keuze, zoals de dichtstbijzijnde vestiging in Zwolle.

Maak gebruik van onze Proefreis

Heeft u uw droomauto gevonden? Start dan uw Proefreis van 2 weken om uw tweedehands auto zelf te ervaren. Nadat uw auto is betaald en afgeleverd, heeft u 2 weken de tijd om in uw nieuw aangekochte auto, maximaal 500 kilometer, te rijden. Op deze manier ervaart en beleeft u zelf of de occasion ook echt bij u past. Besluit u tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heeft u minder dan 500 km gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankoop? Dan ontvangt u het aankoopbedrag gewoon retour.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde vestiging in Zwolle

In de omgeving Dronten staan we graag voor u klaar in onze fysieke vestiging Zwolle. U vindt onze vestiging met een ruim aanbod aan occasions op industrieterrein Marslanden. Deze vestiging is voorzien van een sfeervolle Franse brasserie met terras met uitzicht op De Peperbus: ideaal wanneer u onverhoopt even moet wachten. Onze verkoopadviseurs helpen u onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee graag met uw zoektocht naar uw nieuwe tweedehands auto. Tot ziens!

Onze tips bij de aankoop van een occasion in Dronten

Het aanbod tweedehands auto’s die Vaartland.nl in de omgeving Dronten kan leveren, is gevarieerd en erg uitgebreid. We geven u graag een aantal tips bij de aankoop van een occasion, zodat u nog jarenlang plezier van uw nieuwste aankoop heeft.

- Heeft u een budget? Specificeer dit budget dan in het handige zoekfilter. Zo krijgt u enkel het aanbod te zien dat binnen uw budget past.

- Wat vindt u echt belangrijk? Hoeveel deuren moet de auto minimaal hebben? Wilt u graag airconditioning? Heeft u behoefte aan een navigatiesysteem? Gaat uw voorkeur uit naar leren bekleding? Allemaal opties en wensen die u eenvoudig kunt aangeven in het zoekfilter.

- Wat is de grootte van uw gezin? En is er eventueel nog gezinsuitbreiding onderweg?

- Rijdt u in en rondom Dronten? Dan is een benzineauto of een elektrische auto de beste optie. Maakt u veel kilometers? Denk dan eens aan diesel of LPG.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl