Contact met Vaartland.nl

 

Vind jouw occasion op Vaartland.nl en laat hem bezorgen in Almere

Binnenkort rijd jij in jouw droomoccasion


Vaartland.nl biedt het breedste aanbod van gangbare occasions in Nederland, en om die te zien hoef je niet eens je huis uit! Deze bekijk je gewoon thuis op je mobiel of computer. Zo bespaar je veel tijd en onnodige kilometers voor bezoekjes aan diverse autohandelaren. Je kunt gewoon online jouw occasion vinden. Door het handige zoekfilter kun je jouw wensen aangeven, waardoor er al een passende selectie wordt gemaakt in ons aanbod. Op die manier kun je snel en gemakkelijk de voor jouw beste keuze maken. Wanneer je jouw occasion hebt gevonden, geef je jouw NAW-gegevens door en leveren we de auto zo spoedig mogelijk bij jou af.

Occasions Almere kopen

We geven je graag enkele tips, zodat je bij ons jouw droomoccasion kunt vinden:

Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Alfa Romeo beter bij jouw levensstijl?
Specificeer jouw budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod krijgt te zien dat binnen jouw budget past.
Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Almere rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.
Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter!
 

Zoekgedrag naar occasions Almere

Mensen die zoeken naar occasions Almere zijn als het gaat om zoekgedrag vooral gefocust op Toyota Almere, Ford Almere, Mitsubishi Almere.
Wij bieden een groot assortiment occasions aan, wij zijn een auto bedrijf Almere waar je zowel online een auto kunt kopen, als traditioneel in onze showrooms. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar de occasion van je dromen. Omdat wij verschillende vestigingen door heel het land hebben, kunnen wij meer merk en modellen aanbieden dan sommige concurrenten. Denk hierbij ook aan Peugeot Almere, Kia Almere, Renault Almere en Opel Almere. Als je twijfelt over een merk of model, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan deze uitdaging graag met je aan!

In onze virtuele showroom kun je al jouw specificaties aangeven, zodat we de beste occasion voor jou kunnen vinden. Als je jouw keuze hebt gemaakt, kun je de auto eventueel live komen bewonderen in een vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt (Den Haag, Zwolle).

 
 
 
 
 

Koop nu jouw occasion bij auto bedrijf Almere

Almere telt in totaal bijna 74.000 auto’s, straks is dat er een extra! Voor welk exemplaar ga jij? Een degelijke gezinswagen of een stoere cabrio, een betaalbaar autootje voor ‘erbij’ of juist een hele grote SUV? Of misschien zelfs die leuke sportieve auto voor in het weekend? Wat je ook zoekt, bij Vaartland.nl slaag je gegarandeerd. Wij hebben alle mogelijke type auto’s in ons assortiment en je kunt ze allemaal online bekijken! Ga snel naar onze virtuele showroom, vul jouw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat je de tweedehands auto in Almere kunt bekijken en eventueel een proefrit kunt maken. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto en reis je heel Almere door!

De voordelen van Vaartland.nl

Bij Vaartland.nl kun je met een druk op de knop een tweedehands auto kopen. Scrol in de lijst naar jouw favoriete occasion, klik en koop. Als je het zo eenvoudig wilt, dan kun je dus in jouw woonplaats Almere blijven en regel je alles online en telefonisch. En dat zonder risico! Kom je toch liever even langs voordat je de aankoop doet? Geen probleem, onze dichtstbijzijnde vestigingen liggen op een klein uurtje rijden vanaf Almere. Als je een occasion vanuit Almere bij Vaartland.nl koopt, dan biedt dat je veel voordelen:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Almere. 
We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Almere of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.
Je regelt het vanuit je luie stoel in jouw eigen huis in Almere!
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl