Contact met Vaartland.nl

 

Een kwalitatieve tweedehands auto kopen in Enschede

Online auto kopen in Enschede


Enschede is met haar 158.000 inwoners de grootste stad van Oost-Nederland. Woon je in deze levendige, diverse en inspirerende stad? De stad die altijd in beweging is? De stad van de toekomst? En ben je op zoek naar een kwalitatieve tweedehands auto? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot, divers en kwalitatief aanbod aan occasions door het hele land. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom op Vaartland.nl.

Welke tweedehands auto past bij jou?

Vaartland.nl heeft het grootste aanbod occasions van Nederland. In ons uitgebreide online aanbod op Vaartland.nl is voor ieder type autobezitter een geschikte tweedehands auto te vinden. Rijd je vaak lange stukken, voor werk of familiebezoek? Gebruik je de auto voor het hele gezin; naar de voetbaltraining, naar school en naar pianoles? Of gebruik je de auto juist vaak alleen? Ga naar Vaartland.nl en vind de occasion die bij jou past. Van een compacte auto voor jou alleen tot luxe tweedehands gezinswagens die van alle gemakken zijn voorzien. Zoek je een caddy, pick-up of kleine bus voor jouw werk omdat je veel moet vervoeren? Vaartland.nl heeft het allemaal.

Gemak dient de mens

Om in Enschede jouw favoriete auto te vinden vanuit je luie stoel, kun je gebruikmaken van handige filters. Je vindt jouw tweedehands auto door op de website jouw wensen en eisen in te vullen in de zoekfilter. Leeftijd van de occasion, prijs, kleur, kilometerstand, brandstofsoort, budget en transmissie. Om er maar een paar te noemen. Zo kom je snel tot resultaten. Heb je jouw droomauto gevonden? Klik dan in de lijst op de occasion die jou het meeste aanspreekt. Je kunt nu jouw NAW-gegevens doorgeven en dan neemt een van onze medewerkers binnen 2 werkdagen contact met je op over de verdere afhandeling. Zo kan het zijn dat je vandaag online op een auto klikt en wellicht over 5 dagen al in diezelfde auto rijdt! Hoe simpel kan een auto kopen zijn?

Jouw occasion, gewoon thuis gekocht in Enschede

Vanuit Enschede kun je helemaal online en telefonisch jouw volgende auto kopen. Wil je toch eerst even rijden en voelen? De auto beleven, ervaren en ruiken? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. De dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland.nl vind je in Zwolle.

 
 
 
 
 

De voordelen van Vaartland.nl

Kies je voor een tweedehands auto van Vaartland.nl, dan kies je voor diverse voordelen:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Eventuele reparaties kunt je laten uitvoeren bij een garage in Enschede.
Wij bezorgen jouw occasion bij jou aan huis in Enschede of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je krijgt 14 dagen de tijd om de door jou gekozen auto te ervaren, te ontdekken. Maak gebruik van onze Proefreis.
Ben je niet tevreden? En heb je tijdens deze Proefreis minder dan 500 kilometer gereden? Dan krijg je gewoon je geld terug.
Wij bieden de jongste, meest kwalitatieve en betaalbare occasions.
We leveren jouw tweedehands auto inclusief Nationaal Autorapport, inclusief onderhoudshistorie.

Wat houdt de Proefreis in?

De Proefreis van Vaartland.nl is dé manier om jouw tweedehands auto te ervaren. Nadat jouw auto is betaald en afgeleverd, heb je 2 weken de tijd om in jouw nieuw aangekochte auto, maximaal 500 kilometer, te rijden. Op deze manier ervaar en beleef je zelf of de occasion ook echt bij jou past. Besluit je tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heb je minder dan 500 km gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankoop? Dan ontvang je het aankoopbedrag gewoon retour. Gunstig toch? Dat is Vaartland.nl, regio Enschede.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl