Contact met Vaartland.nl

 

Occasion online bestellen en thuis laten bezorgen in Losser

Het online kopen en wachten op jouw nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft Losser nooit te verlaten om je nieuwe auto te kopen. Heb je geen zin om Vaartland.nl Zwolle te bezoeken en contact te hebben met een van onze verkoopadviseurs. Binnen 10 minuten heb jij op Vaartland.nl een nieuwe auto gereserveerd middels een aanbetaling. Vervolgens zal iemand van ons klantcontactcentrum contact opnemen om je te begeleiden in het verdere verkoopproces.

Auto bestellen vanuit Losser


Tegenwoordig kan je bijna alles online kopen. Vaartland.nl maakt het daarom mogelijk om ook je nieuwe auto online te bestellen en af te laten leveren bij jou thuis in Losser. Op onze site kan je een heleboel auto's van binnen en van buiten bekijken. Als je je keuze hebt gemaakt, levert Vaartland.nl jouw nieuwe occasion voor je deur af. Vervolgens krijg je 2 weken of 500 kilometer de tijd op je nieuwe occasion uit te proberen. Bevalt hij niet dan kan je deze gewoon terugbrengen naar Vaartland.nl Zwolle op Nikolaus Ottostraat 3. Zo weet je dus zeker dat de auto die jij online besteld hebt 100% bij je past.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Losser online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Losser af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl