Contact met Vaartland.nl

 

Occasions in Hengelo vind je online bij Vaartland.nl!

Vind een occasion in Hengelo


Ben je op zoek naar een occasion en woon je in Hengelo of omgeving? Dan kun je op Vaartland.nl snel en gemakkelijk de tweedehands auto vinden die bij jou past. Je hoeft jouw woonplaats er niet eens voor te verlaten, waardoor je tijd overhoudt voor andere zaken. Ons online platform heeft het breedste aanbod occasions van Nederland. Klik jouw favoriete auto aan op onze site en we leveren hem bij jou thuis af. Wil je de occasion toch eerst zien, dan kun je altijd terecht bij een fysieke vestiging bij jou in de buurt.

Hengelo rond met de auto

Hengelo heeft veel te bieden, maar is net even te groot om helemaal met de fiets te bezichtigen. Met de auto ben je snel bij de Cinema of midden in het centrum, zodat je lekker kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Vooral kleinere auto's zijn handig in Hengelo. Wist je dat de Renault Twingo met 535 stuks de meest populaire auto in Hengelo is? Uiteraard hoef je niet voor een kleine auto te gaan, misschien zoek je wel een dikke SUV om lekker comfortabel mee op vakantie te gaan of wil je een auto die je kunt opladen. Wij hebben voor iedereen een passende occasion in onze online showroom.

De voordelen van Vaartland.nl

Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk! Ga naar Vaartland.nl en klik in de lijst op de occasion waar jouw belangstelling naar uitgaat. Geef vervolgens jouw NAW-gegevens door. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Kortom: je kunt jouw occasion ook in Hengelo helemaal online en telefonisch met ons regelen. En dat zonder risico! Toch liever de occasion eerst even live zien en proberen? Geen probleem, onze dichtstbijzijnde vestiging vind je in Zwolle. Als je een occasion vanuit Hengelo bij Vaartland.nl koopt, dan bied je dat veel voordelen:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Hengelo.
We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Hengelo of bij een vestiging bij jou in de buurt.
Je hebt recht op een 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​.
Je regelt het vanuit je luie stoel in jouw eigen huis in Hengelo!

 
 
 
 
 

 

Zo vind je jouw nieuwe auto

Het aanbod van gebruikte auto's bij Vaartland.nl is indrukwekkend. Daarom geven we je enkele tips bij de aankoop van een occasion, zodat je nog jarenlang plezier van jouw nieuwste aankoop hebt.

Specificeer jouw budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod te zien krijgt dat binnen jouw budget past.
Kies voor een benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Hengelo rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.
Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter!
Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Renault Captur beter in jouw leven? Geef deze specificaties door in onze virtuele showroom en je vindt binnen de kortste keren jouw occasion! Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto!​
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl