Contact met Vaartland.nl

 

Renault Mégane het ideale gezinslid

De Renault Mégane is het familielid dat jou en je gezin verder brengt, met zijn riante binnenruimte is hij uitermate geschikt om de kinderen van de sportclub naar feestjes te rijden. En dan is er ook nog ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes. Of wat te denken van de vakantie het hele gezin met bagage in de auto op pad naar jullie vakantiebestemming en door het lage brandstofverbruik houd je meer geld over om te genieten. Maar ook voor zakelijk gebruik leent de Renault Mégane zich uitstekend en door zijn moderne design maak je meteen een goede indruk. Heb je liever een auto van een ander merk? Kijk dan eens naar een Mazda 3.

 
 
 
 
 

Renault Mégane de auto met ervaring

De Renault Mégane serie is al vanaf 1995 op de weg, en met succes. Dit grotere broertje van de Renault Clio was al meteen bij de introductie heeft Renault dit model in verschillende varianten aangeboden zoals de hatchback, sedan en coupé. De Renault Scenic 1996, een van de eerste compacte MPV in Nederland, volgt een jaar later en nog twee jaar later volgt de Renault Mégane 1998 de cabriolet gebaseerd op de coupé. 

Comfortabele familie- of zakenauto

De Franse autofabrikant heeft zijn sportieve Renault Mégane 2019 modellen allemaal in hetzelfde jaar vernieuwd, de belangrijkste aanpassing zijn de motoren. Waarbij de de E-Tech plug-in aandrijflijn de 1.6 l benzinemotor met een vermogen van 160 pk de meest spraakmakende is. Deze kleine facelift van de Renault Mégane 2019 heeft ook een nog luxer interieur. 

Renault Megane auto vaartland

Gelukkig wordt het comfort niet vergeten en de wordt de Renault Mégane uitgevoerd met verschillende luxe accessoires en opties, afhankelijk van de uitvoering die je kiest. De Renault Mégane wordt geleverd in de Life, Zen en Limited uitvoeringen. Wil je helemaal uit je dak gaan dan is er ook nog de Bose, met de meest perfecte geluidsinstallatie, of ga je voor de top in dit segment dan is de GT-line helemaal jouw auto. Het is de meest sportieve en luxe uitvoering met onder andere een sportstuurwiel (uitgevoerd met mooi nappaleder) een snelheidsbegrenzer (mocht je de neiging hebben om het gaspedaal iets te diep in te trappen) en heel prettig een automatisch dimmende binnenspiegel.  

De Life uitvoering het instapmodel van de Renault Mégane heeft een TCe 100 GPF benzinemotor met een vermogen van 100 pk. De Zen uitvoering is die iets luxere variant heeft dezelfde motor als de Renault Mégane Life.

Kies je voor een benzinemotor met meer pk (115 pk) dan val je in de Renault Mégane modellen Limited, Bose en de GT-line met een TCe 115 GPF. Voor de dieselfanaten wordt de Renault Mégane uitgevoerd met de Blue dCi115 (leverbaar op alle modellen behalve op de Life). 

Renault Mégane Estate

Deze 5-deurs Renault Mégane Estate is perfect voor het gezin, de ruimte in de auto biedt elk gezinslid voldoende zitruimte. De lage instap zorgt dat ook kleine kinderen eenvoudig kunnen in- en uitstappen. Deze sportieve compacte middenklasser leent zich ook als perfecte en efficiënte zakelijke auto of het nu de Renault Mégane Estate 2019, Renault Mégane Estate 2018 of de Renault Mégane Estate 2017 is, succes is verzekerd.

Renault Megane modellen vaartland

Renault Mégane Scenic de verleidelijke crossover

De mooie crossover MPV de Renault Mégane Scenic heeft een nieuw uiterlijk gekregen en het moderne design doet menig Scenic liefhebber smullen. Voor de liefhebbers van eerdere generaties Renault Mégane Scenic is er ook de Renault Mégane Scenic 2004, de tweede generatie crossover. Overigens wordt dit model al jaren officieel niet meer onder de naam Renault Mégane Scenic verkocht maar als apart model Renault Scenic.

De populaire Renault Mégane uitvoeringen

De sportieve gezinsauto Renault Mégane is verkrijgbaar in verschillende benzinemotoren, afhankelijk van het model, de 1.5 liter motor is er met een vermogen vanaf 100 tot 150 pk als je kiest voor meer vermogen. Naast de benzinemotor is er ook een diesel- en elektrische motor. Afhankelijk hoe je de Renault Mégane wilt gebruiken, als privé- of zakelijke rijder, kun je de best passende keuze maken.

Bekijk huidige aanbod Renault Mégane

Plus- en minpunten van de Renault Megane

+ Zuinig verbruik
+ Krachtige benzinemotor
+ Comfort

- Bedieningsonderdelen niet handig geplaatst
- Bagageruimte minder groot dan concurrenten

Renault Mégane 2019 klaar voor de toekomst

Ook aan de liefhebbers van elektrische rijden is er gedacht, de Renault Mégane Estate 2019 is een plug-in hybride en beschikbaar vanaf 2020. Deze auto is een uitkomst voor gezin en milieuvriendelijk rijden. Let wel in eerste instantie zal het de Renault Mégane Estate zijn en op een later tijdstip zal de hatchback zich in het elektrische segment toevoegen. De plug-in hybride Renault Mégane Estate heeft 1.6 l benzinemotor met een vermogen van 160 pk.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl