Contact met Vaartland.nl

 

Volvo S60, de sportiefste Volvo ooit

De in 2000 geïntroduceerde Volvo S60 is puur rijplezier. Deze sedan is een luxe en modern model uit de hogere middenklasse. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven deze auto een atletisch uiterlijk.

 
 
 
 
 

Dynamische facelift

Na de introductie van de Volvo S60 onderging het model twee keer een facelift met de Volvo S60 2004 en de Volvo S60 2006. Beide updates betroffen kleine aanpassingen aan het uiterlijk en het interieur. Met de 2006 Volvo S60 werd echter het onderstel ook aangepakt om meer sportiviteit te bieden. Andere veren en schokdempers zorgen in combinatie met stijvere stabilisatorstangen voor een dynamische wegligging en een scherper stuurgedrag. In 2010 volgde de tweede generatie en kondigde het autobedrijf de Volvo S60 2010 aan als ‘de sportiefste Volvo ooit’ en voor een Volvo is dat zeker waar. 

Populair tot aan de derde generatie

Met de 2018 Volvo S60 introduceerde Volvo vervolgens de derde generatie en is het model nog altijd aanzienlijk populair. Concurrenten van de S60 zijn de Mercedes Benz C-serie, de BMW 3-serie en de Audi A4. Ten opzichte van deze modellen weet de Volvo S60 zich te onderscheiden doordat de carrosserie een meer coupé-achtige vormgeving heeft.

Volvo S60 modellen Vaartland

Volvo S60, de ideale Volvo voor jou?

Zoek je niet alleen een auto, maar eerder een stijlvolle verschijning die boordevol innovatieve technologie zit en ook nog eens voortreffelijk rijdt? Dan is de Volvo S60 echt iets voor jou. Maar, je bent niet de enige, de populariteit van dit specifieke model is groots te noemen en zeer speciaal. Want de nieuwe 2019 Volvo S60 beschikt over Drive Modes, hiermee wordt elke rit uniek omdat je als automobilist in het middelpunt van een dynamische ervaring wordt geplaatst. Door Dynamic, Comfort of Eco te selecteren, kun je de reactie van de motor, besturing en remmen instellen op jouw persoonlijke rijgedrag.

Volvo staat synoniem voor veiligheid

In 2010 had Volvo een wereldprimeur en werd de S60 gelanceerd met een nieuwe veiligheidsinnovatie: Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Dit systeem helpt bij het voorkomen van ongevallen en kan bijvoorbeeld voetgangers detecteren die voor de auto opduiken. Als dit gebeurt gaat er een alarm af en als je daar niet op reageert, brengt de auto zichzelf tot stilstand. Hoe geweldig is dat?  Ook de andere veiligheidsbeoordelingen van de Volvo S60 zijn toonaangevend, dus je koopt niet alleen de sportiefste maar ook een van de veiligste auto’s die er bestaan.

Luxe, comfort en een rijke uitrusting

Er is niet alleen aan functionaliteit gedacht, de S60 zit boordevol innovatieve technologie en je geniet van een luxueus Scandinavisch interieur dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het strakke middendisplay is jouw commandocentrum en de stoelen van Volvo staan erom bekend dat zij bij lange afstanden veel comfort bieden. Vanuit de comfortabele stoelen kunnen jij en jouw passagiers ook nog eens genieten van het uitzicht door het optionele panoramische schuif- of kanteldak.

Bekijk huidige aanbod Volvo S60

Plus- en minpunten van de Volvo S60

+ Krachtige prestaties
+ Veilig en betrouwbaar
+ Zuinige motoren
+ Luxueus interieur

- Bescheiden bagageruimte

Volvo S60 Vaartland 2

De Volvo S60 uitvoeringen

Volvo houdt bij de S60 consequent vast aan de motoruitvoeringen Kinetic, Momentum, Summum en de sportieve versie R-Design. Alle motoren zijn ook te combineren met zestraps automatische transmissie. Nagenoeg alle combinaties van motor en uitvoering zijn geleverd, waardoor de variatie in aanbod enorm is en het mogelijk is om precies die uitvoering te vinden die aan jouw wensen voldoet. Ben je toch op zoek naar wat groters? Kijk dan eens naar de SUV variant; de XC60.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl