Contact met Vaartland.nl

BMW X1 occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De BMW X1 is de kleinste sport utility vehicle uit de X-lijn van het Duitse merk, andere voertuigen uit deze lijn zijn onder andere de X3 en X5. Desondanks biedt deze auto zeer veel ruimte en is het een heerlijke auto om in te rijden. De populariteit van de auto is merkbaar aan de vraag en het aanbod van BMW X1 occasions. Veel mensen hebben interesse in een BMW X1 occasion. Het aanbod van gebruikte BMW X1 modellen is gelukkig groot. Dit komt omdat de auto veel wordt gebruikt als zakenauto, net als bijvoorbeeld een tweedehands Audi Q2. Het is daarom zeer aantrekkelijk om een tweedehands BMW X1 te kopen. De BMW X1 kenmerkt zich door zijn hogere instap, wat ook voor ouderen het een gemakkelijke auto maakt om in te rijden. Door de hogere instap, biedt de BMW X1 is een comfortabel hoge zitpositie met goed zicht op de weg. 

Gebruikte BMW X1 kopen? Vaartland is het adres hiervoor

Vaartland is een van de grotere occasion BMW X1 aanbieders van ons land. Dit komt omdat we een zeer ruim aanbod hebben in tweedehands BMW X1 modellen. Je kunt dit aanbod uiteraard bekijken op onze website. Door je wensen met betrekking tot een 2e hands BMW X1 in de zoekfilters aan te geven, kun je eenvoudig een selectie maken van auto’s die voor jou in aanmerking komen. Uiteraard ben je van harte welkom bij een van onze Vaartland vestigingen om de gebruikte BMW X1 auto’s te komen bekijken. Onze medewerkers helpen je uiteraard graag verder met persoonlijk advies.  

Prijs occasions BMW X1

De BMW X1 occasion prijs is afhankelijk van het model waar je voorkeur naar uitgaat. Je kunt immers kiezen tussen een tweewiel- of vierwielaangedreven BMW X1 occasions. Daarnaast kun je een BMW X1 occasion selecteren op de motor (benzine, diesel of elektrisch), de versnellingsbak (handgeschakeld of automaat) en de uitvoering. Tot slot kun je kiezen voor een van de M-modellen. Dit zijn de sportieve (Motorsport) uitvoeringen die ook als tweedehands BMW X1 worden aangeboden. Aan jou de lastige taak om een keuze te maken.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl