Contact met Vaartland.nl

BMW 4-serie Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Tweedehands BMW 4-Serie

De BMW 4 Serie wordt sinds 2014 aangeboden op de Nederlandse markt als antwoord van BMW op de succesvolle introductie van de Audi A5. De BMW 4 Serie occasion is gebouwd op basis van een nieuw onderstel wat enigszins overeenkomt met de BMW 3 Serie. Daarmee kwam het oude model tweedehands BMW 3 Serie coupe te vervallen. De BMW 4 Serie is verkrijgbaar als Coupé, Grand Coupé en Cabrio.

De sportieve BMW 4 Serie occasion is vooral bedoeld voor de sportieve zakelijke rijder die waarde hecht aan stijl, comfort en degelijkheid en is verkrijgbaar als benzine , diesel of hybride variant en is vooral populair als automaat. Vaartland heeft regelmatig een BMW 4 Serie in haar voorraad staan. Indien u op zoek bent naar een specifieke uitvoering helpen wij u graag met het afspeuren van de (internationale) markt. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw zoekwensen achterlaten op de website. Dan nemen onze collega's zo snel mogelijk contact met je op mocht er een vergelijkbaar model binnenkomen!

Een tweedehands BMW 4-Serie is erg gewild. Zo zijn er de vertrouwde uitvoeringen als de BMW4-Serie Coupé en BMW4-Serie Cabrio en is er zelfs de BMW 4-Serie Gran Coupé aan toegevoegd. De 4-Serie varianten krijgt een eigen podium van het merk BMW. Een Tweedehands BMW 4-Serie rijdt erg prettig en is betrouwbaar. Het uiterlijk is vrij ingetogen, maar wel geslaagd. In 2017 heeft de BMW 4-Serie een facelift gehad, de nieuwere modellen hebben LED-koplampen. Deze koplampen vallen direct op. Binnen het interieur valt op dat de analoge klok is vervangen door een digitaal klokkenwerk. Al met al is de BMW 4 serie voornamelijk in trek door zijn sportieve uitstraling. Dat is iets wat vele vergelijkbare modellen niet hebben.

Tweedehands BMW 4-Serie Coupé

Een BMW 4-Serie Coupé is een tweedeurs auto die gebaseerd is op de BMW 3-Serie sedan. Het interieur is ergonomisch ingericht met oog voor details. Een tweedehands BMW 4-Serie Coupé beschikt over een uitstekend motoren aanbod. Alle BMW 4-Serie Coupé zijn uitgerust met het iDrive systeem. Het iDrive systeem bevat onder meer een navigatie-, audio- en communicatiesysteem. Qua bagageruimte is het één van de kleinste in zijn klasse. De bagageruimte is 445 liter. De ruimte voorin is goed, de beenruimte achter is voldoende. Door de sterke motoren lijkt het wel een sportwagen. Opmerkelijk genoeg is de 4-Serie Coupé licht geveerd. De auto stuurt minder scherp dan de auto zich voordoet. De parkeerhulp van de 4-Serie Coupé is handig voor het parkeren en manoeuvreren in een drukke stad.

Tweedehands BMW 4-Serie Cabrio

De BMW 4-Serie Cabrio is de opvolger van de BMW 3-Serie Cabrio. Deze Cabrio beschikt over moderne technieken en is gemaakt van lichtgewichte materialen. Het dak is alles behalve licht, dit is een metalen dakconstructie. Bij een dicht dak merkt u niet dat u een BMW 4-Serie Cabrio rijdt. Met een dicht dak kunt u bijna niet zijn dat het een Cabrio is, de auto ziet er fraai uit. De ruimte voor is uitstekend, achterin is de beenruimte wel aan de kleine kant. Er passen vier volwassen in deze Cabrio. De bagageruimte is 220 liter. De wegligging is uitstekend, bij scherpe bochten voelt u minimale verandering. Het sturen gaat direct, dit komt mede door de sportieve modus. De Eco-Pro modus is er voor de zuinige rijder, met een volle tank kan er in deze modus 80 km extra worden gereden. De prestaties van de tweedehands BMW 4-Serie Cabrio zijn indrukwekkend goed. Als het gaspedaal wordt ingetrapt dan loopt de snelheid in hoog tempo op. Het is een aangenaam genoegen om in deze auto te rijden.

Tweedehands BMW 4-Serie Gran Coupé

Een BMW 4-Serie Gran Coupé straalt kracht uit. De 4 Serie Gran Coupé is voorzien van uitstekende motoren en is praktisch ingericht. Een tweedehands BMW 4-Serie Gran Coupé is voornamelijke geleverd met viercilinder motoren. Voor een klein aantal uitvoeringen is er een zescilinder motor. Het zicht in de Gran Coupé is niet optimaal. Het sturen is direct en tijdens het rijden wordt u ondersteund door het veiligheidssysteem van BMW. Zo is er rijstrookassistent, adaptieve cruisecontrol en dode hoek signalering. Het interieur is praktisch ingericht. De ruimte is in de Gran Coupé is goed ingericht en heeft een kofferruimte van 480 liter. Voor volwassen is de beenruimte en hoofdruimte geschikt, dit komt mede door het verhoogde dak. Al met al is de BMW 4-Serie Gran Coupé een auto voor het hele gezin.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl