Contact met Vaartland.nl

BMW 6-serie Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Waar let je op bij een BMW 6-serie occasion kopen?

 

Net als zijn familieleden, de i3, X5 en i8 is de BMW 6-serie goed bekend in Nederland. Vooral de BMW X5 occasion is het broertje van de 6-serie.  Je kunt kiezen uit meerdere type brandstof zoals Benzine of Diesel, maar ook uit verschillende bodystijlen zoals een Hatchback. De BMW 6 serie is een aantrekken auto, gebaseerd op stijl en elegantie. Het is een BMW variant waar sportiviteit en luxe hoog in het vaandel staan. De nieuwste variant van de 6 serie is de BMW 6 serie Gran Turismo. Het model komt er in veel motorische uitvoeringen, waaronder een 3 Liter of 4 Liter motorvariant. 

In Nederland worden er veel BMW 6-serie occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede 6-serie, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van BMW 6-serie occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw 6-serie occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een BMW 6-serie maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een BMW 6-serie occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod 6-serie modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

 

Alternatieve modellen

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl