Contact met Vaartland.nl

BMW 2-serie occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Tweedehands BMW 2 Serie

Een tweedehands BMW 2 Serie is een gewilde auto. Een gebruikte BMW 2 Serie doet het goed in de compacte klasse. Er zijn verschillende tweedehands BMW 2 Serie modellen.

Geeft u de voorkeur aan sportief en compact? Kies dan voor de BMW 2 Serie Cabrio occasion of de BMW 2 Serie Coupé occasion. Een BMW 2 Serie occasion adviseren wij voor jonge gezinnen die ruimte zoeken in combinatie met rijplezier, wat BMW nastreeft met dit model. Wilt u zelf het ultieme rijplezier ervaren? Kom dan eens langs bij Vaartland.nl. Van een BMW 2 Serie kopen, krijgt u geen spijt, zeker als u een tweedehands koopt. Dan scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs en bovendien schrijft u minder af op uw investering. Een BMW 2 Serie occasion kopen kan uiteraard bij Vaartland.nl, de BMW occasions specialist. Naast BMW occasions hebben we ook occasions van andere merken, zoals bijvoorbeeld een tweedehands Audi A3.

BMW 2 Serie Coupé occasion

Een tweedehands BMW 2 Serie Coupé heeft achterwielaandrijving, deze auto heeft veel weg van een BMW 1 Serie. Het toppunt van een BMW 2 Serie Coupé occasion is een BMW M235i Coupé met een acceleratie van 0 naar 100 km/h in een tijd van 4,8 seconden. Onder BMW 2-Serie Coupé vallen veel modellen. Zo zijn er de BMW 2-Serie Coupé 218i, BMW 2-Serie Coupé 220i, BMW 2-Serie Coupé 228i, BMW 2-Serie Coupé 230i, BMW 2-Serie Coupé M235i, BMW 2-Serie Coupé M240i, BMW 2-Serie Coupé M2, BMW 2-Serie Coupé 218d, BMW 2-Serie Coupé 220d en de BMW 2-Serie Coupé 225d. In deze modellen is er onderscheidt tussen bepaalde uitvoeringen, zo zijn er de BMW 2-Serie Coupé, Coupé Business, Coupé Executive, Coupé High Executive. Elke uitvoering heeft zijn eigen voordelen, een Coupé Business is interessant voor de zakelijke rijder. De Coupé Executive en High Executive zijn luxe/hogere uitvoeringen met meer comfort.

BMW 2 Serie Cabrio occasion

Een tweedehands BMW 2 Serie Cabrio staat bekent om zijn strakke lijnenspel en krachtige uitstraling.
Er zijn verschillende modellen van een tweedehands BMW 2 Serie Cabrio. Zo heeft de BMW 2 Serie de uitvoeringen, M Sport, Luxury en Sport. Elke uitvoeringheeft zijn eigen BMW accessoires en eigenschappen. Een snelle variant is de BMW M235i Cabrio M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Deze auto laat uw rijplezier beleven zoals u dat nooit heeft beleefd. De snelheid van deze auto wordt in deze variant flink verhoogt. Een BMW 2-Serie Cabrio is er in de volgende modellen: BMW 2-Serie Cabrio 218i, BMW 2-Serie Cabrio 220i, BMW 2-Serie Cabrio 230i M235i, BMW 2-Serie Cabrio M240i, BMW 2-Serie Cabrio 218d, BMW 2-Serie Cabrio 220d, BMW 2-Serie Cabrio 225d.

BMW 2 Serie Active Tourer occasion

Ook is er een tweedehands BMW 2 Serie Active Tourer die vanuit elke hoek kracht en sportiviteit uitstraalt. Het positieve aan deze auto is het ruimte aanbod. De stoelen kunnen worden verschoven en worden neergeklapt. De bagageruimte is tevens opvouwbaar, er zijn dus heel veel opbergmogelijkheden. Deze auto is er niet alleen voor de ritten door een berglandschap, maar ook voor het relaxt toeren in de stad. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, er kunnen maarliefst 7 personen in een gebruikte BMW 2 Serie Active Tourer. Al met al is dit een uitstekende auto, met zijn strakke design en de krachtige BMW 3-cilinder en BMW 4-cilinder motoren met BMW TwinPower Turbo technologie komt u niet alleen stijlvol, maar ook sportief voor de dag. Een BMW 2-Serie Active Tourer is er in de volgende modellen: BMW 2-Serie Active Tourer 216i, BMW 2-Serie Active Tourer 218i, BMW 2-Serie Active Tourer 220i, BMW 2-Serie Active Tourer 225i, BMW 2-Serie Active Tourer 214d, BMW 2-Serie Active Tourer 216d, BMW 2-Serie Active Tourer 218d, BMW 2-Serie Active Tourer 220d.

BMW 2 Serie Gran Tourer occasion

Het eerste model van de BMW 2 Serie Gran Tourer kwam in 2015 uit. Gran Tourer is actief in de middenklasse 'premium' SUV's. Een tweedehands BMW Gran Tourer biedt plaats aan zeven inzittende. Het is daarmee misschien wel een goed alternatief voor een BMW X3 occasion. De bagageruimte is ook enorm. Het brandstofverbruik is aan de hoge kant. Voor het geld van een BMW 2 Serie Gran Tourer zijn er meer familieauto's te koop, maar wat maak deze auto zo special. Een Gran Tourer rijdt heel fijn, dit merkt u aan het sturen, schakelen en koppelen. Dit gaat bij de Gran Tourer erg soepel. Een Gran Tourer wordt aangedreven door achterwielaandrijving. Dit model is een stuk groter dan het broertje Active Tourer. De modellen van de Gran Tourer zijn : BMW 2 Serie Gran Tourer 216i, BMW 2 Serie Gran Tourer 218i, BMW 2 Serie Gran Tourer 220i, BMW 2 Serie Gran Tourer 214d, BMW 2 Serie Gran Tourer 216d, BMW 2 Serie Gran Tourer 218d, BMW 2 Serie Gran Tourer 220d. Deze modellen verschillen in introductie jaar, brandstof, transmissie, prijs en introductie jaar. Deze factoren spelen mee met het kiezen van de BMW 2 Serie Gran Tourer die bij u past.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl