Contact met Vaartland.nl

BMW i3 occasions kopen

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De BMW i3 is de volledig elektrische stadsauto van het Duitse merk. Doordat het een zeer praktische auto is, wordt de auto goed verkocht. Dit is ook te merken in de vraag en het aanbod van BMW i3 occasions. Als jij ook interesse hebt in een BMW i3 occasion, moet je zeker naar het aanbod van Vaartland kijken. Wij hebben heel vaak zelfs keuzemogelijkheden in een gebruikte BMW i3. De kans is groot dat je bij ons de auto vindt waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Occasion BMW i3 kopen? Ontdek het aanbod van Vaartland!

Vaartland is een van de grootste occasion aanbieders van ons land. Ook voor BMW i3 occasions kun je uiteraard bij ons terecht. De eerste stap om een gebruikte BMW i3 te kopen is om met behulp van onze zoekfilters op onze website te kijken welke 2e hands BMW i3 modellen voor jou in aanmerking komen. Als je een of meer geschikte tweedehands BMW i3 gevonden hebt, ben je uiteraard van harte welkom in onze vestigingen om de auto te bekijken. Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig persoonlijk advies.

BMW i3 tweedehands kopen

Een BMW i3 tweedehands kopen is zeker een goede keuze. De auto heeft een keurige actieradius en de accu is relatief snel weer opgeladen. Dit is zeker het geval als je kiest voor occasions BMW i3 die voorzien zijn van de range extender. De BMW i3 prijs ligt hierdoor wel  iets hoger maar je komt er wel verder mee. Daarnaast kun je ook de keuze maken voor een BMW i3s occasion. Dit is de sportieve uitvoering. Vaartland heeft ook regelmatig keuzemogelijkheden in de sportieve BMW i3s occasions. 

 

Alternatieve modellen

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl