Servicepakketten

Zorgeloos een tweedehands auto rijden? Bekijk onze servicepakketten

Hoeveel garantie wil je?

Bij Vaartland.nl bepaal je zelf je garantie. Wil je vooral gemak en zorgeloos rijden, kies dan voor het Maxi pakket. Daarmee ben je de eerste zes maanden sowieso prima gedekt. 

Koop je een auto online, dan wordt het je nog makkelijker gemaakt met het Online pakket. We hebben de verschillende pakketten hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Wil je meer weten, stel dan je vraag via de chat. Bezoek je binnenkort een van onze vestigingen, dan kunnen we je ter plaatse adviseren.

 

Autotrust

Vaartland.nl werkt samen met Autotrust als het gaat om garantiegevallen. Autotrust behandelt namens Vaartland.nl de garantieclaims en helpt u binnen de voorwaarden van elk garantiepakket die hieronder verder staan uitgelegd. Zo is het via Autotrust mogelijk om een defect bij een garage bij u in de buurt te laten verhelpen. Autotrust werkt enkel samen met erkende garagebedrijven die ervaren zijn in het uitvoeren van (herstel-)werkzaamheden. Wilt u meer weten over Autotrust, kijk dan gerust verder op Autotrust.nl

Budget

Om zeker te zijn dat al onze auto’s voldoen aan onze kwaliteitseisen, worden deze gecontroleerd op 40 punten. In combinatie met het Maxi Garantie Pakket geniet je zorgeloos van je nieuwe auto. Niet iedere auto komt in aanmerking voor dit pakket door factoren als leeftijd, hoge afschrijving of extreem vermogen. Als alternatief bieden we in dat geval het Budget Garantie Pakket. Jaarlijkse kosten voor reparatie en onderhoud zijn over het algemeen hoger voor deze categorie auto’s, dan voor auto’s met een lagere afschrijving en kilometrage.

Het Budget Garantie Pakket dekt de motor en versnellingsbak van de auto voor een periode van 3 maanden of 10.000 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Per defect is er een eigen risico van € 145,-.

Download hieronder de service- en garantievoorwaarden van het Budget pakket.

Budget pakket

 In het Budget pakket zitten de volgende services inbegrepen: 

- Auto wassen/zemen/stofzuigen
- Een kwart tank brandstof
- RDW-tenaamstelling en vrijwaring van de inruil auto
- 3 maanden garantie op de motor en aandrijflijn
- Olie onderhoudsbeurt
- Minimaal 6 maanden APK
- Afleverservicepakket

De nadelen aan het Budget pakket zijn: 

- 145 euro eigen risico per claim 

Wanneer je een defect met je auto hebt ontvang je een vergoeding voor de onderdelen die gebruikt moeten worden bij de reparatie. Hoe hoog deze vergoeding is hangt af van de leeftijd en het aantal gereden kilometers. De arbeidskosten worden voor 100% vergoed.
 

Kilometerstand of leeftijd Auto  Vergoeding onderdelen Vergoeding arbeid
Minder dan 110.000 kilometer of 7 jaar 100%      100%     
Minder dan 130.000 kilometer of 8 jaar 80% 100%     
Minder dan 150.000 kilometer of 9 jaar  70% 100%     
Vanaf 150.000 kilometer of 9 jaar  60% 100%     


*Autotrust betaalt 100% van de arbeidskosten tot het maximale uurtarief. 

Basis

Al onze auto’s worden vooraf gecheckt op 40 punten, zodat we zeker weten dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. We streven ernaar om alle auto’s te verkopen in combinatie met het Maxi Garantie Pakket zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe auto. Indien de premie de premie niet past binnen je budget bieden we je het Basis Garantie Pakket. Het Basis Garantie Pakket is bedoeld voor occasions tot 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000 km.

Het Basis Garantie Pakket dekt de motor en versnellingsbak van de auto voor een periode van 3 maanden of 15.000 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Per defect is er een eigen risico van € 45,-. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten.

Download hieronder de service- en garantievoorwaarden van het Basis pakket.

Basis pakket

In het Basis pakket zitten de volgende services inbegrepen: 

- Auto wassen/zemen/stofzuigen
- Een kwart tank brandstof
- RDW-tenaamstelling en vrijwaring van de inruilauto
- 3 maanden garantie op de motor en aandrijflijn
- Olie onderhoudsbeurt
- Minimaal 6 maanden APK
- Afleverservicepakket 

De nadelen aan het Basis pakket zijn 

- 45 euro eigen risico per claim
- De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en/of 200.000 kilometer hebben gereden om in aanmerking te komen voor een Basis pakket. 

Wanneer je een defect met je auto hebt ontvang je een vergoeding voor de onderdelen die gebruikt moeten worden bij de reparatie. Hoe hoog deze vergoeding is hangt af van de leeftijd en het aantal gereden kilometers. De arbeidskosten worden voor 100% vergoed.

Kilometerstand of leeftijd Auto  Vergoeding onderdelen Vergoeding arbeid
Minder dan 110.000 kilometer of 7 jaar 100%      100%     
Minder dan 130.000 kilometer of 8 jaar 80% 100%     
Minder dan 150.000 kilometer of 9 jaar  70% 100%     
Vanaf 150.000 kilometer of 9 jaar  60% 100%     


*Autotrust betaalt 100% van de arbeidskosten tot het maximale uurtarief. 

Maxi

Het Maxi pakket biedt onze meest uitgebreide garantie en is beschikbaar voor auto’s die jonger dan 10 jaar zijn en maximaal 200.000 kilometer op de teller hebben staan. Daarmee heb je 6 maanden of 15.000 kilometer garantie na aflevering. Allereerst wordt de auto nagekeken op 40 punten zodat we zeker weten dat de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. De auto wordt ook nagekeken op onderhoud gevoelige zaken die de komende 15.000 kilometer bij normaal gebruik vervangen dienen te worden. Indien dit het geval is worden deze vooraf vervangen, zodat je zorgeloos kunt rijden. 

Het Maxi pakket kost 995 euro voor auto’s die maximaal 100.000 kilometer hebben gereden. Voor auto’s met een kilometerstand tussen de 100.000 en 160.000 kost het pakket 1195 euro en voor auto’s met een kilometerstand tussen de 160.000 en 200.000 kost het pakket 1295 euro. De reden dat het pakket duurder is voor auto’s met een hoge kilometerstand is dat de kans groter is dat er onderhoud aan deze auto’s moet plaatsvinden. 

Indien er tijdens de garantieperiode toch reparaties of onderhoud moet worden uitgevoerd, dan worden de arbeidskosten, onderdelen en eigen risico 100% vergoed. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten. Tenslotte heb je ook recht op pechhulp wanneer je langs de weg stil komt te staan.

 Download hieronder de service- en garantievoorwaarden van het Maxi pakket.

Maxi pakket

 In het Maxi pakket zitten de volgende services inbegrepen: 

- Volledig poetsen van de auto
- Een kwart tank brandstof
- RDW tenaamstelling en vrijwaring van de inruilauto
- Nieuwe automatten indien nodig
- 6 maanden volledige garantie
- Preventief onderhoud
- 15.000 kilometer rijden zonder onderhoudskosten
- Tweede sleutel
- Geen eigen risico
- Landelijke garantiedekking
- Pechhulp/Afsleepregeling  
- Europese garantiedekking
- Aircocheck
- Gratis kortingsbon Autovoordeelshop.nl
- Afleverservicepakket ter waarde van 295 euro 

Bekijk ons aanbod

Maxi+

Het Maxi+ pakket is eigenlijk een aanvulling op ons Maxi pakket. Je ontvangt hierbij alle voordelen van ons Maxi pakket maar dan komt deze ook nog eens met een extra 6 maanden garantie. Je ontvangt in feite dus 12 maanden lang garantie op je auto. Per defect heb je een eigen risico van € 45,-. Je ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. Tenslotte heb je de eerste 6 maanden geen eigen risico. 

 Download hieronder de service- en garantievoorwaarden van het Maxi + pakket.

Maxi + pakket

Online

Het online kopen van bijvoorbeeld kleding en elektronica is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is makkelijk, snel en er zijn geen verrassingen over de service. Waarom zou dat bij het kopen van een auto anders moeten zijn? Bij Vaartland.nl vinden we dat onze klanten hetzelfde gemak en service verdienen.

De auto’s van onze Online Selectie kun je eenvoudig vanaf de bank kopen zonder een bezoek aan onze vestigingen. Wij streven ernaar om de auto vervolgens binnen 60 uur bij jou thuis te bezorgen. Gemak, snelheid en service zoals je gewend bent bij een online aankoop. Hierbij ontvang je net zoals het Maxi Garantie Pakket onze meest uitgebreide garantie waarbij de auto vooraf wordt klaargemaakt en onderhoud ontvangt waarbij je naar verwachting de eerste 15.000 kilometer geen onderhoud hoeft uit te voeren. Mocht er binnen de 6 maanden toch onderdelen helaas defect raken, dan kunt u direct terecht bij onze uitvoerder Autotrust die ons hele garantietraject voor haar rekening neemt.

 Download hieronder de service- en garantievoorwaarden van het Online pakket.

Online pakket

Dit betekent dat je jouw claim kunt melden middels autotrust.nl/claims en vervolgens wordt er contact met je opgenomen om je te begeleiden bij wat je moet doen om je auto weer volledig rijdend te krijgen. Samen met jou wordt er gezocht naar een garage bij je in de buurt zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent en je jouw auto niet lang hoeft te missen. 

Bekijk ons aanbod online te kopen occasions

212.334 Tevreden klanten gingen je voor

Met 34 jaar ervaring en al 212.334 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 34 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

profile Jordy Bakker

Jordy Bakker

Nov. 2020

Fantastisch geholpen door S. Ludden. Deze vestegingsmanager maakt echt het verschil! Vakkundig, ervaren en heel klantvriendelijk!

profile Mika van Belzen

Mika van Belzen

Nov. 2020

Ik heb bij vaartland een volkswagen polo gekocht, super service , heel vriendelijk , en mooi bedrijf! , werken netjes en duidelijk! 👌🏼 Aanrader👍🏼

profile Carola Bertens

Carola Bertens

Nov. 2020

Wij hebben een prachtige Ford focus gekocht bij Vaartland. De verkoper (Tamas) was een hele fijne verkoper. Hield goed contact met ons en heeft alles ...

profile Madhav Menon

Madhav Menon

Oct. 2020

Good experience with Vaartland. 'They sold me a good car'. Not so competitively priced but at least it was not more than at others. Also honest with t...

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl