Vaartland.nl Maxi Pakket

Hoeveel garantie wil je?

Bij Vaartland.nl bepaal je zelf je garantie. Wil je vooral gemak en zorgeloos rijden, kies dan voor het Maxi pakket. Daarmee ben je de eerste zes maanden sowieso prima gedekt. 

Koop je een auto online, dan wordt het je nog makkelijker gemaakt met het Online pakket. We hebben de verschillende pakketten hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Wil je meer weten, stel dan je vraag via de chat. Bezoek je binnenkort een van onze vestigingen, dan kunnen we je ter plaatse adviseren.

 

Autotrust

Vaartland.nl werkt samen met Autotrust als het gaat om garantiegevallen. Autotrust behandelt namens Vaartland.nl de garantieclaims en helpt u binnen de voorwaarden van elk garantiepakket die hieronder verder staan uitgelegd. Zo is het via Autotrust mogelijk om een defect bij een garage bij u in de buurt te laten verhelpen. Autotrust werkt enkel samen met erkende garagebedrijven die ervaren zijn in het uitvoeren van (herstel-)werkzaamheden. Wilt u meer weten over Autotrust, kijk dan gerust verder op Autotrust.nl

Budget

Om zeker te zijn dat al onze auto’s voldoen aan onze kwaliteitseisen, worden deze gecontroleerd op 40 punten. In combinatie met het Maxi Garantie Pakket geniet je zorgeloos van je nieuwe auto. Niet iedere auto komt in aanmerking voor dit pakket door factoren als leeftijd, hoge afschrijving of extreem vermogen. Als alternatief bieden we in dat geval het Budget Garantie Pakket. Jaarlijkse kosten voor reparatie en onderhoud zijn over het algemeen hoger voor deze categorie auto’s, dan voor auto’s met een lagere afschrijving en kilometrage.

Het Budget Garantie Pakket dekt de motor en versnellingsbak van de auto voor een periode van 3 maanden of 10.000 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Per defect is er een eigen risico van € 145,-.

Basis

Al onze auto’s worden vooraf gecheckt op 40 punten, zodat we zeker weten dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. We streven ernaar om alle auto’s te verkopen in combinatie met het Maxi Garantie Pakket zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe auto. Indien de premie de premie niet past binnen je budget bieden we je het Basis Garantie Pakket. Het Basis Garantie Pakket is bedoeld voor occasions tot 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000 km.

Het Basis Garantie Pakket dekt de motor en versnellingsbak van de auto voor een periode van 3 maanden of 15.000 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Per defect is er een eigen risico van € 45,-. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten.

Maxi

Het Maxi Garantie Pakket biedt onze meest uitgebreide garantie. Daarmee heb je 6 maanden garantie na aflevering. Allereerst wordt de auto nagekeken op 40 punten zodat we zeker weten dat de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. De auto wordt ook nagekeken op onderhoud gevoelige zaken die de komende 15.000 kilometer bij normaal gebruik vervangen dienen te worden. Indien deze onderdelen binnen dit termijn vervangen moeten worden zal Vaartland.nl dit voor aflevering uitvoeren, zodat je zorgeloos kunt rijden.

Indien er tijdens de garantieperiode toch reparaties of onderhoud moet worden uitgevoerd, dan worden de arbeidskosten en eigen risico 100% vergoed. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten.

Bekijk ons aanbod

Online

Het online kopen van bijvoorbeeld kleding en elektronica is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is makkelijk, snel en er zijn geen verrassingen over de service. Waarom zou dat bij het kopen van een auto anders moeten zijn? Bij Vaartland.nl vinden we dat onze klanten hetzelfde gemak en service verdienen.

De auto’s van onze Online Selectie kun je eenvoudig vanaf de bank kopen zonder een bezoek aan onze vestigingen. Wij streven ernaar om de auto vervolgens binnen 60 uur bij jou thuis te bezorgen. Gemak, snelheid en service zoals je gewend bent bij een online aankoop. Hierbij ontvang je net zoals het Maxi Garantie Pakket onze meest uitgebreide garantie waarbij de auto vooraf wordt klaargemaakt en onderhoud ontvangt waarbij je naar verwachting de eerste 15.000 kilometer geen onderhoud hoeft uit te voeren. Mocht er binnen de 6 maanden toch onderdelen helaas defect raken, dan kunt u direct terecht bij onze uitvoerder Autotrust die ons hele garantietraject voor haar rekening neemt.

Dit betekent dat u uw claim kunt melden middels autotrust.nl/claims en wordt er contact met u opgenomen om u te begeleiden wat u moet doen om u auto weer volledig rijdend te krijgen. Samen met u wordt er gezocht naar een garage bij u in de buurt zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent en u uw auto niet lang hoeft te missen. 

Bekijk ons aanbod online te kopen ocassions

211.224 Tevreden klanten gingen je voor

Met 34 jaar ervaring en al 211.224 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 34 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkeld van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Geweldig bedrijf persoonlijke aandacht voor je situatie en passend zoeken naar een voertuig. Erg goed en zeer empathisch.

Sparreboom

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Duncan for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Duncan, thanks Vaartland!

Sorin Postolache

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Aliyah for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Aliyah, thanks Vaartland!

Sorin Postolache

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Alan for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Alan, thanks Vaartland!

Sorin Postolache
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl