Contact met Vaartland.nl

 

De Ford Fiesta is een hoofdrolspeler in de compacte klasse

Ford heeft met de nieuwe Ford Fiesta flink uitgepakt op zijn voorganger. Zijn comfortabele rijeigenschappen, unieke design en betrouwbare karakter maken de Fiesta enorm geliefd. Bovendien biedt de Fiesta een goede combinatie tussen prijs en kwaliteit, wat deze auto buitengewoon populair maakt in de compacte middenklasse.

ford fiesta vaartland

Huidige aanbod Ford Fiesta

 
 
 
 
 

Elke Ford Fiesta een eigen karakter

De nieuwste Ford Fiesta komt in maar liefst 7 verschillende modellen, waaronder de populaire Ford Fiesta ST Line en de Ford Fiesta Titanium. Zo is er voor ieder wat wils. Van de gewone stadse Ford Fiesta hatchback tot de sportieve Ford Fiesta hot hatch. Ford heeft ervoor gekozen om iedere uitvoering te voorzien van unieke uiterlijke kenmerken om elk model een onderscheidend karakter te geven. Van een nette, luxueuze uitstraling tot erg sportief. Er is altijd een Fiesta die bij jou past.

Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

De Ford Fiesta is verkrijgbaar als EcoBoost Hybrid met 20% snellere acceleratie en 10% minder brandstofverbruik. Je hebt hierbij keuze uit een handgeschakelde variant of een Ford Fiesta automaat:

  • 1.0 EcoBoost Hybrid 92kW/125pk 6-bak
  • 1.0 EcoBoost Hybrid 92kW/125pk automaat

De Ford Fiesta 1.0 Ecoboost

Ook de vertrouwde EcoBoost Benzine motoren zijn beschikbaar voor de Ford Fiesta. De keuze aan motoren is voor de Ford Fiesta 2020 wel aanzienlijk minder dan bij zijn voorganger, de Ford Fiesta 2019. De motoren hebben een upgrade gehad waardoor de CO2 uitstoot flink is verlaagd. De Ford Fiesta 1.0 EcoBoost motoren hebben al drie keer op rij de internationale Engine of the Year award gewonnen. Dankzij slimme innovaties weten deze motoren brandstofverbruik en uitstoot te verminderen. De Ford Fiesta 1.0 EcoBoost motoren maken dus echt optimaal gebruik van de brandstof. Voor de Ford Fiesta met benzineaandrijving zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar:

  • 1.1 55kW/75pk 5-bak
  • 1.0 EcoBoost 74kW/100pk 6-bak
  • 1.5 EcoBoost 147kW/200pk 6-bak

Rijdynamiek op maat gemaakt

Aerodynamisch design

Het moderne ontwerp van de Ford Fiesta bevat vloeiende, aerodynamische lijnen. De toonaangevende verticale achterlampen zijn bij de Ford Fiesta 2020 vervangen door horizontale LED-achterlampen. Dit geeft deze auto een wat bredere en grotere uitstraling ten opzichte van de Ford Fiesta 2019 of Ford Fiesta 2018. Toch blijft de auto nog altijd compact. Optionele details zoals de chromen heuplijn, de stoere 15 inch stalen velgen of de 16 inch lichtmetalen velgen maken het moderne design compleet.

Inclusief beschermfunctie

Je voorkomt krassen en deuken met de optionele automatische beschermfunctie. Wanneer je de deur van de Ford Fiesta opent, klapt er een beschermende rand uit. Ook de buitenspiegels hebben een automatische beschermfunctie. Hiermee hoef je dus niet bang te zijn dat je het exterieur beschadigd.

Comfort en gemak in de Fiesta

Het interieur van de Ford Fiesta heeft qua design een luxere uitstraling dan zijn voorganger. Met de optionele sfeerverlichting bepaal je bovendien zelf de ambiance in de auto. Ook is er zowel voorin als achterin meer beenruimte dan ooit.

Voor extra rijplezier heeft Ford gekozen voor een digitaal instrumentenpaneel, het Ford SYNC 3 infotainmentsysteem, een B&O soundsysteem en een optioneel panoramadak dat open kan. Het infotainmentsysteem heeft een 8 inch kleurentouchscreen die te gebruiken is met spraakopdrachten of druk- en veegbewegingen voor een intuïtieve bediening. Ook via het stuur kunnen de nodige hulpsystemen bediend worden. Zo heb je minimale afleiding tijdens het rijden.

Technologie met een doel

Connect met FordPass

Dankzij de FordPass-app kan er altijd en overal verbinding worden gemaakt met jouw Ford Fiesta.
Zo heb je alle informatie over jouw auto binnen handbereik en kan je onder andere jouw ritten registreren en de auto op afstand vergrendelen en ontgrendelen.

Veilig op weg

Er zijn een hoop nieuwe veranderingen doorgevoerd op het gebied van veiligheid. Er wordt een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven gewekt wanneer je jouw Ford Fiesta start. Denk hierbij aan Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, parkeerhulp en verkeersbordherkenning. Ook kun je Emergency Assistance inschakelen, zodat de hulpdiensten direct gealarmeerd worden in geval van nood. Alles om jou nog veiliger van A naar B te brengen.

Pluspunten van de Ford Fiesta

+ Voorzien van de nieuwste technologieën
+ Sportief en betrouwbaar
+ Relatief lage onderhoudskosten
+ Waardevast

Minpunten van de Ford Fiesta

- Qua ruimte is de achterbank toch wat krap

Veelgestelde Ford Fiesta vragen

Wat kost een Ford Fiesta?

De Ford Fiesta Trend met een standaard uitrusting is beschikbaar vanaf € 18.485. Prijzen lopen op afhankelijk van het model, de uitvoering en de extra optiepakketten. Zo heeft de populaire Ford Fiesta ST-line een vanaf prijs van € 23.590.

Kan een Ford Fiesta een caravan of aanhangwagen trekken?

De Ford Fiesta kan 750 tot 1.000 kg trekken. Dat is relatief weinig, maar genoeg voor een flinke aanhanger of kleine caravan.

Is de Ford Fiesta een goede auto?

De Ford Fiesta biedt een goede combinatie tussen prijs, rijeigenschappen en design. De auto is duurzaam, sportief en betrouwbaar en dankzij de brede range is er voor ieder wat wils. Dit maakt de Ford Fiesta een populaire keuze in de compacte klasse.

Welke modellen zijn er van de Ford Fiesta?

De nieuwste Ford Fiesta komt in 7 modellen: de Standaard, Connected, Titanium, Active, ST-line, Vignale en ST. Iedere uitvoering heeft een uniek karakter. Er is altijd een Ford Fiesta die bij jou past.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl