Contact met Vaartland.nl

 

Vind een goede occasion met garantie in Zoetermeer

Een auto kopen in Zoetermeer


Rijd je al een tijd in jouw huidige auto, maar begint het toch wel een beetje te kriebelen en ben je eigenlijk wel uitgekeken op je auto? Misschien heb je gewoon echt een andere auto nodig, bijvoorbeeld vanwege je werk of gezinsuitbreiding? Wat jouw wens ook is, bij Vaartland.nl vind je zeker de tweedehands auto die precies bij jou past! Vaartland.nl heeft namelijk het breedste aanbod occasions van heel Nederland in het assortiment. Als je een mooie occasion in de online showroom hebt gevonden, dan kunnen wij eenvoudig regelen dat de auto bij jou thuis voor de deur wordt afgeleverd, waarna je maar liefst 14 dagen de tijd hebt om alles te testen en te bekijken of de occasion je bevalt. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw gewenste occasion eerst even goed te bekijken in een showroom in de buurt van Zoetermeer.

Jouw perfecte tweedehands auto vind je in de online showroom

Het kopen van een occasion is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bij Vaartland.nl doe je dat namelijk gewoon vanuit je luie stoel. Door gebruik te maken van het zoekfilter op de site, krijg je snel een mooi overzicht van alle auto’s die voldoen aan jouw criteria. Zoek je een auto binnen een bepaald budget? Een occasion op benzine, diesel of misschien wel elektrisch? Een automaat of sportieve handgeschakelde BMW occasion? De kans is groot dat je de perfecte match vindt. Bij Vaartland hebben we altijd honderden occasions op voorraad in onze vestigingen door heel Nederland. Heb je een mooie tweedehands auto gevonden? Dan zie je ook meteen in welke vestiging je de auto van jouw keuze kunt bezichtigen en eventueel een proefrit kunt maken. In de omgeving van Zoetermeer bevindt Vaartland Den Haag zich slechts op een kwartier rijafstand. Ook in Stolwijk vind je een vestiging, wat minder dan een half uur rijden is vanaf Zoetermeer.

Voordelen van een occasion kopen bij Vaartland.nl

Als je een occasion vanuit Zoetermeer bij ons koopt, dan profiteer je van veel voordelen:

Jouw occasion wordt bij jou thuis of in een showroom in de buurt afgeleverd.
Je krijgt 14 dagen de tijd om jouw nieuwe auto te ervaren. Dit is onze unieke Proefreis.
Vrijwel alle occasions komen met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.
Jouw occasion regel je als je dat wilt volledig via internet vanuit je luie stoel!
Je hebt recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Voor reparaties tijdens de garantieperiode mag je gewoon naar een garage in de buurt.


Zoals je ziet, vinden we het heel belangrijk dat je een goed gevoel aan jouw aankoop overhoudt. Omdat bijna alle occasions in onze voorraad worden ingekocht bij een groot netwerk van betrouwbare partners, weten we dat de occasions voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Uiteraard krijgen alle binnengekomen auto’s ook een uitgebreide onderhoudsbeurt en worden ze technisch compleet nagekeken. Zowel het exterieur als het interieur wordt grondig en professioneel gereinigd, waardoor ons aanbod er weer zo goed als nieuw uitziet! Sterker nog, de meeste occasions zijn niet eens van nieuw te onderscheiden. Kun je dat bijna niet geloven? Kom dan gerust eens langs in een van de showrooms en laat je verrassen!

 
 
 
 
 

Afspraak maken voor een proefrit?

Via Vaartland.nl maak je eenvoudig een afspraak om jouw favoriete occasion te bekijken. Vul jouw gegevens in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen naar de showroom. Als de auto niet in een vestiging in de buurt staat, dan is het mogelijk om de occasion door ons naar het filiaal van jouw voorkeur te laten transporteren. Wij zorgen er dan voor dat deze voor een proefrit klaarstaat in de showroom. Ook goed om te weten is dat je bij Vaartland een vrijblijvende Proefreis mag maken. Dat betekent dat je gedurende maar liefst 14 dagen alle tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken. Als je daarna niet helemaal tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. De enige voorwaarden zijn dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden en dit binnen 14 dagen na aankoop aangeeft. Zo koop je bij ons zonder risico! Een fijne gedachte.

Waarom een tweedehands auto kopen?

Het kopen van een occasion heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een volledig nieuwe auto. Zo is een occasion:

Een stuk goedkoper dan dezelfde auto nieuw.
Makkelijker aan te schaffen en zonder wachttijden.
Net zo goed als een nieuwe auto.
Veelal aanzienlijk goedkoper te verzekeren.


Weet je al welke auto je zoekt? Vul jouw voorkeuren in op Vaartland.nl, of kom naar onze showroom in Den Haag of Stolwijk om alle occasions te zien. We weten bijna zeker dat er een goede match te maken is! Wij helpen je graag en een proefrit maken kan altijd.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl