Contact met Vaartland.nl

 

Vaartland: de occasion specialist in Spijkenisse

Koop jouw occasion in Spijkenisse

Woon je in dijkdorp Spijkenisse? Of bij de inwoners uit Spijkenisse ook wel bekend als ‘Spijkcity’ of Spike City’. Spijkenisse is een dorp of stad die al in de prehistorie werd bewoond, met een mooi stadscentrum en ligging aan een rivier. Ben je op zoek naar een tweedehands auto van een betrouwbare kwaliteit? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Vaartland.nl is dé occasion specialist in Spijkenisse en omgeving. Door de gunstige ligging vind je altijd wel een vestiging van Vaartland bij jou in de buurt. Vaartland.nl weet als geen ander dat een auto kopen een emotie is. Je wilt de auto zien, voelen, beleven. Op Vaartland.nl kun je online jouw favoriete tweedehands auto uitkiezen om deze vervolgens bij een van onze fysieke vestigingen te gaan bekijken.

Waarom je auto kopen bij Vaartland?

Vaartland is al ruim 30 jaar succesvol als dealer van occasions. Inmiddels hebben we al meer dan 200.000 auto’s verkocht. Waarom je als inwoner van Spijkenisse uw auto moet kopen bij Vaartland.nl? Omdat we een heleboel voordelen te bieden hebben:

- Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een solide inkoopnetwerk in binnen- en buitenland.

- We bieden een zeer competitieve prijs/ - Ontdek of de occasion echt bij jou past, maak gebruik van onze Proefreis van 14 dagen.

- Je krijgt maar liefst 6 maanden Autorust garantie.

- Al onze occasions worden geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie.

Welke tweedehands auto past bij jou?

Vaartland.nl heeft het grootste aanbod occasions van Nederland. In ons uitgebreide online aanbod op Vaartland.nl is voor ieder type autobezitter een geschikte tweedehands auto te vinden. Rijd je vaak lange stukken, voor werk of familiebezoek? Gebruik je de auto voor het hele gezin; naar de voetbaltraining, naar school en naar pianoles? Of gebruik je de auto juist vaak alleen? Ga naar Vaartland.nl en vind de occasion die bij jou past. Van een compacte auto voor jou alleen tot luxe tweedehands gezinswagens die van alle gemakken voorzien zijn. Zoek je een caddy, pick-up of kleine bus voor je werk omdat je veel moet vervoeren? Bij ons vind je gegarandeerd datgene wat je zoekt.

 
 
 
 
 

Kom naar onze dichtstbijzijnde vestiging in Den Haag

Als inwoner van Spijkenisse vind je altijd wel een vestiging van Vaartland bij jou in de buurt. De dichtstbijzijnde vestiging vind je op nog geen 35 kilometer afstand, vlakbij de A12 en de A13, in Den Haag. Dit drie verdiepingen tellende gebouw heeft een showroom op de bovenste twee verdiepingen. Dé plek dus om jouw nieuwe, betrouwbare en kwalitatieve tweedehands auto te kopen. Onze professionele medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig advies. Onder het genot van een koffie, cappuccino of thee word je geïnformeerd over de occasions waarin jij geïnteresseerd bent.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl