Contact met Vaartland.nl

 

Ontdek het breedste aanbod occasions in Sliedrecht

Occasion kopen in Sliedrecht

Zoek je een andere auto? Omdat je meer laadruimte nodig hebt of een grotere auto wegens gezinsuitbreiding? Misschien vind je het wel gewoon leuk om zo af en toe eens van auto te wisselen. De zoektocht naar een goede en betrouwbare occasion is vaak wel een behoorlijke klus. Bij Vaartland.nl vind je het breedste aanbod occasions van Nederland, waardoor er altijd een auto op voorraad is die precies alle opties en eigenschappen heeft die je wenst. Wat dacht je van het gemak van een automaat of juist een sportieve handgeschakelde tweedehands auto? Vind je de climate control heel belangrijk of moet jouw volgende auto absoluut over lichtmetalen velgen beschikken? Heb je al nagedacht over welk merk het moet gaan worden? Je vertrouwde merk of wellicht eens iets anders proberen? Zoek je een jonge Audi, BMW, Volkswagen, Volvo of een ander merk? Bij Vaartland.nl vind je ze allemaal.

 

Een mooie en betrouwbare occasion in Sliedrecht

Weet je al precies over welke eigenschappen jouw volgende auto moet beschikken? Of heb je alleen nog maar een bepaalde kleur en merk in gedachten? Ben je nieuwsgierig wat je voor jouw budget allemaal zou kunnen krijgen? Geef eenvoudig je criteria aan in het zoekscherm op Vaartland.nl. Laat je vervolgens verrassen door het enorme aanbod! Het is altijd leuk om te zien welke occasions binnen jouw budget op het scherm verschijnen. Vind je het aantal occasions in het zoekresultaat nog wat groot? Dan verfijn je jouw selectie verder door meer opties toe te voegen of te experimenteren met de prijs. Op deze manier vind je de occasion die precies bij jou past, gewoon vanuit je luie stoel! Vervolgens kom je langs in een van de showrooms van Vaartland.nl om de auto van jouw keuze in het echt te bekijken. Uiteraard behoort een proefrit door de omgeving van Sliedrecht dan ook tot de mogelijkheden.

Grote online showroom met het breedste aanbod van Nederland

In de online showroom van Vaartland.nl vind je een groot aanbod tweedehands auto’s die via een uitgebreid inkoopnetwerk van partners zijn binnengekomen. Wij doen al jarenlang zaken met deze partners, waaronder merkdealers, gerenommeerde autoverhuurders en leasemaatschappijen. We zorgen er zo voor dat ons aanbod al bij inkoop aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Iedere occasion wordt bij binnenkomst uitgebreid nagekeken, zowel technisch als op eigenschappen zoals lak en het interieur. Als je alle gewenste eigenschappen invoert bij de zoekfunctie, dan wordt het aanbod van alle locaties van Vaartland getoond. Binnen dit zoekresultaat heb je de zekerheid van een hoge kwaliteit.

Auto bekijken in een showroom in de buurt van Sliedrecht

Je bent van harte welkom om uw favoriete occasion in de showroom te komen bekijken. Vanuit Sliedrecht zijn de vestigingen in Breda, Den Haag en Stolwijk allemaal binnen 30 tot 45 minuten bereikbaar. Het kan voorkomen dat de auto van jouw voorkeur niet in een van deze vestigingen staat. Als je aangeeft te overwegen om de betreffende tweedehands auto te willen kopen, dan zorgen wij ervoor dat de auto van jouw keuze naar een vestiging van Vaartland.nl wordt getransporteerd.

 
 
 
 
 

Waarom kopen bij Vaartland.nl?

Het kopen van een occasion heeft al veel voordelen vergeleken met het kopen van een volledig nieuwe auto. Zo heb je niet te maken met een hoge afschrijving doordat de aanschafprijs een stuk lager ligt. Daarbij geniet je bij Vaartland.nl van nog meer voordelen:

6 maanden Autotrust Garantie.
Reparaties gewoon bij jou in de buurt laten uitvoeren.
Inzichtelijke onderhoudshistorie en Nationale Autopas.
Door goed onderhoud net zo betrouwbaar als een nieuwe auto.
Geen wachttijden, de auto is direct voor je beschikbaar.
Geheel vrijblijvende Proefreis van maar liefst 14 dagen mogelijk.
Zeer aantrekkelijke prijzen.
Groot aanbod.

 

Vrijwel alle Vaartland occasions worden geleverd inclusief Nationale Autopas en met inzicht in de onderhoudshistorie. Omdat we weten dat onze occasions goed zijn nagekeken, krijg je daar standaard ook zes maanden Autotrust garantie bij.

De Vaartland.nl Proefreis

Bij Vaartland.nl heb je de unieke mogelijkheid om je occasion maar liefst 14 dagen op Proefreis mee te nemen. Dus eigenlijk geen proefrit, maar een langere periode om jouw favoriete tweedehands auto in de dagelijkse praktijk uitgebreid te testen. Verandert de Proefreis je toch van gedachten? Dan krijg je gewoon je geld terug. Als voorwaarde geldt alleen dat je niet meer dan 500 kilometer heeft gereden en dat je nog in de Proefreisperiode zit. Heb je in de online showroom een mooie occasion gevonden en ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs in de showroom van jouw keuze of neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak. De koffie of thee staat voor je klaar!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl