Contact met Vaartland.nl

 

Een scherp geprijsde occasion kopen in Rotterdam

Auto kopen in de buurt van Rotterdam


Is jouw auto aan vervanging toe? Ben je op zoek naar een benzineauto in plaats van een diesel? Of ben je uitgekeken op jouw huidige auto? Wat de reden voor een nieuwe auto ook is: bij Vaartland.nl hebben we een uitgebreid en divers aanbod aan scherp geprijsde occasions. Wil je een scherp geprijsde occasion kopen in Rotterdam of omgeving? Kom dan naar een van onze dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestigingen in Den Haag of Stolwijk. Rotterdam is na Amsterdam de tweede stad van Nederland wat betreft het aantal inwoners. Niet zo vreemd dus dat in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven de meeste auto’s van particulieren staan geregistreerd. Deze gemeenten zijn samen goed voor een tiende van alle personenauto’s in ons land.

Tweedehands auto kopen in Rotterdam die bij u past

Bij ons kun je gegarandeerd een tweedehands auto kopen in de regio Rotterdam die bij jou past. Of je nou op zoek bent naar een Tesla Rotterdam, Porsche Rotterdam of een Mercedes Rotterdam. Neem een kijkje in de virtuele showroom op Vaartland.nl of bezoek een van onze showrooms in de buurt van Rotterdam. Het aanbod van gebruikte auto’s die Vaartland.nl bij jou in Rotterdam kan leveren, is indrukwekkend groot. Maak, om jouw favoriete tweedehands auto te vinden, gebruik van onze handige filters en specificaties. Op deze manier is de zoektocht naar een occasion zo gebeurd en rijd je zeer binnenkort al in jouw ‘nieuwe’ auto.

Onze tips bij de aankoop van een occasion in Rotterdam

Het aanbod tweedehands auto’s die Vaartland.nl in de omgeving Rotterdam kan leveren, is gevarieerd en erg uitgebreid. We geven je graag een aantal tips voor de aankoop van een occasion, zodat je nog jarenlang plezier van jouw nieuwste aankoop hebt.

Heb je een budget? Specificeer dit budget dan in de handige zoekfilter. Zo krijg je enkel het aanbod te zien dat binnen jouw budget past.
Wat vind je echt belangrijk? Hoeveel deuren moet de auto minimaal hebben? Wil je graag airconditioning? Heb je behoefte aan een navigatiesysteem? Gaat jouw voorkeur uit naar leren bekleding? Ook dit kun je eenvoudig aangeven in de zoekfilter.
 
Wat is de grootte van je gezin? En is er eventueel nog gezinsuitbreiding onderweg?
Rijd je in en rondom Rotterdam? Dan is een benzineauto of een elektrische auto de beste optie. Wist je dat je met een oude dieselauto het centrum van Rotterdam niet eens in mag. Houd hier dus altijd rekening mee wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een diesel. Occasions Rotterdam zijn erg in trek. Wij kunnen ons meten met Toyota Rotterdam, Audi Rotterdam, Volkswagen dealer Rotterdam. Het hangt dus volledig af van jouw wensen en eisen. De één heeft interesse in een Lexus Rotterdam, Kia Rotterdam of Mercedes Rotterdam en de ander zoekt weer een gezinsauto. Daarom bieden wij een breed voorraad occasions Rotterdam aan.
 
 

 
 
 
 
 

De voordelen van Vaartland.nl

Waarom je jouw tweedehands auto bij Vaartland.nl moet kopen? Omdat we ten opzichte van onze concurrenten een heleboel voordelen te bieden hebben:

Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Dit is dé garantie die je beschermt tegen onverwachte reparatiekosten van jouw auto.
Eventuele reparaties kun je laten uitvoeren bij een van de vestigingen in de omgeving Rotterdam.
Wij bezorgen jouw favoriete tweedehands auto aan huis in Rotterdam of bij een vestiging in de buurt.
Je hebt recht op een Proefreis van 14 dagen. Je krijgt van ons 2 weken de tijd om jouw auto te ervaren, te ontdekken.
We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie. Ervaar de voordelen van Vaartland.nl zelf en kom naar een van onze showrooms in de regio Rotterdam.

Onze adviseurs staan graag voor je klaar

Wil je een tweedehands auto kopen en woon je in Rotterdam? Kom dan naar onze dichtstbijzijnde showroom in Den Haag. Het drie verdiepingen tellende gebouw heeft een showroom op de bovenste twee etages. Door ons ruime aanbod van jonge en betaalbare kwaliteitsoccasions is Vaartland uitgegroeid tot een groot autobedrijf. In onze vestigingen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw huidige of nieuwe occasion. Onze professionele en ervaren verkoopadviseurs én de koffie staan voor jou klaar bij jouw zoektocht naar je nieuwe tweedehands auto. Voor occasions Rotterdam ben je van harte welkom bij Vaartland.nl

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl