Contact met Vaartland.nl

 

Jouw perfecte occasion in Ridderkerk

Occasion kopen in Ridderkerk

Zie je jezelf al rijden in Ridderkerk met je nieuwe auto? Heerlijk toeren door de omgeving en straten van Ridderkerk, de molens van de Kinderdijk, een tocht over de spectaculaire Erasmusbrug in Rotterdam en daarna doorrijden naar zee om even lekker uit te waaien? Misschien zoek je een occasion met veel laadruimte om alle vakantiespullen in mee te kunnen nemen, of wil je juist liever een cabrio om in de zomer de verkoelende wind in Zuid-Frankrijk door je haren te voelen. Of wat dacht je van een auto waarmee je op je werk of bij klanten goed voor de dag komt? Wat jouw wens ook is, met een occasion van Vaartland.nl weet je zeker dat deze aan al jouw wensen zullen voldoen. Wij weten uit ervaring dat de meeste mensen het kopen van een tweedehands auto een intensief en langdurig traject vinden. Honderden auto’s op tientallen verschillende sites en aanbieders. Dat moet anders kunnen. Bij Vaartland maken we het vinden van de perfecte tweedehands auto heel eenvoudig!

 

Bezoek een van onze showrooms

Bij jouw geselecteerde occasion staat vermeld in welke vestiging deze staat. De dichtstbijzijnde showrooms vanaf Ridderkerk zijn Den Haag, Stolwijk  en Breda. Je bereikt deze showrooms allemaal binnen slechts een half uur tot 40 minuten rijden. Staat de occasion in een andere vestiging en heb je eigenlijk geen tijd of zin om naar de betreffende vestiging toe te rijden? Maak dan gebruik van de unieke mogelijkheid om jouw occasion naar de showroom van jouw voorkeur te laten transporteren. Makkelijker kan bijna niet! Via Vaartland.nl maak je ook eenvoudig een afspraak voor een proefrit in jouw favoriete occasion. Vul daarvoor je gegevens in, waarna een van onze medewerkers snel contact met je opneemt. Even een telefoontje mag natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat de occasion die je online hebt gevonden voor je klaarstaat.

Probeer jouw nieuwe auto maar liefst 14 dagen uit

Bevalt de auto de showroom in het echt net zo goed of misschien wel beter dan je had verwacht? Dan hebben we een nog mooier aanbod voor je. Bij Vaartland mag je namelijk een proefrit van maar liefst 14 dagen maken. Dit noemen we geen proefrit meer, maar een Proefreis! Dat betekent dat je geheel vrijblijvend alle tijd heeft om de occasion in het dagelijks gebruik te ervaren en alle functies en rijeigenschappen naar hartenlust te ontdekken. Als de auto dan toch niet helemaal biedt wat je wenst, dan krijg je zonder opgaaf van reden gewoon je geld terug. De enige voorwaarden zijn dat je dit binnen de 14 dagen aangeeft en dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden. Zo koop je bij Vaartland.nl zonder risico een tweedehands auto.

Vind de perfecte occasion vanuit je luie stoel

Vaartland.nl beschikt over het breedste aanbod tweedehands auto's in Nederland, waar je binnen een paar muisklikken de perfecte auto vindt. Vanuit je luie stoel selecteer je simpelweg de eisen waaraan jouw occasion moet voldoen en er verschijnt een lijst met auto’s die precies bieden wat je zoekt. Laat jezelf bovendien verrassen door de uitmuntende staat waarin onze occasions verkeren. Wij kopen auto’s in via een netwerk van partners waar we al heel lang mee samenwerken en die bewezen kwaliteit leveren. Vaak gaat het om goed onderhouden ex-leaseauto’s met weinig kilometers en nog maar één vorige eigenaar, of hebben we jonge occasions uit inruil verkregen. Iedere auto krijgt een uitgebreide onderhoudsbeurt en lakbehandeling, waardoor deze niet alleen technisch helemaal in orde is, maar er ook nog eens stralend uitziet! Laat de foto’s je hiervan gerust overtuigen. Heb je een mooie occasion gevonden en wil je deze graag eens in het echt zien en ervaren? Dan heten we je van harte welkom in een van onze showrooms.

 
 
 
 
 

De voordelen van een occasion bij Vaartland.nl kopen

Bij Vaartland.nl geniet je van veel voordelen als je een auto wilt gaan kopen:

- Door meer dan 30 jaar ervaring in de occasionmarkt weten we precies hoe we auto’s van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

- Uitgebreid inkoopnetwerk van betrouwbare partners en occasions.

- je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Deze beschermt tegen onverwachte reparatiekosten en ander ongemak. Is er een reparatie nodig? Dan mag dat gewoon bij een dealer bij jou in de buurt.

- Je bent van harte welkom in de showroom, maar wij bezorgen jouw occasion indien gewenst ook bij jou thuis voor de deur!

- Vrijwel alle occasions beschikken over een Nationaal Autorapport en uitgebreide inzichtelijke onderhoudshistorie.

- Toch niet tevreden na je aankoop? Dan krijgt je jouw geld terug (als je minder dan 500 kilometer gereden hebt en dit binnen 14 dagen meldt).

Niet van nieuw te onderscheiden occasions

Kom gerust naar een van de Vaartland-showrooms in de buurt van Ridderkerk en ervaar zelf hoe goed en verzorgd onze occasions eruitzien. Zowel het exterieur als het interieur wordt altijd grondig en professioneel gereinigd. De occasions zijn daardoor bijna niet van nieuw te onderscheiden en daar zijn we erg trots op! Kom gerust eens langs in een van de showrooms en laat je verrassen door de kwaliteit van je online gevonden occasion!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl