Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion met garantie kopen in Ouddorp?

Online auto kopen in Ouddorp


Zoek je een mooie en betrouwbare occasion in de buurt van Ouddorp? Een auto die helemaal aan jouw wensen voldoet, met alle opties die je graag wilt hebben? Bij Vaartland.nl vind je zeker de tweedehands auto die precies bij jou past! Vaartland.nl beschikt namelijk over het breedste aanbod occasions van Nederland, waardoor jouw droomauto maar een paar muisklikken van je is verwijderd. Geef eenvoudig jouw voorkeuren aan en laat je verrassen door het grote aanbod! Je zoekt door het totale aanbod occasions bij Vaartland in heel Nederland. Zo kies je jouw occasion gemakkelijk online, gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Een mooie occasion in Ouddorp vinden

Heb je een mooie tweedehands auto gevonden met alle opties en extra’s die je zoekt? Dan zijn de volgende stappen heel eenvoudig. Neem contact op met de vestiging van Vaartland voor het maken van een afspraak voor een proefrit. Staat de gewenste occasion in een ander filiaal? Dan kan Vaartland.nl de auto eenvoudig reserveren en ervoor zorgen dat deze naar de vestiging van jouw voorkeur wordt getransporteerd. Zo krijg je de kans om de occasion goed te bekijken en te ervaren. Uniek bij Vaartland is het maken van een Proefreis. Dan wordt de auto die je graag wilt hebben bij jou voor de deur afgeleverd, waarna je de occasion in alle rust uitgebreid mag testen.

Enorme online showroom

Vaartland beschikt over een van de grootste online occasion showrooms van Nederland. Daardoor vind je de perfecte occasion gewoon vanuit je luie stoel in het enorme aanbod tweedehands auto’s op de site. Bijna alle bekende en populaire merken zijn vertegenwoordigd, van BMW en Volkswagen occasions tot Volvo en Mercedes. Zo vindt iedereen zijn of haar droomauto met precies de opties die je graag wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat bij inkoop de onderhouds- en kilometerhistorie inzichtelijk is en de auto’s een uitgebreide onderhoudsbeurt krijgen.

Tips bij de aankoop van een occasion

Omdat het aanbod gebruikte auto's dat Vaartland.nl bij jou in Ouddorp kan leveren zo groot is, geven we enkele goede tips bij de aankoop van een occasion via de website: Kies jouw minimum en maximum budget in het zoekfilter, zodat je alleen het aanbod ziet wat bij jouw wensen past. Ook het bouwjaar en het maximum aantal kilometers selecteer je eenvoudig via het zoekvenster. Wil je bijvoorbeeld een auto van maximaal 5 jaar oud die niet meer dan 100.000 kilometer heeft gereden? Geen probleem! Je hebt hem zo gevonden. Rijd je veel kilometers? Dan is een auto op diesel meestal de voordeligste optie. Als je veel in de stad rijdt of jaarlijks weinig kilometers maakt, dan is een benzine- of elektrische auto interessant. Geef in het zoekfilter aan welke opties je graag wilt hebben, zoals airconditioning en een geïntegreerd navigatiesysteem. Op deze manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan en kun je zeer binnenkort al genieten van jouw tweedehands auto!

 
 
 
 
 

Tweedehands auto gevonden?

Heb je de auto gevonden die jou aanspreekt? Eenvoudig vanaf de bank of keukentafel een auto kopen wanneer het jou uitkomt is bij Vaartland mogelijk! Je bespaart tijd en diverse bezoeken aan een showroom. Bekijk de speciale selectie van kwalitatieve occasions die binnen 24 uur kunnen worden geleverd. Geef daarna jouw gegevens door en een van onze medewerkers neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Wij leveren de auto van jouw voorkeur vervolgens bij jou thuis af, waarna je een proefrit maakt en daarna de auto maar liefst 14 dagen mag proberen. Een Proefreis noemen we dat. Bevalt hij toch niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Natuurlijk mag je ook altijd naar een van onze showrooms komen, om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Wij zorgen ervoor dat deze voor je klaarstaat.

Een tweedehands auto met garantie in Ouddorp

Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over de aankoop van jouw occasion. Bij Vaartland krijg je daarom: - Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. - Recht op een Proefreis van 14 dagen. Zo kun je jouw auto uitgebreid testen en ontdekken of deze echt bij je past. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. - Een occasion met Nationale Autopas en een duidelijke onderhoudshistorie. - Reparaties eenvoudig laten uitvoeren bij een garage in de buurt. Spreekt een bepaalde occasion je aan? Vul dan jouw contactgegevens in en een medewerker neemt spoedig contact met je op. Komt je graag even vanuit Ouddorp langs om te kijken en een proefrit te maken? Onze dichtstbijzijnde vestigingen vind je in Den Haag of Breda.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl