Contact met Vaartland.nl

 

Ontdek het breedste aanbod occasions in Oud-Beijerland

Tweedehands auto kopen in Oud-Beijerland

Rijd je al een tijd in dezelfde auto en begint het toch wel te kriebelen om eens naar wat anders te gaan kijken? Misschien heb wel gezinsuitbreiding of een nieuwe baan waarvoor je net wat meer ruimte nodig hebt of veel meer kilometers gaat maken. Uiteraard wil je dat toch wel graag op een comfortabele manier doen. Of ben je toe aan een betrouwbare auto, voorzien van alle opties die je belangrijk vindt? Neem geen genoegen met minder, want bij Vaartland.nl hebben we vrijwel zeker jouw droomauto in de showroom staan. Het mooiste van alles is dat je jouw droomauto heel eenvoudig online bij Vaartland.nl kunt vinden. We beschikken namelijk over het breedste aanbod occasions van heel Nederland.

 

Alle tweedehands auto’s in de showroom te bewonderen

Vanuit je luie stoel in Oud-Beijerland is het heel eenvoudig om door het grote en altijd actuele voorraad occasions te bladeren. Toch gaat er voor veel mensen niets boven het zien en ervaren van hun mogelijk nieuwe aanschaf. Daarom nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken en naar een van de Vaartland.nl-showrooms te komen, zodat je met eigen ogen ziet hoe fraai onze occasions eruit zien. Elke door ons ingekochte auto krijgt een uitgebreide onderhoudsbeurt en wordt van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. De lak krijgt zijn originele showroomglans weer terug en het interieur ziet er helemaal schoon en fris uit.

Occasion kopen in de buurt van Oud-Beijerland?

Heb je online een mooie auto gevonden? Maak dan direct via het contactformulier een afspraak. Een van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op. Als je de auto wilt kopen, maar deze niet in een vestiging in de buurt staat, dan zorgen wij ervoor dat deze op elke willekeurige Vaartland-locatie naar keuze wordt getransporteerd. We maken het je namelijk graag zo makkelijk mogelijk! Op de site zie je snel bij welk filiaal de occasion van jouw voorkeur staat. De dichtstbijzijnde vestigingen van Vaartland zijn Den Haag, Stolwijk en Breda. Al deze vestigingen zijn binnen slechts een half uur tot maximaal 40 minuten vanuit Oud-Beijerland bereikbaar.

De perfecte occasion is bij Vaartland snel gevonden

Bij Vaartland.nl maken we het zoeken naar een occasion een stuk fijner. Vergeet dagen en avonden lang zoeken naar een geschikte tweedehands auto. Maak gebruik van de zoekfunctie op vaartland.nl en vul jouw wensen in. Uiteraard met standaardgegevens zoals merk, type, maximale kilometerstand, hoe oud de auto mag zijn en het soort brandstof. Maar er is meer: wil je graag een auto met een heerlijke airconditioning voor in de zomer? 18 inch velgen, of misschien wel een groot dakraam? Bij Vaartland.nl heb je de mogelijkheid om heel veel verschillende opties en extra’s aan te vinken. Doordat het totale aanbod bij ons zo breed is, vind je ongetwijfeld een auto die precies bij jou en jouw wensen past. Is het aanbod nog steeds heel groot? Verfijn je selectie dan eventueel nog verder voor de perfecte match!

 
 
 
 
 

Een proefrit maken? Maak bij Vaartland.nl meteen een Proefreis!

Heb je de occasion in de showroom bewonderd en zie je jezelf wel rijden in deze auto? Maak dan een vrijblijvende proefrit om te ervaren hoe de auto in de praktijk rijdt. Bij Vaartland.nl bieden we de unieke mogelijkheid om de auto van jouw keuze niet voor een kort ritje mee te nemen, maar voor een periode van maar liefst 14 dagen! Dat is de Vaartland.nl Proefreis. Zo heb je rustig de tijd om de auto in het dagelijkse gebruik te testen en te ontdekken of deze inderdaad zo goed bij jou past als je verwacht. Wil je na afloop van deze periode toch van de koop afzien, dan geef je dat binnen deze 14 dagen en maximaal 500 gereden kilometers aan en vervolgens krijg je gewoon je geld terug.

De voordelen van een occasion bij Vaartland.nl kopen

Het kopen van een tweedehands auto heeft op zich al veel voordelen ten opzichte van de aanschaf van een compleet nieuwe auto. Allereerst ligt de aanschafprijs aanzienlijk lager, terwijl een occasion technisch net zo goed is als een nieuw exemplaar. Bovendien heb je niet te maken met lange wachttijden en ben je meestal minder kwijt aan verzekeringskosten. Daar komen nog de voordelen bij Vaartland.nl bovenop! Bij ons kun je rekenen op:

- Meer dan 30 jaar ervaring als vertrouwde leverancier van kwalitatief goede auto’s.

- Veel keuzevrijheid door het breedste aanbod occasions van heel Nederland.

- Zes maanden garantie (gewoon bij Oud-Beijerland in de buurt).

- Een unieke Proefreis voor nog meer zekerheid. - Indien gewenst aflevering bij jou thuis voor de deur.

- Occasions met Nationale Autopas en inzichtelijke onderhoudshistorie.

Benieuwd naar onze fraaie occasions? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms. De koffie en onze ervaren adviseurs staan voor je klaar!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl