Contact met Vaartland.nl

 

Vind de perfecte tweedehands auto in Gouda

Occasion kopen in Gouda

De zoektocht naar een mooie tweedehands auto kan overweldigend zijn. Het aanbod is groot en je krijgt auto’s bij veel verschillende dealers en handelaren te zien. Als je pech hebt, dan staat de occasion van jouw voorkeur ook nog eens op uren rijden afstand. Bij Vaartland.nl doen we het anders: bij ons vind je het breedste aanbod occasions van heel Nederland. Stuk voor stuk uitgebreid nagekeken, een inzichtelijke onderhoudshistorie en met maar liefst 6 maanden Autotrust garantie!

 

Kies eenvoudig de opties en extra’s die je wenst

Net zo makkelijk als je het merk selecteert, kies je voor de opties die belangrijk voor jou zijn. Wil je graag een jonge dieselauto met maximaal 50.000 kilometer op de teller? Of misschien wel een boordcomputer om het verbruik goed in de gaten te kunnen houden? Wat dacht je van een heerlijk koude airconditioning voor de hete zomerdagen, of vind je lichtmetalen velgen erg belangrijk? In het uitgebreide zoekformulier op vaartland.nl specificeer je het allemaal heel eenvoudig. Wat jouw droomauto ook is, wij hebben hem voor jou op voorraad. In onze online showroom vind je ze allemaal. Geen hoge prijzen of wachttijden zoals bij nieuwe auto’s, maar allemaal direct beschikbaar om te bekijken en ervaren tijdens een proefrit.

Gewoon vanuit je luie stoel in Gouda een occasion kopen

Bij Vaartland.nl maken we volop gebruik van de mogelijkheden die het internet biedt. Zo zorgen we ervoor dat je moeiteloos de perfecte tweedehands auto vindt en deze zelfs bij jou voor de deur afgeleverd kunt krijgen. Zo is het bij Vaartland.nl mogelijk om zelfs vanuit je luie stoel een occasion te kopen! Wil je jouw volgende auto graag eerst in de showroom bekijken, dan ben je daar natuurlijk ook welkom. Onze dichtstbijzijnde vestigingen vanuit Gouda zijn Stolwijk op slechts een kwartiertje rijden en Den Haag op minder dan een half uur rijden.

Jouw nieuwe occasion in Gouda

In de omgeving van Gouda is autorijden een mooie ervaring. Je rijdt er door prachtige landschappen en geniet van achter het stuur volop van de historische oude binnenstad. Weet je al met welk merk en type auto je dat graag zou doen? Wil je graag een unieke occasion waardoor mensen op terrassen hun hoofden zullen draaien, of zoek je juist een tweedehands auto die vooral geschikt is voor lange vakantieritten of het dagelijkse woon-werkverkeer? Wat jouw wens ook is, in het brede aanbod op Vaartland.nl vind je precies wat je zoekt. Selecteer eenvoudig jouw budget en laat je verrassen door de lijst van verschillende merken en typen auto’s die binnen jouw budget verschijnt. Van sportieve Audi occasion tot degelijke Volkswagen, of zakelijk ogende BMW tot uiterst betrouwbare Volvo. Ben je merkentrouw? Dan selecteer je met hetzelfde gemak het merk van jouw voorkeur.

 
 
 
 
 

Waarom een occasion bij Vaartland.nl kopen?

Herken jij het ook? Je hebt uren op internet gezocht naar een mooie occasion. Uiteindelijk vind je een aantal kandidaten en besluit de verkoper te mailen of te bellen voor een bezichtiging. Eenmaal aangekomen blijkt de auto toch tegen te vallen en twijfel je of de verkoper wel te vertrouwen is. Bij Vaartland.nl doen we het anders. Als je een auto uit ons aanbod kiest, dan weet je gewoon zeker dat je een goede auto kiest. Doordat we beschikken over een groot netwerk van betrouwbare partners, weten we dat de door ons ingekochte occasions van hoge kwaliteit zijn. We zorgen er daarnaast altijd voor dat de binnengekomen auto’s technisch goed worden gecontroleerd. Ook krijgt zowel het interieur als het exterieur een grondige schoonmaakbeurt. Zo weten wij, maar ook jij zeker dat alle occasions die in de showroom staan helemaal in orde zijn. De meeste occasions zijn zelfs niet van nieuw te onderscheiden! Maar ook na aankoop zijn we er voor jou. Een occasion kopen bij Vaartland.nl betekent:

- Een betrouwbare auto met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.

- Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

- Eventuele reparaties mogen gewoon bij een garage in Gouda worden uitgevoerd.

- Een Proefreis van maar liefst 14 dagen om de auto vrijblijvend te testen.

- Alles eenvoudig online te regelen.

Vaartland Proefreis: zonder risico 14 dagen lang jouw occasion ervaren

Bij Vaartland.nl krijg je na aankoop 14 dagen de tijd om de auto grondig te testen en te ervaren of deze je goed bevalt. Kies je toch liever een andere auto, of ben je niet tevreden over de geleverde auto, dan krijg je gewoon jouw geld terug. Als enige voorwaarde dat je dit binnen 14 dagen na aflevering aangeeft en dat je minder dan 500 kilometer heeft gereden. Zo loop je dus geen enkel risico. Wil je een auto uit ons aanbod graag eens in het echt bekijken? Maak een afspraak, of kom gewoon langs in de showroom en een van onze medewerkers helpt je graag!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl