Contact met Vaartland.nl

 

Vind uw volgende occasion in Gorinchem

In Gorinchem een tweedehands auto kopen

Een auto speelt in het leven van de meeste mensen een grote rol. Niet alleen om van en naar het werk te komen, maar ook voor de wekelijkse boodschappen, het bezoeken van familie en vrienden in Gorinchem en misschien wel een heerlijke autovakantie. Op Vaartland.nl blader je door het breedste aanbod occasions van heel Nederland en vind je de perfecte tweedehands auto heel eenvoudig. Op zoek naar jouw droomauto? Door de grote hoeveelheid auto’s in ons aanbod, in combinatie met de uitgebreide selectiemogelijkheden, vind je vrijwel gegarandeerd de occasion die precies bij jou past!

 

Eenvoudig jouw perfecte occasion vinden

Alle occasions in het aanbod van Vaartland.nl zijn grondig nagekeken en hebben bij binnenkomst een uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen. Kwalitatief zijn ze helemaal in orde bevonden. Met dit uitgangspunt kun je jezelf bij het zoeken naar een occasion volledig focussen op het merk, type, de kleur en al jouw gewenste opties en extra’s. Met de kwaliteit en de garantie zit het met alle auto’s goed. We zorgen ervoor dat al onze tweedehands auto’s er zowel van binnen als buiten perfect uitzien. Om de perfecte occasion te vinden, maak je gebruik van het handige zoekformulier op de site. Hiermee kies je eenvoudig je minimale en maximale prijs, het bouwjaar, merk, type en nog veel meer. Ben je niet merkafhankelijk en wil je gewoon graag een zwarte auto met ledkoplampen? Zoek dan eens met alleen die zoekcriteria en laat je verrassen door het aanbod!

De beste occasions voor scherpe prijzen

De occasions bij Vaartland.nl zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen. We zijn zelfs in staat om al onze tweedehands auto’s aan te bieden tegen een lagere prijs dan gebruikelijk is in de markt. Gemiddeld tot wel € 1500 goedkoper dan de prijzen op de ANWB-Koerslijst! Deze occasions kunnen we zo voordelig aanbieden door ons ervaren team van inkopers die al tientallen jaren zeer goede contacten met dealers, leasemaatschappijen en betrouwbare handelaren onderhouden. Ook kunnen we door groot in te kopen aantrekkelijke inkoopprijzen bedingen. Daarbij kiezen we bij verkoop voor een lagere marge, zodat jij een scherpe prijs betaalt. De grote verkoopaantallen maken dit mogelijk.

 

 
 
 
 
 

Een occasion kopen in Gorinchem

Het kopen van een auto is geen dagelijkse handeling en na het huis meestal een van de grootste uitgaven. Een auto kopen is veelal een gevoelskwestie. Daarbij maakt het niet uit of een auto splinternieuw of tweedehands is, een auto moet je echt ervaren. Daarom begrijpen we maar al te goed dat je jouw volgende auto heel graag eerst in het echt wilt zien en rijden. We maken dit proces erg eenvoudig: maak thuis vanuit je luie stoel een selectie, waarna je van harte welkom bent in de showroom. Vaartland.nl beschikt over vestigingen verspreid door heel Nederland. Bij aankoop krijg je de gelegenheid om de auto maar liefst 14 dagen lang volledig te testen, alle functies te ontdekken en het rijcomfort te ervaren. Ben je niet tevreden? Geen probleem, dan krijgt je jouw geld gewoon terug. Met als enige voorwaarde dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog binnen de 14 dagen Proefreis aangeeft dat de auto toch niet helemaal bij je past.

Waarom een occasion kopen?

Het kopen van een occasion is veel voordeliger dan de aanschaf van een splinternieuwe auto. Er zijn echter nog veel meer voordelen:

Veel lagere afschrijvingskosten.
Een goed onderhouden jonge occasion is technisch in vrijwel dezelfde staat als een nieuwe auto.
Bij het kopen van een occasion heb je niet te maken met lange wachttijden. De auto is bijna altijd direct beschikbaar. Wachten op een nieuwe auto kan wel maanden duren.
Een occasion is meestal goedkoper in de verzekering of vereist geen all-riskverzekering.
Bij ons krijg je maar liefst 6 maanden garantie op uw occasion.
Je koopt zonder risico door gebruik te maken van onze unieke Proefreis van 14 dagen.
Vrijwel alle occasions worden geleverd met inzichtelijke onderhoudshistorie en Nationale Autopas voor nog meer zekerheid.

 

Heb je op de website jouw perfecte occasion gevonden? Maak dan vrijblijvend een afspraak via het contactformulier. Een van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met je op, zodat de auto van jouw voorkeur alvast voor een bezichtiging en proefrit kan worden klaargezet. Staat de occasion in een andere vestiging en vind je dat te ver rijden? Dan is het bij Vaartland.nl mogelijk om de auto naar een vestiging van jouw voorkeur te laten transporteren. De dichtstbijzijnde vestigingen bij Gorinchem zijn Breda (30 minuten), Den Haag en Stolwijk (45 minuten).

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl