Contact met Vaartland.nl

 

Breedste aanbod occasions in Dordrecht

Tweedehands auto kopen in Dordrecht


Ben je op zoek naar een andere auto? Omdat het gewoon leuk is om zo nu en dan eens iets anders te rijden, of misschien wel omdat je simpelweg meer ruimte nodig hebt. Bij Vaartland.nl vind je het breedste aanbod occasions van Nederland. Daardoor is er altijd wel een occasion die precies alle eigenschappen en opties heeft die jij wenst. Wil je bijvoorbeeld het gemak van een automaat of juist een sportieve handgeschakelde auto? Wat dacht je van een heerlijk verkoelende airconditioning om in de zomer door Dordrecht te rijden, of verwarmbare buitenspiegels en voorruit die automatisch ontdooien in de winter, zodat je nooit meer hoeft te krabben? Spreekt een bepaald premium automerk je aan, zoals een jonge tweedehands BMW, Audi, Volvo of degelijke Volkswagen occasion? De keuze in verschillende occasions bij Vaartland is groot.

Een goede occasion in Dordrecht vinden was nog nooit zo eenvoudig

Zie je jouw droomauto al helemaal voor je? Weet je al welk merk je graag wilt hebben of heb je alleen een bepaalde kleur en specifieke opties in gedachten? Wat jouw wensen ook zijn, geef simpelweg jouw voorkeuren aan in het zoekscherm op Vaartland.nl en laat je verrassen door het enorme aanbod! Is het aantal occasions in het zoekresultaat nog te groot? Verfijn je selectie dan verder door jouw budget aan te passen of nog meer opties toe te voegen. Je ziet, een mooie occasion vind je bij Vaartland gewoon vanuit je luie stoel, die je vervolgens in een van onze showrooms in het echt kunt bekijken. Als de occasion jou bevalt, vul dan jouw gegevens in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Natuurlijk mag je ook altijd direct naar de showroom komen om een mooie proefrit door de omgeving van Dordrecht te maken. We begrijpen natuurlijk heel goed dat je voor de aanschaf van een auto wel goed wilt weten hoe de occasion in de praktijk rijdt.

De grootste online showroom van Nederland

Onze online showroom bevat een groot aanbod occasions die we via een uitgebreid inkoopnetwerk van betrouwbare partners hebben weten te bemachtigen. Als je de zoekfunctie gebruikt, dan wordt het aanbod van al onze locaties getoond. Op deze manier zorgen we ervoor dat je bijna altijd een goede match hebt met een van onze tweedehands auto’s. Daardoor kan het gebeuren dat de auto die je graag zou willen bekijken, niet in een showroom in de buurt van Dordrecht staat. Gelukkig is dat bij Vaartland helemaal geen probleem. Als je aangeeft te overwegen om de betreffende occasion te willen kopen, dan zorgen we ervoor dat de auto in een showroom van Vaartland naar keuze voor je klaarstaat. Vanuit Dordrecht zijn onze vestigingen in Breda, Den Haag of Stolwijk voor jou het dichtst in de buurt.

 
 
 
 
 

De unieke Proefreis van Vaartland

Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over de aanschaf van jouw nieuwe auto. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van de unieke mogelijkheid om een occasion maar liefst 14 dagen op Proefreis te nemen. Dat is dus geen proefrit meer, maar bied je alle kansen om de auto in de dagelijkse praktijk naar hartenlust te testen. In deze periode heb je volop de gelegenheid om de auto te rijden en jezelf ervan te overtuigen dat het echt een fijne en betrouwbare auto is. Ben je in deze periode toch van gedachten veranderd? Geen probleem, dan krijg je gewoon je geld terug. Als voorwaarde geldt alleen dat je niet meer dan 500 kilometer hebt gereden en dat je nog in de Proefreisperiode zit.

Waarom zou je een tweedehands auto kopen bij Vaartland?

Het kopen van een tweedehands auto biedt veel voordelen vergeleken met het kopen van een volledig nieuwe auto. Een goede occasion is: Veel goedkoper dan een nieuwe vergelijkbare auto. Goedkoper te verzekeren. Erg makkelijk te vinden via de online showroom van Vaartland. Door goed onderhoud net zo betrouwbaar als een nieuwe auto. Zonder lange wachttijden, de auto is direct voor jou beschikbaar. We begrijpen dat je graag in de showroom wilt komen kijken. Daar ben je natuurlijk van harte welkom, maar wist je dat het ook mogelijk is om de occasion van jouw keuze gewoon bij jou thuis voor de deur te laten afleveren? Zo kun je de auto goed bekijken en testen. Op deze manier wordt het kopen van een occasion in Dordrecht wel heel makkelijk en aantrekkelijk!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl