Contact met Vaartland.nl

 

De beste occasion in Alphen aan den Rijn online kopen

Tweedehands kopen in Alphen aan den Rijn

Woon je in het mooie Alphen aan den Rijn? Een geweldige plek om te wonen door een combinatie van de stedelijke voorzieningen en de dorpse sfeer. Van recreatiegebieden waarin natuur, water en vertier centraal staan en vijf winkelcentra tot diverse attracties en de meest uiteenlopende horeca. Ben je als inwoner van Alphen aan den Rijn op zoek naar een kwalitatieve tweedehands auto? Dan ben js bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot, divers en kwalitatief aanbod aan occasions door het hele land. Ben js benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom op Vaartland.nl of kom naar een showroom bij jou in de buurt.

Een tweedehands auto met garantie in Alphen aan den Rijn

Bij Vaartland.nl willen we dat je tevreden bent over jouw aankoop en nog vele mooie en veilige kilometers met jouw nieuwe auto maakt. Daarom kun je bij ons rekenen op:

• Maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

• Reparaties kun je laten uitvoeren bij een garage in de buurt.

• Recht op een vrijblijvende Proefreis van maar liefst 14 dagen. In deze periode heb je alle tijd om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto echt bij jou past. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug (alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden). Zoek de occasion van jouw voorkeur op Vaartland.nl. Heb je nog een vraag? Onze medewerkers helpen je graag en beantwoorden al je vragen. Een proefrit maken kan altijd!

Wat houdt de Proefreis in?

De Proefreis van Vaartland.nl is dé manier om jouw tweedehands auto te ervaren. Nadat je auto is betaald en afgeleverd, heb je 2 weken de tijd om in jouw nieuw aangekochte auto, maximaal 500 kilometer, te rijden. Op deze manier ervaar en beleef je zelf of de occasion ook echt bij jou past. Besluit je tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heb je minder dan 500 kilometer gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankoop? Dan ontvang je het aankoopbedrag gewoon retour. Gunstig toch? Dat is Vaartland.nl, regio Alphen aan den Rijn.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Stolwijk

Wil je een tweedehands auto kopen en kom je uit Alphen aan den Rijn? Kom dan naar een van onze dichtstbijzijnde showrooms in Stolwijk of Den Haag. Naast een ruim aanbod gebruikte auto’s kun je bij Vaartland.nl Stolwijk ook terecht voor het inruilen van je auto, voor financieringsmogelijkheden en het onderhoud van jouw auto bij het servicecenter. Naast onze vestiging Vaartland.nl Stolwijk is onze servicepartner gelegen. Servicedealer Vaartland maakt al onze occasions afleverklaar en zorgt voor garantie & service na aflevering. Ook verzorgen ze diverse garantie- en servicepakketten. En dit allemaal tegen een scherpe prijs.

De koffie staat voor je klaar!

Bekijk online direct de voorraad van Vaartland.nl Stolwijk of kom tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur, zaterdag van 09.00 – 17.00 uur en op donderdag hebben we koopavond tot 21.00 uur) naar onze showroom aan de ‘t Vaartland. De verkoopadviseurs informeren je onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee graag over de occasions regio Alphen aan den Rijn waarin jij geïnteresseerd bent.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl