Contact met Vaartland.nl

 

Een occasion kopen van kwaliteit in Goes?

Een tweedehands auto kopen in Goes

Woon jij in het mooie Goes? Niet alleen een mooie plek om te wonen, maar ook een mooie plek om te werken? En ben je op zoek naar een kwalitatieve tweedehands auto? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Vaartland.nl staat bekend om haar uitgebreide en diverse aanbod aan occasions. Occasions die allemaal beschikken over een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom op Vaartland.nl of kom naar een showroom bij jou in de buurt.

Wat houdt de Proefreis in?

De Proefreis van Vaartland.nl is dé manier om jouw tweedehands auto te ervaren. Nadat je auto is betaald en afgeleverd, heb je 2 weken de tijd om in jouw nieuw aangekochte auto, maximaal 500 kilometer, te rijden. Op deze manier ervaart en beleef je zelf of de occasion ook echt bij jou past. Besluit je tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heb je minder dan 500 km gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankoop? Dan ontvang je het aankoopbedrag gewoon retour. Gunstig toch? Dat is Vaartland.nl, regio Goes.

De tweedehands auto die bij jou past

Zoek je een auto voor het hele gezin, een klein autootje voor jou alleen of een stoere, sportieve auto om mee te pronken? Is jouw huidige auto aan vervanging toe? Of wil je het openbaar vervoer inruilen voor een eigen vervoersmiddel? Wat de reden ook is om een nieuwe auto te kopen, op Vaartland.nl vind je gegarandeerd een tweedehands auto die bij jou past. Kijk op Vaartland.nl of bezoek onze dichtstbijzijnde showroom in Breda. Het aanbod gebruikte auto’s die Vaartland.nl bij jou in Goes kan leveren, is indrukwekkend groot. Maak, om jouw favoriete tweedehands auto te vinden, gebruik van onze handige filters en specificaties. Op deze manier is de zoektocht naar een occasion zo gebeurd en rijd je zeer binnenkort al in jouw ‘nieuwe’ auto.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Breda

Wil je een tweedehands auto kopen en kom je uit Goes? Kom dan naar onze dichtstbijzijnde showroom in Breda. Vaartland.nl is sinds 2010 actief in de plaats Breda, de zevende vestiging van Vaartland. Door de grote vraag in de regio wisselt ons ruime aanbod van jong gebruikte occasions maandelijks. We heten je van harte welkom in onze showroom in Breda. In een informele, ongedwongen sfeer kun je rustig ons ruime assortiment occasions bekijken. Niet alleen onze koffie, cappuccino en thee, maar ook onze professionele verkoopadviseurs staan graag voor je klaar.

Waarom jouw auto kopen bij Vaartland?

Vaartland.nl is natuurlijk niet de enige autodealer in de omgeving van Goes. Waarom je dan toch jouw auto moet kopen op Vaartland.nl? Vaartland is al ruim 30 jaar succesvol als dealer van occasions. Inmiddels hebben we al meer dan 200.000 auto’s verkocht. Daarnaast hebben we een heleboel voordelen te bieden:

- Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een solide inkoopnetwerk in binnen- en buitenland.

- Wij bieden een zeer competitieve prijs.

- Ontdek of de occasion echt bij jou past, maak gebruik van onze Proefreis van 14 dagen.

- Je krijgt maar liefst 6 maanden Autorust garantie.

- Al onze occasions worden geleverd met een Nationaal Autorapport, inclusief de onderhoudshistorie.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl