Contact met Vaartland.nl

 

Kies voor een occasion van Vaartland.nl. Ook in Woerden!

Auto kopen in de buurt van Woerden


Ben je klaar om jouw occasion te ontmoeten? Ga dan naar onze virtuele showroom, vul jouw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat je de tweedehands auto in Woerden kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Misschien rijd je straks al weg in jouw nieuwe auto! ​ Wij begrijpen dat je niet direct een tweedehands auto koopt zonder deze eerst live te hebben gezien. Toch kan dat bij ons wel, omdat onze occasions allemaal een Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie hebben. Zo weet je dus precies wat je koopt. Maar wellicht wil je eerst even voelen of de auto die je hebt uitgekozen echt bij jou past. Dat voel je het beste als je de auto live ziet en even kunt uitproberen. Daarom brengen we de auto naar een vestiging bij jou in de buurt (Stolwijk, Den Haag of Breda). Dan weet je 100 procent zeker dat deze occasion echt jouw droomoccasion is!

Waar moet jouw occasion aan voldoen?

Het aanbod van occasions, die Vaartland.nl bij jou in Woerden kan leveren, is indrukwekkend. We geven je een aantal tips bij de aankoop van jouw tweedehands auto, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Volkswagen Polo of past een Alfa Romeo beter bij jouw levensstijl?
Specificeer je budget in onze zoekfilter, zodat je alleen het aanbod krijgt te zien dat binnen jouw budget past.
Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen Woerden rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.
Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter! In onze virtuele showroom kun je al jouw specificaties aangeven, zodat wij de beste occasion voor jou kunnen vinden. Als je jouw keuze heeft gemaakt, nodigen we je graag uit om deze live te komen bekijken in een vestiging van Vaartland.nl bij jou in de buurt.

De voordelen van Vaartland

Als je een occasion bij Vaartland.nl koopt, dan biedt dat je veel voordelen: Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Woerden. We bezorgen jouw tweedehands auto bij een vestiging bij jou in de buurt. Je hebt recht op 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij je past. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit. We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie​!

 
 
 
 
 

Grootste aanbod occasions

De populairste auto in de gemeente Woerden is de Toyota Aygo. Hiervan rijden er 327 stuks rond in de gemeente, blijkt uit onderzoek van de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Dat is niet gek, want de Aygo is een prima auto, die weinig verbruikt. Maar als je veel lange afstanden moet rijden of een groot gezin heeft, zal de Aygo niet volstaan. Gelukkig kun je bij Vaartland.nl kiezen uit tal van andere occasions, wij hebben het grootste aanbod van Nederland online! Woerden telt in totaal bijna 21.000 auto’s, straks is dat plus 1! Voor welk exemplaar ga jij? Een degelijke gezinswagen of een stoere cabrio, een betaalbaar autootje voor ‘erbij’ of juist een hele grote SUV? Wat je ook zoekt, bij Vaartland.nl slaag je gegarandeerd. Wij hebben alle mogelijke type auto’s in ons assortiment! Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, leveren we deze graag af bij een fysieke vestiging bij jou in de buurt. Vaartland.nl heeft drie locaties bij jou in de omgeving: Stolwijk, Den Haag en Breda. Je hoeft niet ver te reizen voor jouw occasion en kunt deze toch nog even goed bekijken en uitproberen voordat je definitief jouw keuze maakt. Waar brengen we jouw nieuwe auto naartoe?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl