Contact met Vaartland.nl

 

Vind jouw favoriete occasion in Soest

Jouw occasion online kopen in Soest


Bij het zoeken naar een mooie occasion zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Het aanbod is overweldigend en als je eenmaal een goede auto hebt gevonden, dan staat deze vaak bij een handelaar of dealer op honderden kilometers rijafstand. Bij Vaartland.nl pakken we het anders aan: bij
ons vind je het breedste aanbod occasions van heel Nederland, betrouwbaar, goed onderhouden en met 6 maanden Autotrust garantie!

Jouw nieuwe occasion in Soest

In de omgeving Soest is het fantastisch autorijden, in prachtig natuurschoon met veel bossen, heidevelden en zelfs zandduinen. Bewonder vanuit jouw auto de koninklijke paleizen en rijd een rondje over de voormalige vliegbasis Soesterberg. In Soest rijden meer dan 21.000 auto’s rond, waaronder die van jou. In Soest is de Volkswagen Polo de populairste auto. Die vind je ook zeker in het aanbod van Vaartland.nl. Wil je jezelf onderscheiden? Blader dan eens door het totale aanbod op Vaartland.nl. Hier selecteer je eenvoudig jouw budget, waarna een lijst van alle merken en typen auto’s binnen jouw gewenste prijsrange verschijnt. Het is verrassend en leuk om te zien wat er allemaal voor dat geld te krijgen is! Van Volkswagen tot tweedehands BMW's en Audi's, of een degelijke Volvo of sportieve Alfa Romeo. Is het resultaat heel groot? Dan is het goed om te weten dat je eenvoudig nog veel meer opties selecteert. Wil je graag een benzineauto met maximaal 100.000 kilometer op de teller? Of misschien wel een groot dakraam omdat dat zo’n lekker vrij gevoel geeft? Wat dacht je van climate control, of vind je het juist belangrijk dat het exterieur er nog mooier uitziet met lichtmetalen velgen? In de selectie specificeer je het allemaal heel makkelijk. Het maakt niet uit wat jouw droomauto is, wij hebben hem vrijwel gegarandeerd voor je klaarstaan. In onze online showroom vind je ze allemaal.

Een auto kopen vanuit jouw luie stoel

Bij Vaartland.nl maken we het je graag makkelijk en maken we daarom volop gebruik van de mogelijkheden die internet biedt. Ons streven is om ervoor te zorgen dat je zonder moeite een mooie occasion kunt vinden en deze zelfs bij jou voor de deur afgeleverd kunt krijgen. Zo koop je eenvoudig zelfs vanuit je luie stoel een tweedehands auto! Breng je toch liever even een bezoek aan een van de showrooms van Vaartland? Dan ben je daar natuurlijk ook van harte welkom om jouw favoriete occasion in het echt te bekijken en een proefrit te maken. Binnen een uurtje rijden zijn de vestigingen in Stolwijk, Zwolle, Den Haag en zelfs Breda heel goed bereikbaar.

Betrouwbare occasion nodig? Bij Vaartland zit je goed

Doordat we over een groot en betrouwbaar netwerk van betrouwbare partners beschikken, kunnen we erop vertrouwen dat de door ons ingekochte occasions in een zeer goede staat verkeren. Natuurlijk zorgen we er ook altijd voor dat de binnengekomen auto’s technisch goed worden gecontroleerd en zowel het interieur als het exterieur een grondige schoonmaakbeurt krijgen. Op deze manier weten we zeker dat de occasions die in de showroom staan helemaal zullen voldoen aan de eisen die onze klanten aan een occasion stellen. Als je door het online aanbod bladert, is je vast opgevallen dat alle auto’s er piekfijn uitzien. De meeste zijn zelfs niet van nieuw te onderscheiden!

 
 
 
 
 

Vaartland Proefreis: zonder risico 2 weken lang jouw occasion testen!

Wil je liever niet een heel stuk rijden om jouw nieuwe auto te bekijken en op te halen? Bij Vaartland is het mogelijk om alles online te regelen. Als je ons laat weten welke occasion je graag zou willen hebben, dan zorgen we ervoor dat deze gewoon bij jou thuis voor de deur wordt afgeleverd. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om de auto grondig te testen en te ervaren of deze je goed bevalt. We zijn overtuigd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze occasions, maar mocht het zo zijn dat je toch liever een andere auto kiest, of niet tevreden bent over de geleverde auto, dan krijg je gewoon jouw geld terug. Als enige voorwaarde dat je dit binnen 14 dagen na aflevering aangeeft en dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden. Zo loop je geen enkel risico en wordt online kopen wel heel eenvoudig!

De voordelen van een occasion bij Vaartland.nl

Vrijwel alle auto’s hebben een Nationaal Autorapport en uitgebreide onderhoudshistorie.
Je krijgt 6 maanden Autotrust garantie.
Reparaties mag je bij gewoon bij een garage in Soest laten doen.
Jouw auto wordt gewoon bij jou thuis of in een showroom naar keuze bezorgd.
Je krijgt altijd maar liefst 14 dagen de tijd om de auto te testen.
Alles is online vanuit je luie stoel te regelen!
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl