Contact met Vaartland.nl

 

Bezoek onze autoshowroom in Rhenen op Vaartland.nl

Koop jouw tweedehands auto in Rhenen

Je zoekt een nieuwe auto. Althans, een tweedehands auto. Want dat is een stuk goedkoper om aan te schaffen en te verzekeren. Waar begin je jouw zoektocht naar de ideale occasion in Nederland? Gewoon in Rhenen! Ga naar Vaartland.nl en bezoek onze virtuele autoshowroom met het meest uitgebreide aanbod occasions van Nederland. Betaalbare en betrouwbare occasions. Is dat even makkelijk? Zo hoef je niet stad en land af te reizen om de occasion van je dromen te vinden. Ook voor het in ontvangst nemen van jouw nieuwe tweedehands auto hoef je de deur niet uit. Bij Vaartland.nl brengen we jouw occasion gewoon bij jou thuis, in Rhenen!

 

De voordelen van Vaartland.nl

Behalve dat je tijd en geld bespaart, omdat je de deur niet uit hoeft om jouw droomauto te vinden, biedt Vaartland.nl nog vele andere voordelen. Wij begrijpen namelijk dat je zekerheid zoekt bij de aankoop van een tweedehands auto. Kijk maar: - Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. - Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Rhenen, of omgeving; waar je wilt. - We bezorgen jouw tweedehands auto bij jou thuis in Rhenen, of bij een vestiging bij jou in de buurt; wat makkelijker is voor je. - Je hebt recht op 14 dagen Proefreis. Dit betekent dat je 2 weken de tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. - Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug. Dit geldt alleen als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis zit. - We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaartland.nl staat bekend om de scherpste occasionprijzen van Nederland. Hoe we dat doen? We verkopen veel auto's, dus we kopen groot in. Zo houden we onze marges laag. Onze omloopsnelheid is dan ook gigantisch snel. Wij checken ook regelmatig of onze occasions aantrekkelijk zijn geprijsd, door ons aanbod tweedehands auto's te vergelijken met de ANWB Koerslijst. Wat blijkt, een occasion bij Vaartland.nl is gemiddeld 1.500 euro goedkoper zijn. Een flinke besparing dus op de aankoop van jouw nieuwe auto.

Zo vind je jouw droomauto op Vaartland.nl

Ga naar Vaartland.nl. En ga vervolgens naar auto kopen. Hier vul je jouw persoonlijke wensen ten aanzien van je nieuwe tweedehands auto in. Zoek je een Ford, een BMW, een Volkswagen, of maakt het merk auto niet uit? Specificeer eventueel ook het model, als je daar een voorkeur voor hebt. Vul in of je liever een handgeschakelde auto of automaat rijdt. Kies ook de gewenste kleur, het aantal zitplaatsen en het type brandstof van jouw ideale occasion. En zo zijn er nog meer opties waaruit je kunt kiezen bij ons uitgebreide zoekfilter. Vul tot slot natuurlijk ook de prijsklasse in waarin je een occasion zoekt. Wij filteren vervolgens welke occasions bij jou passen.

 

 
 
 
 
 

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring

Wij verkopen al meer dan 30 jaar tweedehands auto's in Nederland. Sinds de oprichting in 1986 is er binnen het bedrijf veel veranderd, behalve de familiare sfeer en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring heeft Vaartland.nl een solide inkoopnetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. En dat merk je! Zo profiteer jij van een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige occasions tegen een zeer competitieve prijs. Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Hierdoor is Vaartland.nl in staat om in grote hoeveelheden occasions in te kopen tegen een scherpe prijs. In combinatie met onze gunstige verkoopcondities en de kwaliteit van onze occasions, besparen onze klanten veel geld bij de aanschaf van hun occasion. Besparen, dat wil jij toch ook?

Koop jouw occasion makkelijk en snel

In vier stappen kun je eenvoudig jouw auto online kopen op Vaartland.nl. Kijk maar:

1. Selecteer de auto in onze virtuele showroom. Gebruikt ons uitgebreide zoekfilter. Zit jouw favoriete occasion er vandaag niet tussen? Kijk morgen nog eens! We hebben een hoge omloopsnelheid bij Vaartland.nl.

2. Vul je gegevens in en betaal € 250,- aan.

3. Regel de verzekering en eventuele financiering en bepaal of je de auto thuis in Rhenen, of op een vestiging wilt ontvangen.

4. Je maakt het resterende bedrag van de aankoopsom over bij aflevering, waarna we de auto op uw naam overschrijven.

Kom naar onze vestiging in Rhenen

Wil je jouw favoriete occasions eerst zien, voelen, ervaren en beleven voordat je overgaat tot aankoop? Dat begrijpen wij! Daarom hebben we naast onze virtuele showroom, ook 5 vestigingen in Nederland. Tactisch verspreid door het land, altijd goed toegankelijk. De dichtstbijzijnde vestiging voor jou in Rhenen, is ons autobedrijf in Stolwijk. Kom gezellig langs. Onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar met een passend en persoonlijk advies. Onder het genot van een kopje koffie, thee of cappuccino laten ze je het uitgebreide aanbod aan occasions zien. Ervaar zelf onze gebruiksvriendelijke website, ga nu naar Vaartland.nl.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl