Contact met Vaartland.nl

 

Vind jouw ideale occasion in Ijsselstein

Occasion kopen in IJsselstein

Vind je de zoektocht naar de perfecte occasion in Ijsselstein ook zo lastig? Avonden lang bladeren door het aanbod op internet, het mailen van dealers en particulieren mailen voor het maken van een afspraak en dan tot de conclusie komen dat de auto in het echt toch wat tegenvalt. Bij Vaartland.nl doen we dat gelukkig anders. Al onze occasions zijn technisch uitgebreid nagekeken en helemaal in orde bevonden. Zowel het interieur als het exterieur is in uitmuntende staat. De lak glanst en van binnen zijn onze auto’s helemaal fris en schoon. Doordat ons aanbod zo groot is, vind je zeker de auto die perfect bij jou past!

 

Een proefreis van 14 dagen!

Bij Vaartland.nl spreken we bij aflevering niet meer van een proefrit, maar van een Proefreis. Zo heb je gedurende 14 dagen ruim de tijd om jouw occasion in het dagelijks leven uitgebreid te testen. Alle occasions zijn ingekocht op basis van hoge kwaliteitseisen en zijn daardoor zeer betrouwbaar. Bij binnenkomst zorgen we daarbij voor een volledige onderhoudsbeurt en een inzichtelijke kilometer- en onderhoudshistorie. Tijdens de Proefreis zul je de kwaliteit en betrouwbaarheid ongetwijfeld ervaren. Ben je binnen de 14 dagen Proefreis toch van mening dat de occasion niet helemaal voldoet aan je eisen en wensen? Dan doen wij niet moeilijk en krijg je gewoon zonder opgaaf van reden je geld terug. Als enige voorwaarde geldt dat je dit meldt binnen de 14 dagen en niet meer dan 500 kilometer met de auto mag hebben gereden.

Een occasion kopen bij Vaartland.nl

We vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent over een van de belangrijkste aankopen van je leven en nog jarenlang van een betrouwbare auto kunt genieten. We zijn overtuigd van de kwaliteit van de occasions in ons aanbod en bieden je daarom veel zekerheid. Vaartland.nl wil niets liever dan dat je met een tevreden gevoel terugkijkt op je aanschaf. Waarom zou je kopen bij Vaartland.nl? Alle voordelen op een rij:

Scherpe prijzen.
Aflevering op een locatie naar keuze, ongeacht de locatie van de occasion.
Reparaties mag je gewoon bij jou in de buurt laten uitvoeren.
Vrijwel alle occasions komen met een Nationale Autopas en beschikken over een inzichtelijke onderhoudshistorie.
Meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche.
Standaard 6 maanden Autotrust garantie.
Je krijgt je geld terug als je niet tevreden bent (bij minder dan 500 kilometer gereden en binnen een periode van 14 dagen na aankoop).

 
 
 
 
 

Uitgebreid inkoopnetwerk en ervaring

Vaartland.nl beschikt over een groot netwerk van partners in de autowereld waar al tientallen jaren zaken mee wordt gedaan. Veelal zijn dit merkdealers, gerenommeerde autoverhuurders en leasemaatschappijen, waarvan we jonge en goed onderhouden occasions inkopen. We weten daardoor zeker dat regulier onderhoud tijdig is uitgevoerd en dat de auto’s in zeer goede staat verkeren. Daarnaast zorgen we bij binnenkomst voor een uitgebreide aanvullende onderhoudsbeurt en wordt de occasion grondig schoongemaakt en nagekeken voordat deze op onze website tussen het aanbod verschijnt. Heb je op de site een occasion gezien die jou aanspreekt? Neem dan contact op met de vestiging van jouw voorkeur of vul het contactformulier in. Een medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak voor een bezichtiging en eventueel proefrit te maken. Vanuit IJsselstein zijn Stolwijk en Den Haag de dichtstbijzijnde vestigingen, op minder dan drie kwartier rijden. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms of je kunt gebruikmaken van de mogelijkheid om de auto van jouw voorkeur vanuit je luie stoel te bestellen en voor jouw deur thuis te laten afleveren voor een Proefreis van maar liefst 14 dagen.

Een occasion kopen in IJsselstein

Vanuit IJsselstein is het zoeken naar de perfecte tweedehands auto heel eenvoudig. Via vaartland.nl selecteer je alle gewenste opties en extra’s die je graag wilt hebben. Kies je budget en laat je verrassen door het grote aanbod. Waarschijnlijk zie je aan de foto’s al dat de buitenkant van de occasions er heel netjes uitzien. Daarnaast staat bij iedere occasion vermeld in welke vestiging de auto staat. Je kunt dan altijd direct contact opnemen met dit filiaal en eenvoudig een afspraak maken om een proefrit te maken. Bij Vaartland.nl is het ook mogelijk om werkelijk alles vanuit je luie stoel te regelen. We maken het je namelijk graag zo makkelijk als maar kan! Dat betekent in de praktijk dat je de occasion van jouw voorkeur geheel vrijblijvend tot voor je deur thuis kunt laten afleveren. Daarbij krijg je de mogelijkheid om de auto tot maar liefst 14 dagen lang risicoloos te testen en te ervaren of deze goed bij jou past. Bij Vaartland.nl noemen we dat een Proefreis.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl