Contact met Vaartland.nl

 

Vind de perfecte occasion in Bunnik

Online occasion kopen in Bunnik

Kost de zoektocht naar een andere auto jou ook zoveel tijd en energie? Uren-, dagen- of wekenlang zoeken is bij veel mensen geen uitzondering. De perfecte occasion lijkt er voor jou niet tussen te zitten, of je weet niet zeker of de handelaar of particulier wel te vertrouwen is. En hoe zit het met de garantie? Het vinden van een geschikte tweedehands auto wordt zo een tijdrovend karwei. Heb je eenmaal een mooie auto gevonden, dan valt deze in de praktijk toch nog vaak tegen. Herken je deze situatie? Hoe fijn zou het zijn om al deze verloren tijd en teleurstellingen te voorkomen? Bij Vaartland.nl weet je zeker dat alle occasions technisch helemaal in orde zijn en er zowel van binnen als van buiten fantastisch uitzien. Bovendien vind je zeker de auto die precies bij jou past.

 

Grootste online showroom van Nederland

Op Vaartland.nl vind je het totale en actuele aanbod van alle vestigingen van Vaartland.nl. Je bladert eenvoudig door de grootste online showroom van Nederland. In deze grote hoeveelheid occasions vind je er vrijwel altijd een die volledig aan jouw wensen zal voldoen. Wat voor auto zoek je? Een comfortabele stationwagon voor lange vakantieritten en voldoende bagageruimte, of misschien wel een mooie cabrio voor ontspannende tochten rondom Bunnik? Wat jouw wens of voorkeur ook is, in het aanbod van Vaartland.nl vind je alle bekende en betrouwbare merken. Je kiest eenvoudig een jonge Audi, Volkswagen, BMW, Volvo of sportieve Alfa Romeo. Gebruik de handige selectietool op de website en selecteer de door jou gewenste eigenschappen: jouw budget, merk, type, brandstofsoort, kleur, maar ook net zo eenvoudig het maximaal aantal gereden kilometers en het bouwjaar. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod!

Een auto kopen vanuit jouw luie stoel

Tegenwoordig is bijna alles via internet te regelen. Wij vinden dat het kopen van een mooie occasion ook prima online moet kunnen. We maken je dat zelfs heel eenvoudig! Ons motto is dat je gewoon vanuit je luie stoel een auto koopt. Bij Vaartland.nl kies je uit het uitgebreide aanbod een occasion en laat je deze geheel vrijblijvend bij jou thuis voor de deur of op een adres naar keuze afleveren. Je krijgt dan de gelegenheid om een uitgebreide proefrit van 14 dagen te maken. We noemen dat geen proefrit, maar onze unieke Proefreis. Bevalt de auto tijdens deze periode toch niet zoals verwacht? Dan krijg je direct je geld terug. Als enige voorwaarde geldt daarbij dat je dit binnen de 14 dagen Proefreis aangeeft en minder dan 500 kilometer hebt gereden. Op deze manier maken we het online kopen van een auto volledig risicoloos en geven we jou het vertrouwen dat we staan voor een goede kwaliteit en betrouwbaarheid van onze occasions. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze showrooms.

 
 
 
 
 

Handige tips bij het zoeken naar een occasion in Bunnik

Vaartland.nl maakt het kopen van een tweedehands auto heel eenvoudig, maar hoe zorg je ervoor dat je een occasion vindt die perfect bij jou past? Een aantal handige tips:

Selecteer al jouw gewenste opties via de selectievakjes. Wil je een specifiek merk? Dan kun je dat ook aangeven. Na het selecteren van het merk verschijnen automatisch de beschikbare typen.
Bepaal jouw minimum en maximum budget en laat je verrassen door het resultaat. Krijg je veel resulaten? Verfijn jouw selectie dan en verlaag eventueel jouw maximum budget. Bij te weinig resultaten is het aan te raden om een iets hogere prijs te kiezen en een aantal opties te verwijderen
Als je veel kilometers maakt, is een dieselauto erg geschikt.

 

Maak je juist veel stadskilometers of vind je het belangrijk om milieuvriendelijk te rijden? Dan is een elektrische auto een goed idee. Bij Vaartland.nl is alles online te regelen, maar spreek je liever met een medewerker of kom je in een showroom langs? Dan ben je daar uiteraard van harte welkom. Onze vestigingen in Stolwijk en Den Haag zijn vanuit Bunnik bereikbaar binnen slechts 40 minuten tot 45 minuten te bereiken.

Heerlijk autorijden in Bunnik en omgeving

In en rondom Bunnik is autorijden een genot. Je geniet van de prachtige bosrijke natuur van Utrecht en rijdt langs oude forten van de Hollandse Waterlinie. Neem onderweg een lekkere kop koffie of thee met een pannenkoek in een pannenkoekenhuis op de route. Show jouw nieuwe auto langs de terrassen in het centrum van Bunnik, Zeist en Utrecht en geniet van de historische omgeving. Weet je al welke auto je graag wilt hebben? Bezoek dan de showroom waar de auto van jouw keuze staat. Je bent daar van harte welkom om de occasion te bezichtigen en bij interesse vrijblijvend een proefrit te maken. Staat de auto van jouw dromen niet in de buurt? Dan zorgen wij ervoor dat de door jou gekozen occasion gewoon bij een vestiging naar keuze wordt getransporteerd. Je komt de auto ophalen en mag deze dan voor een periode van maar liefst 14 dagen naar hartenlust testen en ervaren.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl