Contact met Vaartland.nl

 

Vind een goede occasion met garantie in Baarn

In Baarn een tweedehands auto kopen

Je rijdt nu al een tijd in jouw huidige auto, maar begint het toch een beetje te kriebelen? Ben je eigenlijk wel uitgekeken op jouw auto? Of misschien heb je gewoon echt een andere auto nodig, bijvoorbeeld vanwege je werk of gezinsuitbreiding. Wat je reden ook is, bij Vaartland.nl vind je zeker de tweedehands auto die precies bij jou past! Vaartland.nl heeft namelijk het breedste aanbod occasions van heel Nederland in het assortiment. Heb je een mooie occasion in de online showroom gevonden? Dan kunnen wij eenvoudig regelen dat de auto bij jou thuis voor de deur wordt afgeleverd, waarna je maar liefst 14 dagen de tijd hebt om alles te testen en te bekijken of de occasion jou bevalt. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw gewenste occasion eerst even goed te bekijken in een showroom in de buurt van Baarn.

 

Afspraak maken voor een proefrit?

Via Vaartland.nl maak je eenvoudig een afspraak om jouw favoriete tweedehands auto te bekijken. Vul je gegevens in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Uiteraard mag je ook altijd even bellen naar de showroom. Als de auto niet in een vestiging in de buurt staat, dan leveren we jouw occasion naar het filiaal van jouw voorkeur. Wij zorgen er dan ook voor dat deze voor een proefrit klaarstaat in de showroom. Bovendien mag je bij Vaartland een vrijblijvende Proefreis maken. Dat houdt in dat je gedurende maar liefst 14 dagen alle tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken. En ben je daarna toch niet helemaal tevreden? Dan geven we je gewoon je geld terug. De enige voorwaarden zijn dat je dit binnen 14 dagen na aankoop aangeeft en minder dan 500 kilometer hebt gereden. Zo koop je bij ons zonder risico! Een prettige gedachte.

Voordelen van een occasion kopen bij Vaartland.nl

Als u een tweedehands auto vanuit Baarn bij ons koopt, dan profiteer je van veel voordelen:

• Jouw occasion regel je als je dat wilt volledig via internet vanuit je luie stoel!

• Je hebt recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

• Jouw occasion wordt bij jou thuis of in een showroom in de buurt afgeleverd.

• Je krijgt 14 dagen de tijd om je nieuwe auto te ervaren. Dit is onze unieke Proefreis.

• Vrijwel alle occasions komen met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.

• Voor reparaties tijdens de garantieperiode mag je gewoon naar een garage in de buurt.

 

We vinden het dus heel belangrijk dat je een goed gevoel aan jouw aankoop overhoudt. Daarom kopen we bijna alle occasions in onze voorraad in bij een groot netwerk van betrouwbare partners. Zo weten we dat de occasions voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Uiteraard krijgen alle binnengekomen auto’s ook een uitgebreide onderhoudsbeurt en worden ze technisch compleet nagekeken. Ook wordt zowel het exterieur als het interieur grondig en professioneel gereinigd, waardoor onze occasions er weer zo goed als nieuw uitzien! Sterker nog, de meeste tweedehands auto's in ons assortiment zijn niet eens van nieuw te onderscheiden. Vind je dat moeilijk te geloven? Kom dan gerust eens langs in een van de showrooms en laat je verrassen!

 
 
 
 
 

Waarom een tweedehands auto kopen?

Het kopen van een occasion heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een volledig nieuwe auto. Zo is een occasion:

• Makkelijker aan te schaffen en zonder wachttijden.

• Een stuk goedkoper dan dezelfde auto nieuw.

• Net zo goed als een nieuwe auto.

• Veelal aanzienlijk goedkoper te verzekeren.

Weet je al welke auto je zoekt? Vul jouw voorkeuren in op Vaartland.nl, of kom naar onze showroom in Zwolle om alle occasions te zien. We zijn er zo goed als zeker van dat er een goede match te maken is! Wij helpen je graag en een proefrit maken kan altijd.

Jouw perfecte tweedehands auto vind je in de online showroom

Nog nooit was het kopen van een occasion zo eenvoudig! Bij Vaartland.nl doe je dat namelijk gewoon vanuit je luie stoel. Maak eenvoudig gebruik van het zoekfilter op de site, dan krijg je snel een mooi overzicht van alle auto’s die voldoen aan jouw criteria. Zoek je een occasion op benzine, diesel of misschien wel elektrisch? Een automaat of sportieve handgeschakelde BMW? Een auto binnen een bepaald budget? Grote kans dat je de perfecte match vindt. We hebben altijd honderden occasions op voorraad in onze vestigingen door heel Nederland. Heb je een mooie occasion gevonden? Dan zie je ook meteen in welke vestiging je de auto van jouw keuze kunt bekijken en eventueel een proefrit kunt maken. In de omgeving van Baarn bevindt Vaartland Zwolle wat 50 minuten rijden is vanaf Baarn.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl