Contact met Vaartland.nl

 

Vind jouw droomoccasion in Zaandam op Vaartland.nl

In Zaandam een tweedehands auto kopen

Droom je van een mooie cabrio om in de zomer heerlijk mee door de Zaanse Schans te rijden? Wat dacht je van een goed onderhouden tweedehands Audi A3 of Ford met weinig kilometers op de teller? Of ben je juist op zoek naar een ruime gezinsauto voor de wekelijkse boodschappen, een comfortabele stationwagen voor een mooie autovakantie met het hele gezin naar het zuiden? Wat jouw droomauto of uw bestemming ook is: bij Vaartland.nl vind je ongetwijfeld de occasion die helemaal aansluit op jouw wensen. Neem een kijkje in onze virtuele showroom en vind vandaag nog de auto die bij jou past.

 

Tweedehands auto kopen? Slimme keuze

Voldoet jouw huidige auto niet meer aan je wensen of is dit de eerste auto die je koopt? Een occasion kopen is sowieso een slimme keuze! Een tweedehands auto is namelijk relatief goedkoop, in vergelijking met een nieuw exemplaar. De jaarlijkse afschrijving van jouw tweedehands auto is daarom ook een stuk lager. En dan is er nog de autoverzekering. Ook deze is een stuk aantrekkelijker in prijs bij jouw occasion. Tot slot heb je jouw occasion vrijwel direct tot je beschikking. Daar waar een nieuwe auto, vers uit de fabriek, vaak pas weken later wordt afgeleverd. Kortom, een tweedehands auto kopen is inderdaad een goed plan! Bij Vaartland.nl zijn we gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands auto’s in Nederland. We verkopen meer dan 8.000 auto’s per jaar en dat doen we al meer dan 25 jaar. Ben je de volgende autokoper bij Vaartland? Bezoek onze virtuele showroom. Gewoon, vanuit jouw woning in Zaandam, via Vaartland.nl.

Betrouwbare tweedehands auto kopen

Op Vaartland.nl koop je gegarandeerd een betrouwbare tweedehands auto. Een tweedehands auto met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Alle occasions uit ons uitgebreide aanbod voldoen aan de belangrijkste eis van iedere autokoper: ze verkeren in uitstekende staat en worden te koop aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Want je bent toch ook op zoek naar een betrouwbare occasion die nog een lange tijd meegaat?

 
 
 
 
 

Tips bij de aankoop van een occasion op Vaartland.nl

Het aanbod van gebruikte auto's dat Vaartland.nl bij je in Zaandam of omgeving kan leveren, is indrukwekkend. Maak, om jouw favoriete tweedehands auto te vinden, gebruik van onze handige filters en specificaties. Op deze manier is de zoektocht naar een occasion zo gebeurd en rijd je zeer binnenkort al in jouw ‘nieuwe’ auto.

• Specificeer je budget in onze zoekfilter. Dan krijg je alleen het aanbod te zien dat binnen jouw budget past.

• Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen in en rondom Zaandam rijdt. Maak je veel kilometers? Dan adviseren we een lpg- of dieselauto.

• Welke opties zijn voor jou een echte must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er bijvoorbeeld een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in de zoekfilter!

• Houd rekening met je gezinsgrootte. Deze specificaties kun je allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan en kun je zeer binnenkort al genieten van jouw tweedehands auto!

Zo koop je jouw tweedehands auto online bij Vaartland.nl

Hoe gaat het in zijn werk, een online auto kopen op Vaartland.nl? Door simpelweg de volgende vier stappen te doorlopen. 1. Selecteer jouw favoriete occasion in onze virtuele showroom. 2. Vul jouw gegevens in en betaal € 250,- aan. 3. Regel de verzekering en eventuele financiering en bepaal of je de auto thuis in Zaandam wilt laten leveren of bij een vestiging in bijvoorbeeld Den Haag of Stolwijk wilt ophalen. 4. Maakt het resterende bedrag van de aankoopsom over bij aflevering. Dan schrijven we de auto over op jouw naam. Simpel toch? En je hoeft er jouw woonplaats Zaandam niet eens voor te verlaten!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl