Contact met Vaartland.nl

 

Een occasion met 6 maanden garantie kopen in Wormerveer?

In Wormerveer een tweedehands auto kopen

Het zoeken naar een geschikte occasion kost vaak uren tot zelfs dagen. Met bezoeken aan verschillende showrooms en avonden surfen op internet om de beste tweedehands auto te vinden, zelfs ver buiten Wormerveer. Bij Vaartland.nl maken we het zoeken naar occasions weer leuk. Je vindt bij ons het breedste aanbod occasions van heel Nederland, waardoor er altijd wel een te vinden is die aan al jouw eisen voldoet. Wil je een cabrio om met lekker weer heerlijk door de stad of misschien wel de Zwitserse bergen te rijden? Een grote SUV om met het hele gezin lekker op vakantie te gaan, of juist een representatieve auto om bij klanten of op jouw werk goed voor de dag te komen? Wat jouw wens ook is, met de selectietool op vaartland.nl vind je heel eenvoudig de auto die jij zoekt. Vrijwel elk merk, type en kleur is beschikbaar. Kies simpelweg de brandstofsoort en alle extra opties die je graag op jouw auto zou willen hebben.

Zeer groot aanbod in de Vaartland.nl online showroom

Vaartland.nl bied je een van de grootste online occasion showrooms van heel Nederland. Geen verzamelbak van allerlei verschillende aanbieders dus, maar de zekerheid dat elke auto die je ziet door ons goed nagekeken en kwalitatief perfect orde is. Tel daarbij de uitstekende garantie en betrouwbaarheid op, en het vinden van de perfecte occasion wordt kinderspel. Met onze online showroom vind je jouw nieuwe auto gewoon vanuit je luie stoel! Vrijwel alle merken kun je er vinden, van Audi, BMW en Volkswagen tot Alfa Romeo en Volvo. Je bent maar enkele muisklikken verwijderd van het vinden van jouw droomauto met precies de opties die je zoekt. We leveren ongeacht de locatie van de auto deze gewoon bij jou thuis in Wormerveer voor de deur of op het werk af. Zo wordt het kopen van een occasion wel heel eenvoudig! Daarbij mag je de auto 14 dagen vrijblijvend en naar hartenlust testen, want met onze unieke Proefreis loop je geen enkel risico. Bevalt de auto binnen deze periode toch niet zoals verwacht? Dan krijg je zonder opgaaf van reden gewoon je geld terug.

Tips bij de aankoop van een occasion

Het aanbod tweedehands auto's dat Vaartland.nl bij jou in Wormerveer kan leveren is groot. Zo groot dat we je graag een aantal tips geven om de perfecte occasion te vinden:

• Selecteer je minimum en maximum budget in het zoekfilter, zodat je weet dat je niet te veel betaalt en ziet wat binnen jouw mogelijkheden past. Probeer daarbij niet altijd merkentrouw te blijven, omdat je bij andere merken misschien meer waar voor je geld kunt krijgen. Wil je wel graag een bepaald merk rijden? Verlaag dan het bouwjaar en vergroot het aantal gereden kilometers. Zo kun je toch binnen jouw budget een bepaald merk en type auto rijden.

• Als je veel kilometers rijdt, dan is een dieselauto voor jou veelal de meest voordelige optie. Als je veel in de stad rijdt of jaarlijks weinig kilometers maakt, dan is een benzine- of elektrische auto interessant.

• Vergeet in het zoekfilter niet om extra opties te selecteren. Deze zijn vaak erg belangrijk om een auto te vinden die precies aan jouw wensen zal voldoen. Denk hierbij aan een boordcomputer, lederen bekleding, cruise control, lichtmetalen velgen of een navigatiesysteem. Ook als je een hoge instap belangrijk vindt, of een bepaald vermogen wilt hebben, dan selecteer je dat eenvoudig. Zo vind je de occasion die het beste bij jou past heel snel en geniet je zeer binnenkort al van jouw tweedehands auto!

 
 
 
 
 

Jouw perfecte tweedehands auto gevonden?

Als je een mooie occasion heeft gevonden, dan is het bij Vaartland.nl mogelijk om eenvoudig vanaf je bank of luie stoel de auto te kopen. Je bespaart zo veel tijd en bezoeken aan een showroom. Er is zelfs een speciale selectie van goede en betrouwbare occasions die al binnen 60 uur kunnen worden geleverd in Wormerveer. Geef jouw gegevens door en een van onze medewerkers neemt contact met je op. Jouw gewenste auto kan vervolgens gewoon bij jou thuis voor de deur worden afgeleverd! Je hebt dan recht op een proefrit die tot maar liefst 14 dagen mag duren. We noemen dat bij Vaartland.nl een Proefreis. Als de auto bevalt, mooi! Dan ben je de gelukkige bezitter van een perfecte occasion! Toch niet helemaal tevreden? Ook geen probleem, want dan krijg je gewoon zonder te vragen jouw geld terug. Wil je de auto toch liever eerst even in de showroom bekijken, dan kan dat uiteraard ook. Wij zorgen ervoor dat de occasion van jouw voorkeur voor je klaarstaat, of van de ene vestiging naar de vestiging van jouw voorkeur wordt getransporteerd. Wat wordt jouw nieuwe auto?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl