Contact met Vaartland.nl

 

Vind nu de beste occasion met garantie in Velserbroek

Occasion kopen in Velserbroek

Ben je toe aan een andere auto, bijvoorbeeld vanwege jouw werk of gezinsuitbreiding? Of ben je gewoon uitgekeken op jouw huidige auto, omdat je er al een paar jaar te lang mee bent doorgereden? Begint jouw huidige auto kuren te vertonen en wil je gewoon kunnen vertrouwen op je vervoermiddel? Wat de reden ook is, je vindt zeker de tweedehands auto van jouw dromen bij Vaartland.nl. Daar kun je op je gemak struinen door het enorm brede aanbod aan occasions met het grootste assortiment van heel Nederland. Je kunt eerst rondkijken op onze online showroom, maar je kunt natuurlijk ook persoonlijk een kijkje komen nemen in een van onze vestigingen. Bijvoorbeeld in Den Haag of Stolwijk, nog geen uurtje rijden vanuit Velserbroek.

 

Afspraak maken voor een proefrit?

Je maakt heel eenvoudig een afspraak bij Vaartland.nl om jouw favoriete occasion te bekijken. Je vult gewoon jouw gegevens in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Uiteraard mag je ook altijd even bellen naar de showroom. Als de auto van jouw keuze niet in een vestiging in de buurt staat, dan is het voor ons geen enkel probleem om de occasion voor jou naar het filiaal van jouw voorkeur te brengen. Wij zorgen er dan voor dat deze voor een proefrit klaarstaat in de showroom. Ook goed om te weten is dat je bij Vaartland een vrijblijvende Proefreis mag maken. Dat houdt in dat je met deze unieke service gedurende maar liefst 14 dagen alle tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken. Als je daarna toch niet helemaal tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. De enige voorwaarden zijn dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden en dit binnen 14 dagen na aankoop aangeeft. Zo loop je bij ons geen enkel risico! Een geruststellende gedachte.

Voordelen van een occasion kopen bij Vaartland.nl

Als je bij ons een occasion vanuit Velserbroek online koopt, kun je profiteren van veel voordelen:

• Jouw occasion wordt bij je thuis of in een showroom in de buurt afgeleverd.

• Jouw occasion regel je als je dat wilt volledig via internet vanuit je luie stoel!

• Vrijwel alle occasions komen met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.

• Je krijgt 14 dagen de tijd om jouw nieuwe auto te ervaren. Dit is onze unieke Proefreis.

• Vrijwel alle occasions komen met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.

• Jouw occasion regel je als je dat wilt volledig via internet vanuit je luie stoel!

• Je heeft recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

• Voor reparaties tijdens de garantieperiode mag je gewoon naar een garage in de buurt.

 

We hopen dat je kunt zien dat we het heel belangrijk vinden dat je een goed gevoel aan je aankoop overhoudt. Daarom kopen we bijna alle occasions in onze voorraad in bij een groot netwerk van betrouwbare partners. Op die manier weten we dat de occasions voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien krijgen alle binnengekomen auto’s ook een uitgebreide onderhoudsbeurt en worden ze technisch compleet nagekeken. Zowel het exterieur als het interieur wordt grondig en professioneel gereinigd, zodat ons aanbod er weer zo goed als nieuw uitziet! Sterker nog, je zou de meeste occasions niet eens van nieuw kunnen onderscheiden. Vind je dat moeilijk te geloven? Kom het met eigen ogen zien en kom bij ons langs in een van de showrooms, laat je verrassen!

 
 
 
 
 

Waarom zou je een occasion kopen?

Het kopen van een tweedehands auto heeft veel voordelen ten opzichte van de aanschaf van een volledig nieuwe auto. Zo is een occasion:

• Net zo goed als een nieuwe auto.

• Een stuk goedkoper dan dezelfde auto nieuw.

• Makkelijker aan te schaffen en zonder wachttijden.

• Veelal aanzienlijk goedkoper te verzekeren.

Weet je al welke auto je wilt hebben? Vul dan direct jouw voorkeuren in op Vaartland.nl, of kom naar onze showroom in Den Haag of Stolwijk waar je alle occasions zelf persoonlijk kunt bekijken. We zijn er bijna zeker van dat er een goede match voor jou te maken is! Een proefrit maken kan altijd en we helpen je graag.

Jouw perfecte tweedehands auto vindt je in de online showroom

Een occasion kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Vaartland.nl doe je dat namelijk gewoon vanuit je luie stoel. Maak eenvoudig gebruik van het zoekfilter op de site, en je krijgt snel een mooi overzicht van alle auto’s die voldoen aan jouw criteria. Zoek je een auto binnen een bepaald budget? Een automaat of sportieve handgeschakelde BMW? Een occasion op benzine, diesel of misschien wel elektrisch? De kans is groot dat je de perfecte match vindt. We hebben bij Vaartland altijd honderden occasions op voorraad in onze vestigingen door heel Nederland. Heb je een mooie tweedehands auto gevonden? Dan zie je ook meteen in welke vestiging je de auto van jouw keuze kunt bezichtigen en eventueel een proefrit kunt maken. In de omgeving van Velserbroek bevindt Vaartland Den Haag zich slechts op drie kwartier rijafstand. Ook in Stolwijk vind je een vestiging, wat een uurtje rijden is vanaf Velserbroek.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl