Contact met Vaartland.nl

 

Het grootste aanbod tweedehands auto's in Schagen

Schagen een occasion kopen

Woon je in Schagen (Noord-Holland) of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe tweedehands auto? Een occasion die voldoet aan al jouw persoonlijke wensen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je hoeft Schagen helemaal niet te verlaten om toch uit een breed assortiment occasions te kunnen kiezen. Je vindt jouw tweedehands auto gewoon vanuit je woonkamer in Schagen op Vaartland.nl. Wij hebben het breedste aanbod tweedehands auto's van Nederland; offline bij 5 vestigingen in Nederland en online via Vaartland.nl. Een occasion kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Virtuele showroom in Schagen

Bezoek onze virtuele showroom, gewoon vanuit jouw woonkamer in Schagen, op Vaartland.nl. Stel het zoekfilter in met jouw persoonlijke wensen ten aanzien van de ideale tweedehands auto die bij jouw leefstijl past. Kies de gewenste prijs van jouw occasion, de ideale kilometerstand en het bouwjaar van jouw nieuwe tweedehands auto. Selecteer het merk/model auto waar je voorkeur naar uitgaat of het aantal zitplaatsen. Rijd je liever een handgeschakelde auto of juist een automaat? De zoekmogelijkheden in onze virtuele showroom op Vaartland.nl zijn bijzonder uitgebreid. Ontdek het zelf! Je kunt jouw nieuwe occasion zelfs eerst bekijken vanuit je woonkamer in Schagen. Met 360 graden beeldmateriaal van hoge kwaliteit, bekijk je zowel het exterieur als het interieur van jouw favoriete occasion. Kom je toch liever even langs voordat je een aankoop doet? Geen enkel probleem, we ontvangen je graag persoonlijk bij een van onze 8 autobedrijven in Nederland. Onze dichtstbijzijnde vestigingen vind je in Den Haag of Heerenveen. Deze liggen op iets meer dan een uur rijden met de auto vanaf Schagen.

 
 
 
 
 

De voordelen van shoppen in Schagen

Naast het bestaande winkelaanbod in het gezellige centrum van Schagen, shop je nu dus ook jouw tweedehands auto in Schagen. Gewoon online, via Vaartland.nl. Wij vinden het niet vreemd dat Schagen een van de populairste woongemeenten van Nederland is! Behalve dat je jouw heerlijke dorp niet hoeft te verlaten en je dus benzine bespaart, heeft online shoppen bij Vaartland.nl nog meer voordelen. Kijk maar: " Je hebt recht op een zogenaamde Proefreis van 2 weken. Je krijgt dus 14 dagen de tijd om jouw nieuwe auto te ervaren en te ontdekken of de auto bij jou past. Wel 14 hele dagen om de auto dagelijks te gebruiken, naar je werk, naar de sportvereniging, de school van je kinderen. Ervaar zelf of dit de occasion is die bij jouw leefstijl past. " Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld terug, als je minder dan 500 kilometer hebt gereden en nog in de Proefreis-periode zit. Een goede deal toch? Een foutje maken we allemaal weleens. Dat geeft niets. Lever de auto bij ons in, ontvang je geld terug en kijk rustig verder tussen het aanbod van Vaartland. " Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. Dit geldt voor iedere occasion in ons aanbod. Er zijn dus geen uitzonderingen; iedere online gekochte occasion via Vaartland.nl heeft standaard 180 dagen Autotrust garantie. Dat is fijn toch? " Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Schagen of omgeving. De keuze is aan jou! De occasion die je via Vaartland.nl heeft gekocht, is nu jouw nieuwe auto. " We bezorgen jouw tweedehands auto aan huis in Schagen of bij een vestiging bij jou in de buurt. Het is maar net wat je wilt. Wij zijn heel flexibel. " We leveren de occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie. Je weet dus wat er met de occasion heeft plaatsgevonden. Dat is wel zo prettig bij een tweedehands auto, om nog lang te kunnen genieten van jouw nieuw auto.

Zo koopt je jouw occasion op Vaartland.nl

Ga naar www.vaartland.nl. Kies voor ‘auto kopen’ in het menu. Stel vervolgens het zoekfilter in aan de linkerkant van de pagina. Scrol door onze virtuele showroom met een uitgebreid aanbod tweedehands auto’s. Selecteer de occasion die bij jou past. Vul jouw gegevens in op onze website en betaal € 250,-. Maak vervolgens je autoverzekering voor jouw nieuwe auto in orde en regel de eventuele financiering. Je bent klaar om de auto te kopen! Bepaal of je de auto thuis of bij een vestiging van Vaartland wilt ontvangen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl