Contact met Vaartland.nl

 

Een betrouwbare occasion met garantie kopen in Purmerend?

Online een auto kopen in Purmerend

Herken je het? Je zoekt een mooie occasion, maar het aanbod is enorm en het zoeken wordt er met alle verschillende mogelijkheden en zoekformulieren niet makkelijker op. En heb je eindelijk een goede occasion gevonden, dan blijkt deze helaas bij een handelaar of dealer op uren afstand te staan. Bij Vaartland.nl doen we het anders. Bij ons vind je het breedste aanbod occasions van heel Nederland, waardoor er altijd wel een tussen staat die aan jouw wensen voldoet. Staat de auto in een filiaal dat niet bij jou in de buurt is? Dan regel je alles heel eenvoudig online. Je kiest de auto vanuit je luie stoel, waarna deze gewoon bij je thuis voor de deur voor een vrijblijvende Proefreis van 14 dagen wordt afgeleverd!

 

Jouw nieuwe occasion in Purmerend

In de omgeving Purmerend is het fantastisch autorijden. Je hebt zowel de levendigheid van de stad in de buurt, maar vertoeft net zo makkelijk in de natuur of aan het water. Wil je jezelf met jouw auto onderscheiden? Blader dan eens door het aanbod op Vaartland.nl. Je vindt er het breedste aanbod tweedehands auto’s van heel Nederland. Met de handige selectietool kies je eenvoudig de gewenste eigenschappen en speciale opties. Geef aan wat jouw budget is en er verschijnt een lijst van alle merken en typen auto’s binnen de door jou geselecteerde prijsrange. Laat je verrassen door wat er allemaal voor dat geld te krijgen is! Gerenommeerde en betrouwbare merken, zoals een tweedehands Volvo, BMW, Audi en Volkswagen vind je er volop. Het maakt niet uit welk merk of type auto jouw droomauto is, bij Vaartland.nl vind je hem vrijwel gegarandeerd. Blader uitgebreid door onze online showroom.

Een auto kopen vanuit je luie stoel

We streven er bij Vaartland.nl naar om het je allemaal zo eenvoudig mogelijk te maken. Tegenwoordig is bijna alles via internet te regelen, dus waarom niet ook het kopen van een auto? Ons doel is om je vanuit je luie stoel een mooie occasion te laten vinden. Deze kun je vervolgens binnen enkele muisklikken thuis voor de deur afgeleverd krijgen. Dat klinkt als een heel ontspannen manier om een auto te kopen nietwaar? Dankzij onze unieke Proefreis, mag je de occasion 14 dagen lang vrijblijvend testen en ondervinden of alles je bevalt. Indien je toch graag een andere auto wilt kiezen of niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. Als enige voorwaarde dat je dit binnen de 14 dagen na aflevering laat weten en dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden. Zo loop je geen enkel risico en wordt online kopen wel heel eenvoudig! Als je toch liever eerst een bezoek aan de showroom brengt, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent van harte welkom om jouw gekozen occasion in het echt te bekijken en een proefrit te maken.

Gun jezelf het plezier van een andere auto!

Begint jouw huidige auto toch zo nu en dan wat problemen te krijgen? Voldoet de ruimte niet meer of heb je gewoon zin om weer eens wat nieuws te proberen? Met een van de occasions van Vaartland.nl vind je zeker wat je zoekt. Een auto is vaak meer dan alleen vervoer, maar geeft je vrijheid: de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Of je de occasion gaat gebruiken voor alleen woon-werkverkeer of er grote reizen mee gaat maken, voor iedereen is een passend merk en model beschikbaar.

 
 
 
 
 

Betrouwbare occasion in Purmerend nodig?

Vaartland.nl beschikt over een groot inkoopnetwerk van betrouwbare en gerenommeerde partners, zoals leasemaatschappijen, merkdealers en importeurs. Daardoor weten we uit ervaring dat de door ons ingekochte occasions in een zeer goede staat verkeren. Daarnaast zorgt ons team van professionele, technisch deskundige automonteurs ervoor dat alle binnengekomen auto’s grondig worden nagekeken. Ook het interieur en het exterieur krijgen een uitgebreide schoonmaakbeurt. Zo zorgen we ervoor dat de occasions die we leveren er bijna als nieuw uitzien en volledig zullen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten van een occasion hebben.

Voordelen van een occasion kopen bij Vaartland.nl

Koop je een occasion bij Vaartland.nl? Dan heeft dat heel veel voordelen:

• De hele aankoop van jouw occasion is online vanuit je luie stoel te regelen!

• De auto die je kiest, wordt bij jou thuis afgeleverd of in een van de showrooms van Vaartland.nl bezorgd.

• Je krijgt met onze unieke Proefreis altijd maar liefst 14 dagen de tijd om de auto te testen.

• Je hebt recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

• Tijdens de garantie een reparatie nodig? Die mag je gewoon bij een garage in Purmerend laten doen.

• Vrijwel alle auto’s beschikken over een Nationale Autopas en hebben een uitgebreide onderhoudshistorie.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl