Contact met Vaartland.nl

 

Online Occasions bezichtigen in de buurt van Petten

Graag helpen wij je bij je online zoektocht naar jouw perfecte occasion in Petten. Het is niet gemakkelijk om een goede en betrouwbare tweedehands auto te vinden in Petten en daarom wil Vaartland.nl jou helpen. Op de website van Vaartland.nl kan je jouw tweedehands auto geheel online kopen en wordt deze vervolgens bij je thuis afgeleverd. En dit is allemaal mogelijk vanaf de bank bij jouw thuis in Petten.

Auto's thuisbezorgd in Petten


Met onze professionele fotostudio en volledige onderhoudshistorie online weergegeven zijn al onze online tweedehands auto’s compleet en kom je nooit voor verrassingen te staan. Zo hoef je Petten nooit te verlaten om een auto te gaan bekijken. Ook nadat je jouw nieuwe auto thuisbezorgd krijgt in Petten krijg je 14 dagen of 500 km de tijd om de auto goed uit te proberen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je de auto goed uitproberen.

 
 
 
 
 

Bij Vaartland.nl is het tegenwoordig ook mogelijk om je auto in Petten online te bestellen. Zo hoef je niet meer langs verschillende showrooms om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Op onze website kan je ons gehele aanbod vinden. Je kunt op onze website alle auto’s die online te bestellen zijn, van binnen en buiten bekijken dankzij onze professionele fotostudio met 360 graden camera. Zo kan je als het ware plaats nemen op de bestuurdersstoel of om de auto heen lopen, eenvoudig thuis vanuit je bank. Verder heb je bij alle auto’s die online te bestellen zijn toegang tot het Nationaal Autorapport. Hierin kan je alle beschikbare informatie over de occasion vinden, zoals het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Wanneer jij je droomauto gevonden hebt kan je deze reserveren door middel van een aanbetaling. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude auto online weer in te ruilen. Vul de gegevens van je auto in en je ontvangt van ons binnen 60 minuten een voorstel. Vervolgens leveren we de auto thuis bij je in bijvoorbeeld Petten af. Wanneer je hebt gekozen voor het inruilen van je oude auto kan je alvast een proefrit maken terwijl wij jouw oude auto controleren. Na de aflevering heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de auto te ervaren. Je mag er dan maximaal 500 kilometer mee rijden zodat je zeker weet dat de auto helemaal bij je past. Bevalt de auto toch niet? Dan kan je hem gewoon weer terugbrengen naar de dichtstbijzijnde vestiging, daar doen wij bij Vaartland.nl niet moeilijk over.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl