Contact met Vaartland.nl

 

Tweedehands auto kopen in IJmuiden? Vaartland.nl!

Tweedehands auto kopen in IJmuiden

Je zoekt een andere auto. Eigenlijk is het helemaal niet handig om daarvoor naar een autobedrijf te gaan. Meteen zo’n overijverige verkoper in de nek. Maar toch, een auto kopen is emotie. Nieuw of gebruikt, dat maakt niet uit. Eigenlijk wil je de auto in het echt zien. Dat lukt weer niet in een online portal. Zou het niet mooi zijn om online te kunnen kiezen, maar dan naar een fysiek autobedrijf te gaan om verder te kijken? Bij een tweedehands auto al helemaal.

 

Een tweedehands auto kopen in IJmuiden

Vaartland.nl is niet alleen maar een online portal. Verspreid over het hele land zijn er fysieke vestigingen waar je de occasion kunt gaan bekijken. Jouw occasion kiest je gemakkelijk online uit. Gewoon, vanuit je luie stoel in IJmuiden. Maar dan komt de emotie. Daarvoor ga je naar de vestiging. Kijken, voelen, ruiken. En een proefrit natuurlijk! Je slaagt gegarandeerd.

Gemak dient de mens

Je kiest Jouw droomauto online uit. Waar ben je naar op zoek? Een stoere SUV voor de vakanties of een stationcar om de kids naar sportwedstrijden te brengen? Ze staan er allemaal tussen. En je vindt ze door op de site uw wensen en eisen in te vullen in het zoekfilter. Leeftijd van de occasion, prijs, brandstofsoort, kilometerstand, kleur en transmissie. Om er maar een paar te noemen. Zo komt u snel tot resultaten. Heb je jouw favoriet gevonden? Klik dan in de lijst op de occasion die je het meeste aanspreekt. Je kunt nu jouw NAW-gegevens doorgeven en dan neemt een van onze medewerkers binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Tips bij de aankoop van uw occasion

Het aanbod van gebruikte auto's dat Vaartland.nl bij jou in IJmuiden kan leveren, is indrukwekkend. Daarom geven we je enkele tips bij de aankoop van een occasion. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe aankoop.

Specificeer jouw budget in onze zoekfilter. Dan krijg je alleen het aanbod te zien dat binnen jouw budget past.
Kies voor benzine of (deels) elektrische auto als je alleen binnen IJmuiden rijdt. Voor kilometervreters adviseren we een lpg- of dieselauto.
Welke opties zijn voor jou echt een must? Wil je absoluut airconditioning en vind je het ook fijn als er een navigatiesysteem in jouw occasion zit? Geef dat aan in het zoekfilter!
Houd rekening met je gezinsgrootte. Volstaat een kleine Seat of past een grote BMW beter in jouw leven?

 

Deze specificaties kun je allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij jou past zo gedaan en kun je zeer binnenkort al genieten van jouw tweedehands auto!

 
 
 
 
 

Uw occasion, gewoon gekocht in IJmuiden

Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk! Klik in de lijst op de occasion waar uw belangstelling naar uitgaat en geef uw NAW-gegevens door. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op. Kortom: u kunt uw occasion ook in IJmuiden helemaal online en telefonisch bij ons regelen. En dat zonder risico! Komt u toch liever even langs voordat u de aankoop doet? Geen probleem. De dichtstbijzijnde vestigingen van Vaartland.nl vindt u in Den Haag en Stolwijk. Op maar een uurtje rijden vanuit IJmuiden.

Een occasion kopen zonder zorgen

Online een occasion kopen was nog nooit zo makkelijk. Elke auto uit het indrukwekkende aanbod van Vaartland.nl kan bij u in IJmuiden worden afgeleverd. Gewoon voor de deur. Dat is nog eens fijn. Je gaat zeker nog jarenlang plezier hebben van jouw nieuwste aankoop. Met het online-servicepakket kun je ook nog eens gebruikmaken van de Proefreis. Een soort proefrit van maximaal 500 kilometer in 2 weken! Zo wordt het wel heel eenvoudig.

Ben je er klaar voor?

In onze virtuele showroom kies je jouw volgende auto uit. Wij zorgen ervoor dat deze occasion razendsnel bij jou in IJmuiden is. Misschien rijd je morgen al in jouw nieuwe auto! Maak gauw je keuze en laat ons de rest voor jou regelen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl