Contact met Vaartland.nl

 

Koop een betrouwbare occasion in Huizen

Occasions kopen in Huizen

Het kopen van een nieuwe auto is een persoonlijke aangelegenheid! Daar wil je de tijd voor nemen, dat snappen wij bij Vaartland.nl. En dat kan. In onze virtuele showroom op Vaartland.nl kun je op je gemak rondkijken tussen het grootste aanbod betaalbare en betrouwbare occasions van Nederland. Je hoeft je woning in Huizen dus niet te verlaten om een breed aanbod tweedehands auto's te zien! Blijf lekker thuis, zet een kopje koffie of schenk een lekker glaasje wijn in en ga naar Vaartland.nl. Een auto kopen in Huizen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk.

 

Een betaalbare occasion

Wij doen er bij Vaartland.nl alles aan om de prijs van onze occasions laag te houden. Dat doen we door groot in te kopen. Zo houden we onze marge laag. Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Wij toetsen ook regelmatig of de prijzen van onze tweedehands auto's nog steeds aantrekkelijk zijn, door onder andere onze prijzen te vergelijken met de ANWB Koerslijst. En wat blijkt, een occasion bij Vaartland.nl is gemiddeld 1.500 euro goedkoper. Wij kunnen dus garanderen dat onze occasions scherp zijn geprijsd. Hoe we dat doen? - Vaartland.nl heeft een team van ervaren inkopers die goede contacten hebben met leasemaatschappijen en handelaren. We zitten namelijk al meer dan 30 jaar in het vak. Dus we hebben een waardevol netwerk opgebouwd. En daar profiteer jij van! - Vaartland.nl is in staat om in grote aantallen occasions in te kopen, want onze omloopsnelheid is hoog. Zo kunnen we de marge op ons aanbod occasions laag houden. En dat merk je in de verkoopprijs.

Zo vind je de occasion die bij jou past

Oké, je wilt een auto kopen. Dat heb je reeds besloten. Een occasion, omdat een tweedehands auto aanzienlijk goedkoper in aanschaf is. Ook de verzekeringspremie is stukken lager in prijs. Een occasion is vaak ook sneller beschikbaar dan een nieuwe auto, waar doorgaans een levertijd van enkele weken/maanden op zit. Kortom, je wilt een occasion, ook dat heb je besloten. En nu? Welke occasion past het beste bij jouw leefstijl en die van je gezin? Breng je wensen ten aanzien van jouw nieuwe tweedehands auto in kaart. Denk bijvoorbeeld hieraan: - Welke opties zijn een must? Waar moet jouw toekomstige occasion absoluut aan voldoen? Is bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiesysteem een absolute must, omdat je misschien veel op de weg bent voor je werk? - Welke opties zijn een pre? Dus welke opties zijn niet noodzakelijk, maar zijn wel prettig om te hebben? Ook dit is weer per persoon verschillend, afhankelijk van je persoonlijke smaak, maar ook het doel waarvoor je jouw auto het meest gebruikt. - Bepaal je budget. Hoeveel wil je uitgeven aan een tweedehands auto? Wat vind je redelijk en wat kun je kwijt? Specificeer jouw budget in ons zoekfilter op Vaartland.nl, zodat je alleen het aanbod te zien krijgt dat past binnen jouw persoonlijke budget. Dat zoekt een stuk gemakkelijker. - Houd rekening met je gezinsgrootte.

 

 
 
 
 
 

De Vaartland.nl Proefreis

Bij Vaartland.nl krijg je maar liefst 14 dagen de tijd om jouw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. Wij noemen deze speciale proefrit de Vaartland.nl Proefreis. Maak jouw dagelijkse ritje naar uw werk, haal de kinderen van school, doe de wekelijkse boodschappen met je nieuwe tweedehands auto en bezoek je vrienden in Utrecht. Hoe voelt dat? Past deze occasion van Vaartland.nl bij jouw leefstijl? Is hij groot genoeg? Heeft deze occasion alle opties die je nodig hebt? En, heb je een goed gevoel bij deze tweedehands auto? Door intensief gebruik te maken van je auto, maar liefst 2 weken lang, weet je pas echt goed of dit de tweedehands auto is die bij jou past. Kom je tot de conclusie dat dit toch niet de occasion is die bij jou past? Geen enkel probleem! Je levert de auto gewoon weer in bij Vaartland.nl en je krijgt jouw volledige aankoopbedrag van ons terug. Mits je niet meer 500 kilometer hebt gereden. Dus houd de teller goed in de gaten de eerste 2 weken.

Altijd een betrouwbare occasion

Een auto moet betrouwbaar zijn, zo simpel is dat. Je moet op jouw voertuig kunnen vertrouwen, zodat je zorgeloos de weg op gaat. Betrouwbaarheid staat dan ook bovenaan onze prioriteitenlijst bij het inkopen van occasions. Daarnaast doen we bij Vaartland.nl ook het volgende om je deze betrouwbaarheid te garanderen: - Je krijgt maar liefst 6 maanden Autotrust garantie. - Reparaties kun je laten uitvoeren in een garage in Huizen of omgeving. - We leveren jouw occasion inclusief Nationaal Autorapport, met onder andere een onderhoudshistorie.

Ga naar Vaartland.nl

Ervaar het gemak en onze service zelf. Ga naar Vaartland.nl. Laat je aangenaam verrassen door ons grote aanbod tweedehands auto's. Neem de tijd, thuis in Huizen aan de eettafel of languit op de bank, om het uitgebreide aanbod occasions op Vaartland.nl te bekijken. Wil je ook een vestiging van Vaartland.nl bezoeken? Dat kan ook! We hebben er 8, verspreid door Nederland. Op minder dan een uur rijden vind je onze vestiging in Apeldoorn. Of kom langs in Zwolle, Stolwijk of Den Haag. Kijk op Vaartland.nl voor een overzicht van al onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl