Contact met Vaartland.nl

 

Vind nu de beste occasion met garantie in Hoofddorp

Tweedehands auto kopen in Hoofddorp

Ben je jezelf al aan het verheugen op de zomervakantie, een mooie rondrit door Europa maken met jouw nieuwe occasion? Door de bergen of het Franse platteland, schitterende wijngaarden of schattige dorpjes? En natuurlijk gewoon in Nederland, alles goed bereikbaar vanuit jouw eigen woonplaats Hoofddorp. Het hoeft niet bij dromen te blijven, maak het nu heel eenvoudig werkelijkheid! Je vind jouw betrouwbare occasion met garantie gewoon vanuit je luie stoel, en de wereld ligt aan je voeten. Blader eens door het enorme aanbod tweedehands auto's in de online showroom en verbaas je over de mogelijkheden. Bij Vaartland.nl vind je ongetwijfeld de occasion die helemaal aansluit op jouw wensen!

Afspraak maken voor een proefrit?

Je maakt heel eenvoudig via Vaartland.nl een afspraak om jouw favoriete occasion te bekijken. Vul jouw gegevens in en een van onze medewerkers neemt direct contact met je op. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen naar de showroom. Als de auto niet in een vestiging in de buurt staat, dan kunnen we jouw occasion ook naar het filiaal van jouw voorkeur brengen. Wij zorgen er dan voor dat deze voor een proefrit klaarstaat in de showroom. Bovendien bieden we nog een unieke extra service bij Vaartland.nl: je mag voor jouw aankoop definitief is eerst nog een vrijblijvende Proefreis maken. Dat betekent dat je gedurende maar liefst 14 dagen alle tijd krijgt om de auto te ervaren en te ontdekken. Als je daarna niet helemaal tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. De enige voorwaarden zijn dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden en dit binnen 14 dagen na aankoop aangeeft. Zo koop je bij ons zonder risico! Een prettige gedachte.

Een occasion kopen bij Vaartland.nl bied je veel voordelen

Als je een occasion vanuit Hoofddorp bij ons koopt, dan profiteer je van veel voordelen:

• Jouw occasion regel je als je dat wilt volledig via internet vanuit je luie stoel!

• Je hebt recht op maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.

• Jouw occasion wordt bij je thuis of in een showroom in de buurt afgeleverd.

• Je krijgt 14 dagen de tijd om jouw nieuwe auto te ervaren. Dit is onze unieke Proefreis.

• Vrijwel alle occasions komen met Nationale Autopas en uitgebreide onderhoudshistorie.

• Voor reparaties tijdens de garantieperiode mag je gewoon naar een garage in de buurt.

We doen er dus alles aan dat je een goed gevoel aan jouw aankoop overhoudt. Alle occasions in onze voorraad worden ingekocht bij een groot netwerk van betrouwbare partners, zo weten we dat de occasions voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En natuurlijk krijgen alle binnengekomen auto’s nog een uitgebreide onderhoudsbeurt en worden ze technisch compleet nagekeken. Zowel het exterieur als het interieur wordt grondig en professioneel gereinigd, waardoor ons aanbod er weer zo goed als nieuw uitziet! Sterker nog, de meeste occasions zijn niet eens van nieuw te onderscheiden. Kun je dat bijna niet geloven? Kom dan gerust eens langs in een van de showrooms en laat je verrassen!

 
 
 
 
 

Waarom een tweedehands auto kopen?

Het is een verstandige beslissing om te kiezen voor een een occasion in plaats van een volledig nieuwe auto. We noemen er een paar op:

• Makkelijker aan te schaffen en zonder wachttijden.

• Veelal aanzienlijk goedkoper te verzekeren.

• Een occasion is een stuk goedkoper dan dezelfde auto nieuw.

• Net zo goed als een nieuwe auto.

• Veelal aanzienlijk goedkoper te verzekeren.

Ben je er al uit welke auto je wilt kopen? Vul jouw voorkeuren in op Vaartland.nl, of kom naar onze showroom in Den Haag. Binnen een half uurtje rijden kunt u daar alle occasions persoonlijk bekijken en als je wilt een proefrit maken. We zijn er zeker van dat er een perfecte match voor jouw wensen te maken is! Je bent bij ons van harte welkom, we helpen je graag.

Een goede occasion met garantie in Hoofddorp

Herken je jezelf in het gevoel dat je toe bent aan een andere auto? Je rijdt nu alweer een flink aantal jaren in je huidige auto en kijkt steeds vaker om je heen. Op de snelweg en in Hoofddorp zie je veel verschillende modellen rijden en stiekem denk je er misschien al aan hoe het zou zijn om zelf in een van deze auto’s te rijden. Kom in actie, het is echt zo geregeld! Bij Vaartland.nl vind je de occasion die perfect bij jou past. Via het uitgebreide zoekfilter op Vaartland.nl krijg je direct een actueel overzicht van alle tweedehands auto’s met alle eigenschappen die je hebt geselecteerd. Als je had geweten hoe eenvoudig het is om via Vaartland.nl een occasion aan te schaffen, dan vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom je dat niet al veel eerder hebt gedaan.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl